By_GeNcO' Alıntı:bende bişy olmadı sanırım open office olmasından kaynaklanıyor...
ee bişi olmadı... yeni internet explorerdamı oluyor bu yoksa xp ile gelen ie demi?bim_28' Alıntı:Bunu biliyordum programcılar uzun süren çalışmalar
sonra emek verdiği programlara böyle tabiri yerindeyse
'Paskalya yumurtası' koyarlar...
Birçok program içerisinde rastlamak mümkündür.
Mesela bir örnek İnternet explorerde about:mozilla
adresini yazın ve entere basın bakalım ne olucak...
İşlem iptal edildi
Internet Explorer talep ettiğiniz Web sayfasıyla bağlantı kuramadı. Sayfa geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Bu sayfayı daha önce ziyaret ettinizse ve bilgisayarınızda kaydedilenleri görüntülemek istiyorsanız önce Dosya'yı sonra da Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın.
Internet Explorer ile çevrimdışı gezinme hakkında ek bilgi için, Yardım menüsünü ve sonra da İçindekiler ve Dizin'i tıklatın.
Internet Explorer
freemitnick' Alıntı:ee bişi olmadı... yeni internet explorerdamı oluyor bu yoksa xp ile gelen ie demi?
PHP:İşlem iptal edildi Internet Explorer talep ettiğiniz Web sayfasıyla bağlantı kuramadı. Sayfa geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir. -------------------------------------------------------------------------------- Lütfen bunları deneyin: Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin. Bu sayfayı daha önce ziyaret ettinizse ve bilgisayarınızda kaydedilenleri görüntülemek istiyorsanız önce Dosya'yı sonra da Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın. Internet Explorer ile çevrimdışı gezinme hakkında ek bilgi için, Yardım menüsünü ve sonra da İçindekiler ve Dizin'i tıklatın. Internet Explorer
İlki defalarca verildi doğru ama ikinciside gerçek ben denedim ama SP2 deifrit' Alıntı:word olayı 4375423 kez werildi, ikincisi about:mozilla de ise yaramiyor