Bunu Bill Gates bile açıklayamamış...

Amanin yoksa bir kompele olmasın bu bakarsın uçaklar bu sefer tilkiye çarpar köpekte yanar mı acep?

ellerine sağık ama bu ne ya

kapinindismandaliolmak' Alıntı:
ingilizcesi "The quick brown fox jumps over the lazy dog"

mantığıda bütün ingilizce harfleri içeren en kısa cümle yani eğer bu cümleyi yazabiliyorsanız klavyenizde çalışmayan harf tuşu yoktur.Bütün harfleri içeren cümlelere pangram veya holalfabetik cümle denir.Bill Gates'in açıklayamadığını açıkladık bir teşekkür aldık ama adamın parası bizim paranın milyon katı işte dünyanın adaletsizliğinin ispatı....

alıntı yaptığım ayrı bi garip olay ayrı garip nasıl bişey bu yav :eek:

about:mozilla olayi sp1 e kadar calisiyor sp2 de calismaz... microsoftun mozillaya gondermesi...

shawshank' Alıntı:

mantığıda bütün ingilizce harfleri içeren en kısa cümle yani eğer bu cümleyi yazabiliyorsanız klavyenizde çalışmayan harf tuşu yoktur.Bütün harfleri içeren cümlelere pangram veya holalfabetik cümle denir.Bill Gates'in açıklayamadığını açıkladık bir teşekkür aldık ama adamın parası bizim paranın milyon katı işte dünyanın adaletsizliğinin ispatı....

bilmiordum valla tşkler açıklama için:)

bu bir sürpriz yumurta olmaktan çok bir test özelliğidir ve de uzun süredir Microsoft Word de bulunmaktadır.

=rand(200,99) Buradaki ilk rakam satır sayısı olup ikinci rakam da satır başına yazdırılacak olan cümle sayısıdır.

yazılan cümle de alfabenin trüm harflerini içeren cümledir. windows\fonts kalsörünü açarsanız tüm font dosyalarıın içinde bu cümlenin olduğunu göreceksiniz.
Biçimleme dili ve metin biçemlerini test etmek için kullanılabilecek kullanışlı bir testtir.

sanırım arkadaşlar artık microsoft ürünlerinde sürpriz yumurtalar olmayacak çünkü Amerika Hükümeti yazılım ürünlerinde bu tür gizli özellikleri yasakladı. ya da bu herhangi bir güvenlik nedeniyle artık yapılmıyor. herneyse.

ve bu mozilla olayı da firefox un Internet Explorer 5 takımının Mozilla ya olan şakasına bir nevi intikam olarak yapılmış birşeydi sanırım hatalıysam düzeltin.

ARES banımı kaldırıncaya kadar böyle takılacam.
RUNE

çok entarasting bişi

heheh

shawshank' Alıntı:

mantığıda bütün ingilizce harfleri içeren en kısa cümle yani eğer bu cümleyi yazabiliyorsanız klavyenizde çalışmayan harf tuşu yoktur.
demekki '' H '' harfi hicbir Q klavyede calısmıyo heheh :D :p :D

bilgi icin tesekkurler kardesim..ii forumlar

way bee hayretler içinde okudum süpersinis arkadarşlar yaa...ben bunları bilmiyodum paylaşımlar için tşk..........

i35132_ads305z.JPG

mozillada bu cıktı wordde coştu valla saolunn

bim_28' Alıntı:
Bunu biliyordum programcılar uzun süren çalışmalar
sonra emek verdiği programlara böyle tabiri yerindeyse
'Paskalya yumurtası' koyarlar...
Birçok program içerisinde rastlamak mümkündür.

Mesela bir örnek İnternet explorerde about:mozilla
adresini yazın ve entere basın bakalım ne olucak...

Ben yazdım ama bişey olmadı:sigara: :D

Buarada wordde yazdığımız şey başka rakamlarla da oluyo baştaki 200ü aşağıya çekebilioz mesela :goz: Ne işe yarar bilmem ama söyliim dedim
:D

verilmişti be kardes ama yinede emeğin için tesekkürler

i117418_ads305z.bmp

paylaşımını o kadar beendimki 2 defa tşk ettim:D:D
valla nası oldu annamadım yaw:eek: :eek: :D

Geri