buna siz zorladınız

ugurcan_kill

New member
Reaction score
0
Benim kaybedicek bişim yok alın size hackerizin yönetici şifreleri

Hackeriz: 0535765
Admin: 0535tr

bana lamer dicek adam anasının karnından doğmadı

kımseye bırsey ıspatlamak zorunda degılsın arkadasım... yada kımseyi ınandırmak yaptıgına ınanmayanlar kadarda ınanlar vardır merak etme...

Dark_Angel' Alıntı:
kımseye bırsey ıspatlamak zorunda degılsın arkadasım... yada kımseyi ınandırmak yaptıgına ınanmayanlar kadarda ınanlar vardır merak etme...

eyvallah allahrazıolsun

ne oldu ses sada yok alın lamerlar
size bi şifre daha verim belki ben hackledim die çıkarsınız ok!!!

www.la21turkey.net

User:admin2

password: panadol

kardes bence baslıgı kapat....

Dostum sakin ol ya :)

ugurcan_kill' Alıntı:
ne oldu ses sada yok alın lamerlar
size bi şifre daha verim belki ben hackledim die çıkarsınız ok!!!

www.la21turkey.net

User:admin2

password: panadol

Hemen Birileri Uyarıda Bulunmuş Bu siteye..!

Ben az ewel girdim o şifrelerle pek ilgilenmedim kimsenin emeğine kastım yok :)

kardes tamam :) da bu ne iş ....

yanı govde gosterısı yapıyorsun anladık da bundan oncekı konuyu kapatmaya mı calısıyorsun ? anlamadım bundan oncekı konuyu kapatman ıcın lınk vermen lazım sabıt olmus konuları gormemız lazım yanı .... :)

oki yoksa senın yaptıgını yapan cok kısı var burda ....

Warn:nG' Alıntı:
kardes tamam :) da bu ne iş ....

yanı govde gosterısı yapıyorsun anladık da bundan oncekı konuyu kapatmaya mı calısıyorsun ? anlamadım bundan oncekı konuyu kapatman ıcın lınk vermen lazım sabıt olmus konuları gormemız lazım yanı .... :)

oki yoksa senın yaptıgını yapan cok kısı var burda ....

önceki konuyu kapatmaya çalışan yok sadece bana orda lamer diyen beni yalancı çıkaran arkdşlar için açtım b le bi topic ve benim yalanım yok 5000 onlinelı sitenn mdounun şifresini çalarak konuyu sabitledim ve herkes yok paint yok fotoshop dediler..
neyse arkdşlar konu dağılmasın

ugurcan_kill' Alıntı:
önceki konuyu kapatmaya çalışan yok sadece bana orda lamer diyen beni yalancı çıkaran arkdşlar için açtım b le bi topic ve benim yalanım yok 5000 onlinelı sitenn mdounun şifresini çalarak konuyu sabitledim ve herkes yok paint yok fotoshop dediler..
neyse arkdşlar konu dağılmasın

ya kardes bak hala degıstırmeye calısıyorsun bır sekılde ama bıze kucuk bır lınk vermıyorsun gormemız ıcın o sabıtlenmıs konuları yahu ...:)tamam burda gercek bıseyler verıyorsunda bundan oncekı bıraz lamerlıktı ..

:)

--------------------------------------------------------------

beklıyorum haa bundan oncekı konunun lınkını vermeyı ...

acık vermek ıstemıyorsan .. pm at canım ..

cunku ben harbı merak ettım.

------------------------------------------------------------

by_captain oldumu ?

flood yapma editle mesajını diğerinin içine... Ne gereksiz bi muhabbetdir bu..

ben bişi anlamadım kimseye kanıtlanman gereken bişi yoqtur dark abi sölemiş inanalar kadar inanmayalnarda vardır neyse tam terside olabilir bundan önceki koınuna inanmaddım forumdur burası hersey dorudur yada yanlıstır die bişi yoq yani kimseyedi inandırma bizde çok kişi gördük arkadaslarının sitesini haclkiyip site adminlardan şifreleri alığta site hackleyen ama neyse bosver inandırma kendin ol yap icraatını geç

valla bence reklamcı :) hem tr de hacker varmı:)
cyber diye duydum 6 aydır maynetden bi site acdım onlara
hala kapıyacaklar böle ufaksite kapamayan bi ekip nasıl hacker olur:)
bu arkadaşda az hava yapimdemiş bana hackerizin admin şifresini versene oraka kocamanbi haşırt yaziyim:) veremezssin sende bilmiyorsun:)
neyse türk milleti başarılıdır..
herkeze iyi forumlar

Ne bu şimdi ? (her bilgisayara format atan hacker die fırlamış mı piyasaya olay ne nedir )
bi şunu bilirim TÜRk hacker lar kadar ii si yok ama istisnalarda doğabilir.. herkes hacker olacak hacklicek die bişe yok.

kardeş linkte versene

Geri