Bunu Bill Gates bile açıklayamamış...

vapi27

New member
Reaction score
0
Şimdi lütfen word'ü açın ve aynen şunu yazın:
=rand(200,99)
sonrada enter'e basın.

Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.

Puhahahah bu ne yavvv :) :) :)

bune ya.gerçekten çok ilginç

bende bişy olmadı sanırım open office olmasından kaynaklanıyor...

By_GeNcO' Alıntı:
bende bişy olmadı sanırım open office olmasından kaynaklanıyor...

evet genco open officede olmuyor.microsoft officede dene.

işte ara sıra böyle sapıtıyo :D

Bunu biliyordum programcılar uzun süren çalışmalar
sonra emek verdiği programlara böyle tabiri yerindeyse
'Paskalya yumurtası' koyarlar...
Birçok program içerisinde rastlamak mümkündür.

Mesela bir örnek İnternet explorerde about:mozilla
adresini yazın ve entere basın bakalım ne olucak...

nası olabilir böle bişi yaw....

bim_28' Alıntı:
Bunu biliyordum programcılar uzun süren çalışmalar
sonra emek verdiği programlara böyle tabiri yerindeyse
'Paskalya yumurtası' koyarlar...
Birçok program içerisinde rastlamak mümkündür.

Mesela bir örnek İnternet explorerde about:mozilla
adresini yazın ve entere basın bakalım ne olucak...
ee bişi olmadı... yeni internet explorerdamı oluyor bu yoksa xp ile gelen ie demi?

PHP:
 İşlem iptal edildi 
Internet Explorer talep ettiğiniz Web sayfasıyla bağlantı kuramadı. Sayfa geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir. 

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen bunları deneyin:

Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

Bu sayfayı daha önce ziyaret ettinizse ve bilgisayarınızda kaydedilenleri görüntülemek istiyorsanız önce Dosya'yı sonra da Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın.

Internet Explorer ile çevrimdışı gezinme hakkında ek bilgi için, Yardım menüsünü ve sonra da İçindekiler ve Dizin'i tıklatın.

Internet Explorer

kafayı yiyo world sağol güsel ppaylaşımş...

freemitnick' Alıntı:
ee bişi olmadı... yeni internet explorerdamı oluyor bu yoksa xp ile gelen ie demi?

PHP:
 İşlem iptal edildi 
Internet Explorer talep ettiğiniz Web sayfasıyla bağlantı kuramadı. Sayfa geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir. 

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen bunları deneyin:

Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

Bu sayfayı daha önce ziyaret ettinizse ve bilgisayarınızda kaydedilenleri görüntülemek istiyorsanız önce Dosya'yı sonra da Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın.

Internet Explorer ile çevrimdışı gezinme hakkında ek bilgi için, Yardım menüsünü ve sonra da İçindekiler ve Dizin'i tıklatın.

Internet Explorer

Hmmm bende denedim ilginç olmadı enteresam yoksa SP2'yi kurunca mı olmuyor.
Mavi bir ekran olacaktı sadece...

Ama az önce bunu Mozilla Firefox'da yazdım sonuç verdi
sizde deneyin about:mozilla

ifrit' Alıntı:
word olayı 4375423 kez werildi, ikincisi about:mozilla de ise yaramiyor :)
İlki defalarca verildi doğru ama ikinciside gerçek ben denedim ama SP2 de
çalışmıyor ve doğal olarakta herkesde SP2 vardır...

Ayrıca bunu birde firefoxda deneyin bakalım ne oluyor...

ingilizcesi "The quick brown fox jumps over the lazy dog"

mantığıda bütün ingilizce harfleri içeren en kısa cümle yani eğer bu cümleyi yazabiliyorsanız klavyenizde çalışmayan harf tuşu yoktur.Bütün harfleri içeren cümlelere pangram veya holalfabetik cümle denir.Bill Gates'in açıklayamadığını açıkladık bir teşekkür aldık ama adamın parası bizim paranın milyon katı işte dünyanın adaletsizliğinin ispatı....

Geri