Bunu İzleyin :: Sonra Konusun..[Konusabilirseniz?]

abi sanirim kadin wucudu artik bana cekici gelmicek :))))

salın meftanın yakasını yaf

ya arkadaşlar bende de açılmıyor tıklıyorum kötü bi site çıkıyor aradım biraz ama içeriği yabancı olduğu için bulamadım...

abi bu ne ya.. valla yok otopsi falan hayatta.. nasıl öldüyse öldü yaw.. ecel bu fazla kurcalamanın anlamı yok..

"bu ne otopsisi acep" sorusunu anlayamadım birisi açıklık getirebilirmi lütfen...otopsi kategorileremi ayrılıyo?

arkadaşım emeğine sağlık ama verildi bence gerçeğe benzemiyo gibi:D

Burada ki görüntüler iğrenç olabilir ama ortada tıp oğrencilerine verilen bir ders var ve bu dersin konusu da insan bedeni onun için bu kadını parçalıyorlar yani tek kelimeyle genel bir otopsi vakası.

otpsimidir nedir anlamam ama otopsi ise öldügümde bana yapmasınlar!

Abi sen kafayı yemişin ya yokmuydu daha başka benim hoşuma gitti ama GECE nasıl yatarım artık bilmiyorum..........................

valla bu tıp öğrencileri için iyi olabilir ama bizler belkide çoğumuz ilk defa gördüğümüz için tiksinç bişey ...kadını yatırmışlar içini falan boşaltıyorlar dayanamayacak olan bakmasın...benden tavsiyedir...paylaşan arkadaş sağol yinede..öööö

çok izledim yaa :D bazen tekrar tekrar bakıyom da

gerçekten iğrenç kurban bayramında hayvanların derisini yüzüyor ya aynen öyle adama aynısını yapıyor

Geri