Bunu Farkettiniz mi? Yada Oturup Hiç Düşündünüz mü?

Ben çok ufakken babama sarılma elini öpme imkanımı yitirdim
arkadaşlar bu düşünceler yanlış yaşınız ne olursa olsun ailenizin kıymetini bilin

çok doğru diyorsun bu arada çok özel olmazsa yitirdim derken ne demek istedin :(

Allah rahmet eylesin kardeşim başın sagolsun

şimdi daha çok anlıyorum ailemin değerini ..

Dostlar sağolsun
Bunu burda dile getirmek istemezdim ama ben bi örneğim
ders alın isterim elinizdekilerin kıymetini bilin ben babamın yüzünü dahi hatırlamıyorum

Dostlar sağolsun
Bunu burda dile getirmek istemezdim ama ben bi örneğim
ders alın isterim elinizdekilerin kıymetini bilin ben babamın yüzünü dahi hatırlamıyorum

bir kötü oLdum şimdi tekrar başın sağolsun kardeşim ... ama sayende çok şey öğrendim :goz:

ben alısmamısım sımdı sarılsam dıcek cocugun kafasımı güzel : ))

bu yaşa kadar böle gelmiş artık bende böle gider.. :D

bayram değil seyran değil :durdurun

babalar çocukları belli bir yaşa geldikten sonra kendilerini biraz uzak tutmaya çalışırlar. bunun sebebi biraz da otoriteyi sağlayabilmek (tabir yerindeyse yüz göz olmamak) için biraz uzaklaşırlar. ama siz farketmeseniz bile hala size sevgiyle baktıklarını biraz dikkat ederseniz görürsünüz. siz erkekler sevginizi göstermekte her zaman cimrilik yapıyorsunuz. baba bile olmuş olsanız değişmiyorsunuz. :durdurun

ama anne babanız hayattayken değerini bilmek en iyisi sonradan pişman olmamak için. :melek

bayram değil seyran değil :durdurun

babalar çocukları belli bir yaşa geldikten sonra kendilerini biraz uzak tutmaya çalışırlar. bunun sebebi biraz da otoriteyi sağlayabilmek (tabir yerindeyse yüz göz olmamak) için biraz uzaklaşırlar. ama siz farketmeseniz bile hala size sevgiyle baktıklarını biraz dikkat ederseniz görürsünüz. siz erkekler sevginizi göstermekte her zaman cimrilik yapıyorsunuz. baba bile olmuş olsanız değişmiyorsunuz. :durdurun

ama anne babanız hayattayken değerini bilmek en iyisi sonradan pişman olmamak için. :melek

şöle diyelim istersen cimrilik değilde çekingenlik ? çok yüklendin be erkeklere okadar abarttığın kadar deiLdir heraLDe

أĸяα;3167832' Alıntı:
kanka bana istediğin zaman sarıLabiLirsin eksikLiğini hissediyorsan
hatta öpebiLirsin de muJu hesabı :D

kız arkadas sevgiside hiissediom kanka onu nası yapcaz : ))

wallaha ben 17 yaşındayım aynı şey bendede oluyor
ama ben herşeyimi konuşurum
fakat asla öyle sarılamam

яєℓαχℓιƒє;3168320' Alıntı:
wallaha ben 17 yaşındayım aynı şey bendede oluyor
ama ben herşeyimi konuşurum
fakat asla öyle sarılamam

Niye öyle düşünüyosun kardeş
Niye sarılmıyonuz anlamıyom
Ben istediğim zaman sarılıp ,öperim babamı
İsterse yaşım 30 olsun:victory

Geri