Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
arkadaşlar, skyangel adlı moderatör(?) ün kurallara uygun olmayan başlıklarını kendisine iletmeme rağmen şikayet bölümündeki mesajlarımı ya görmezden geliyor ya da siliyor, çünkü işine böyle geliyor. işine böyle geliyor çünkü sadece komik resimler bölümünde en az 30 tane başlığı bu durumda ve uğraşması zor geliyor tabii. ama başka arkadaşların özveriyle hazırladığı ve siteye koyduğu paylaşımların içindeki herangi bi fotoda ufacık bi yazı dahi olsa başlığı kapatmakla uyarıyor, başka başlıkla birleştiriyor, taşıyor ve siliyor, ölü bi resim oldu mu direkt kapatıyor. iş kendi başlıklarına gelince tabiri caizse yan çiziyor. işte siz kanıtı. bunlar sadece bugün sabah tespit ettiklerim, içlerinde sadece resimler yok tabii, daha önce verilmiş olan başlıklar, kurallara uygun olmayan şeyler vs. vs işte. ancak bu kadarına katlanabildim, daha var bu başlıklardan yani.
sky encıl ile aramızda geçen diyalog şöyle;
Evet arkadaşlar görüyosunuz yukarıda ne demiş, bi daha okuyalım;
Bak seeen
Madem gerekli açıklamaları yapılmış, ilgili kişiler tarafından biliniyor bu durum, o zaman bu ne ?
yukarıda skyangel'ın diğer bölümlerde açtığı ve kurallara aykırı olan başlıklar var, başlıkları infatuate kapattı ve taşıdı, o zaman infatuate hata mı yaptı yani ? hostimage.eu konusunu yenge bilmeden es mi geçti yoksa ? ee, neymiş, demek ki senin başlıkların da taşınabiliyomuş sıkay, bunda üzülecek bişi yok, ağlamaya da değmez.
kardeşim bak, onlara gerekli açıklamayı yap ya da yapma, bu siteyi hiç enterese etmez, sen bi üyenin başlığını iki tane resim reklamlı diye, konu başlığıyla uygunsuz resimler içeriyo diye iki dakka sonra kaldırırsan ben senden aynı muameleyi kendinde de uygulamanı beklerim, kaldı ki burda senin birebir uygunsuz yani kesinlikle taşınması gereken başlıklarından bahsediyor, ötesi var mı ? moderatör olman ya da arkanda önünde sağında solunda önünde veya herhangibi yerinde kimin olduğu hiç mi hiç umrumda değil, bi daha benim ihbar mesajımı sil seninle o zaman görüşücez. geçen sefer senin başlığın daha önce verildi dedim diye beni banlatmıştın, ip dizgesi resmi koymuştun kimden bulduysan, hazım sorunun varsa ya doktora git, ya da bırak şu işi. öyle canının istediği başlığı modere edip, kafanın estiği şeyi taşıyamazsın. taşıdın mı ? önce kendinkilerden başla, yapacaksan adam gibi modluk yap!
sky encıl ile aramızda geçen diyalog şöyle;
skyangel; !!..Hostimage OLan ResimLer !! ResimLeri Uçan ArkadasLar Okusun !!..
--------------------------------------------------------------------------------
!!..Hostimage OLan ResimLer !! ResimLeri Uçan ArkadasLar Okusun !!..
--------------------------------------------------------------------------------
Arkada$Lar ßiLdiğiniz gibi Hostimage.eu kapanmı$tı.. Aynı Database'i eski sahibi tekrar yeni bir domain aLtında kuLLanıyor.. Yapmamız gereken tek $ey.. Resim KodLarındaki Hostimage.eu oLan ismi imagesex.eu oLarak düzeLtmemiz. resimLer tekrar görüntüLenecektir.. Hadi i$ ßa$ınaSorun ortadan kaLkıcaktır.. KoLay geLsin!.
Contract Killer: skyangel senin paylaşımlarının çoğu hostimage.eu'dan upload edilmiş, kendilerinkini neden düzeltmedin ya da kendi başlıklarını neden kapatmadın ?
skyangel; sebebi gerekli ve ilgili kisiler tarafından bılınmektedir
o kısılerede gereklı acıklama yapılmıstır.
Contract Killer; başka üyelerin başlıkları olunca en ufak hatayı gözden kaçırmıyosun, fotonun kıyısında cımıcık bi adres, isim, vs. şey olsun hemen uyarıyosun, kaldırmassan taşırım diye ayar çekiyosun. başlıkla alakası yok diye cirlop gibi resimleri taşıyosun.
kendi başlıklarına bi bak önce.
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
senin başlıklarını toparlamaya kalksalalar 3-4 gün sürer, bugün sadece ben göz attım, 2 sayfaya yakın başlığın var buna benzer, daha bitiremedim, gerekli kişiler bunu da biliyolardır umarım.
Evet arkadaşlar görüyosunuz yukarıda ne demiş, bi daha okuyalım;
skyangel; sebebi gerekli ve ilgili kisiler tarafından bılınmektedir
o kısılerede gereklı acıklama yapılmıstır.
Bak seeen
yukarıda skyangel'ın diğer bölümlerde açtığı ve kurallara aykırı olan başlıklar var, başlıkları infatuate kapattı ve taşıdı, o zaman infatuate hata mı yaptı yani ? hostimage.eu konusunu yenge bilmeden es mi geçti yoksa ? ee, neymiş, demek ki senin başlıkların da taşınabiliyomuş sıkay, bunda üzülecek bişi yok, ağlamaya da değmez.
kardeşim bak, onlara gerekli açıklamayı yap ya da yapma, bu siteyi hiç enterese etmez, sen bi üyenin başlığını iki tane resim reklamlı diye, konu başlığıyla uygunsuz resimler içeriyo diye iki dakka sonra kaldırırsan ben senden aynı muameleyi kendinde de uygulamanı beklerim, kaldı ki burda senin birebir uygunsuz yani kesinlikle taşınması gereken başlıklarından bahsediyor, ötesi var mı ? moderatör olman ya da arkanda önünde sağında solunda önünde veya herhangibi yerinde kimin olduğu hiç mi hiç umrumda değil, bi daha benim ihbar mesajımı sil seninle o zaman görüşücez. geçen sefer senin başlığın daha önce verildi dedim diye beni banlatmıştın, ip dizgesi resmi koymuştun kimden bulduysan, hazım sorunun varsa ya doktora git, ya da bırak şu işi. öyle canının istediği başlığı modere edip, kafanın estiği şeyi taşıyamazsın. taşıdın mı ? önce kendinkilerden başla, yapacaksan adam gibi modluk yap!