kumpas' Alıntı:cobrados abi emeğin için teşekkür gerçekten uğraşmışsın sağol mademki yüz vrdin ben bide astar isteyecektim. ya anlatmışsın ama bi yeri çözemedim mesela Em akoru için
3 2 1 2 3 1 mi yoksa 3 2 1 2 3 1 2 mi diyemi atacağız arpeji . birde yine aynı akor için 4 ve 5 numaralı tellerin 2. perdesine basıyoruz ya. E biz 4 ve 5 numaralı telleri çalmıyoruz ki . 3-2-1-2-3-1 6 veya 3-2-1-2-3-1-2-6 çalıyoruz . yani en azından ben öyle anladım .
Daha kursa başlayamadım ondan bişeyler tam oturmadı bende .sorunumu elimden geldiğince açık anlatmaya çalıştım .eğer açıklayabilirsen çok iyi olacak.
son olarak çıkarması çok zor değilse tabını çıkarıverirsen artık sana nasıl dua ederim bilmiyorum ...
Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığım için forumdan uzak kalıyorum bu yüzden soruların cevaplarını geç verdiğim için hepinizden çok çok özürdiliyorum.
arpeji 321231 yada 3212312 diye atarsın atıcagın bu erpej sarkıya göre 1 de yada 2 de kalır elin alışınca nedemek istedigimi anlarsın kardeşim...Birde 4 ve 5 . telden bahsetmissin bu arpeji attıgında boş tel olarak o tellere vureman gerekir bastıgın akorda.Benim ornek olarak vermiş oldugum sarkıları iyicene dinle nedemek istedigimi ozaman rahatca anlıyacaksın.Kolay gelsin yardımcı olabildiysek ne mutlu...