''Bunlar ruh değil tek yumurta ikizi''

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

333921.jpg

''Bunlar ruh değil tek yumurta ikizi''
Erdoğan, Meclis'teki kavgayı MHP'nin suçu saydı: "MHP tarihinde kara lekedir.."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Meclis'te yaşanan kavga ile ilgili olarak, "Bu olay MHP'nin tarihinde kara bir lekedir ve bu leke çıkmayacaktır" dedi.

Erdoğan, "Peygamberi siyasi polemiklerin malzemesi haline getirmek kimin haddine?" diye sordu. Başbakan, "Güldal Mumcu'nun yaptığı yasamanın yürütmeye baskısıdır" dedi.

Başbakan Erdoğan AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Eğitim Programı toplantısında konuşuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

O gün orada TBMM'nin kürsüsünde maske bir kez daha düşmüştür. Bugün ülkenin kadınlarına dil uzatacak, başörtüsünü ayaklarının altında çiğneyecek, peygambere saygısızlık yapacak dereceye düşmüştür.

Partimde tabu yaratmak yoktur. Tabuları yıkmak vardır. Eşleri hanımları tartışmalar içine çekmek kimin haddine. O gün meclisi yöneten hanımefendi buradaki sınırsız yanlışlara fırsat vermiştir.

Başbakan yardımcımız bir milletvekili sıfatıyla, orada 2 dönem başkanlık yapmış olmanın tecrübesiyle "Yaptıklarınız yanlış, siz tarafsız olmalısınız" demesinden Sayın Baykal rahatsız olmuş. Hanımefendi de yürütmenin yasaması diyor. Esas senin yaptığın yasamanın yürütmeye baskısıdır.

Neymiş odasına baskın yapmış. Edep ya. O odaya rahatlıkla milletvekilleri girer başkanlarla başkan vekilleriyle de konuşur. Ne diyorlar "Orası soyunup giyinme yeriymiş". Yani görmesek bilmesek bize de yutturacaklar.

Sayın Bahçeli'nin sessiz kalması vahim bir durumdur. Milliyetçiyim diyerek ortalıkta dolaşanlar ülkenin milli bankasının hortumlanmasına seyirci kaldılar.

MHP de CHP gibi her geçen gün halktan kopuyor. CHP milletvekilinin hacca gitmek isteyen vatandaşa karşı takındığı tutum neyse MHP milletvekilinin takındığı tutum da aynı.

Şimdi görülüyor ki, bunlar ruh ikizi değil bunlar tek yumurta ikizi. Geçmişte sokaklarda sergiledikleri kavgacı tavrı şimdi mecliste sergiliyorlar. CHP'nin de MHP'nin de bu ülkenin geleceğine ilişkin söyleyecekleri tek bir söz bile yok. Sivil faşizm diye bir şey varsa işte bu zihniyettir. Bunlar sivil faşizmi iyi bilir.

Benim o gün konuşma niyetim yoktu. Grup başkanvekili arkadaşımı tebrik ediyorum. Her şeyiyle MHP'nin iktidar olduğu 3.5 yıl içinde özellikle işçi grevleri karşısında nasıl tavır takındığını ortaya koydu. Orada bir grubun hak arama mücadelesi değil bu. Yegane şikayet mercii millettir. Biz milletimize gideceğiz ve bunların maskelerinin altındaki yüzü milletimize anlatacağız.

Bazı davalar vardır ki onlarda savcı değil sanık olmak tercih edilir. Seni tutan yok Sayın Baykal. Zaten milletvekillerin gidiyor Silivri'ye. Sen de git Danıştay saldırısının katilinin yanında oturuver. Daha önce farklı şeyler diyordunuz irtica hortladı diyordunuz. Arkasından ne çıktı Ergenekon. Sevsinler seni Baykal.

Danıştay saldırısından sonra hükümeti suçluyordunuz. Şimdi saldırganla aynı safta olmayı seçiyorsunuz.

kaynak

Başbakan çok doğru söylüyor. Eskiden bir birlerinin boğaınız sıkıp kafa gözlerini patlatıyorlardı şimdi ise aralarından su sızmıyor.

Bakın yine eskiden üni versitelerde çok sık duyduğumuz sol görüşlü öğrencilerle ülkücü öğrenciler bir birine girdi yada bıçakla satırla saldırdı haberlerini duymayalı yıllar oldu. iyi de oldu.

Erdoğan sayesinde MHP lilerle CHP liler bir anlamda ülkücülerle solcular aslında aynı fikirde olduklarını birbilerinden hiç bir farklarının olmadığı öğrenmiş oldular.

dikkat edip başbuğ bahceli ile başbuğ baykalın söylemleri yaptıkları nın bir birinden hiç farkı kalmadı

bu ülkede
senin kadar
kadınlara laf uzatan
senin kadar
kadınların başındaki örtüyü kullanan
başka siyasetçi gelmedi bu memlekete sayın başbakan
ünlü vecizen hala hafızalarda
ANANIDA AL GİT

CHP nin ne olduğunu / neler yapabileceğini her daim kestirebilirsiniz ama MHP kadar 'ilkesiz siyaset' partisi yeryüzü görmemiştir. ( Türkeş sonrası diyerek şerh koyalım. )

Türkiye' nin en korkması gerekli 'milletçi parti'sidir.

ce ha pe = mhp diyordum yanılmadığımı biliyordum da zaten tuhaf olan akp içindeki çürük elmalar ne zaman fark edilecek umarım geç olmadan fark eder hem mhp de hem chp de hemde akp de bayrak sallayanları gördükce (kişisel menfaatler koltuk sevdası) deli oluyorum.

akp=abd olmaktan iyidir en azından. aralarında dil benzerliği var.

Geri