bunu 100 kişiden 3 kişi biliyor

soru güselmiş.. adamlar kızları yasındakilerle ewleniyolar:):):) garip gelcek ama buna takıldım sadece

şurdaki adam çok mantıklı yazıyo....

bkz.teşekkür ettiğim kişi...şşşttt ne tarafa bakıyosun... :/

dai bu soruyu baya düşündün mü :eek: kafa allak bullak oldu:saskin

Çözüm bu olsa gerek mi??baya uraştım olmasa bile teşekkür edin olurmu??

ema.jpg

BUDA Diğer bi DÜşünce

ikisde birbirine anne diyo olabilirler çünkü olay benim kocam senin baban olduğuna göre mesela benim annemin kocası benim babam gibi mantık var

Ailevi bi sorun bence biz karışmayalaım :)

Bağları yoktur, bütün o "y","x","t" gibi değerler ise kafa karıştırmak için verilmiştir.

bu nasıl soru ya böle bence kimse kimseye karışmasın ayrı yasasın gitsin

ee kolaumış ki bu sadece birazcık karşık. adamlar birbirinin kayınpederi oluyo kızlar da üvey anne oluyolar.

Benim itirazım var. Çocukların cinsiyeti soruda verilmemiş. Yeni doğan çocukların her ikisi de kız ise cevabın doğru.

Her ikisi de erkek ise birbirlerinin üvey dayıları oluyor. Yani iki çocuk da birbirine dayı diyecek büyüyünce.

Eğer çocuklardan birisi erkek birisi kız ise. Kız olan oğlanın teyzesi, oğlan olan da kızın dayısı oluyor.

Bu iş burada bitmiştir. :vur:vur:vur

nasıl belirtilmemiş ki? adamlar birbirinin kızlarıyla evleniyo. adamlar erkek çocukla mı evlencekler o zaman bunlar .ibne olur ki. sen soruyu bidaha oku x-y-k-t filan senin kafanı karıştırmış:D

lan fizikte bile bole soru gormedim beeeeeeeeee

bunlar bence hiçbişey olmaz gibime geliyor mahalle arkadaşı olmasın yosa:durdurun:durdurun

iki kızda birbirinin üvey annesi oluyor

kuzay kardeş bi baksana doğrumu yanlışmı diye.

Baba bütün sülale tren yapmışlar biz hala denklemi çözmeye çalışıyoruz

ne duruyosunuz koşun katılalım bizde:D

gelin+kaynana olurlar o kadar :):):)

bunların ilgiç bi kanbağı var.Dede-baba-torun hep bir arada nedir kardeşim bu böyle :) Yavv bunlar torun ama bi ilginç akrabalıkları var.2.dereceden kuzen bunlar

adamlar bacanak olur m ve tde kuzen olur............

Geri