Buna evet mi hayır mı?

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
______________________________________Başbakanı yuhalamak suç mudur? 12 Eylül'de genişleyen "AKP demokrasisine" göre yanıt "evet". O gün Türkiye-ABD Dünya Basketbol Şampiyonası maçında başbakanı protesto eden basketbolseverler "evet"in ilk hedefi oldular. Dün o basketbolseverler arasından bir çocuk gözaltına alındı.

12 Eylül’de anayasa değişikliği halkoylaması yapıldı. 13 Eylül günü Türkiye daha demokratik bir ülke olacaktı.

“Genişleyen demokrasinin” nasıl bir şey olduğunu ilk tadanlar o gün Türkiye-ABD Dünya Basketbol Şampiyonası maçında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yuhalayan basketbolseverler oldu.

Final maçı dünyanın dört bir yanında izlenirken yuhalanan Erdoğan, bunu bir türlü sindiremedi. 13 Eylül günü daha demokratik olduğu ileri sürülen ülkemizde o gün bugündür Erdoğan’ı protesto edenlerin aranmasına devam ediliyor.

O an kameralar dünyaya yayın yapmıyor olsaydı, başka zamanlarda yaşananlar yaşanacaktı.

Erdoğan’ın korumaları protestocuların boğazlarına sarılacak, polis insanları döverek gözaltına alacaktı.

Muhtemelen karakolda dayak ve hakaret devam edecekti.

Kameralar kayıtta olduğu için ve her şeyden önce tüm dünyaya yayın yapıldığı için bu yapılamadı.

Böyle olunca maçın sona ermesiyle birlikte “protestocu vatandaş avı” başladı.

Soruşturmayı Emniyet başlattı
Erdoğan, yuhalanmayı kaldıramadı. Yakınlarının söylediğine göre çok sinirlendi, emir verdi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Asayiş Büro Amirliği’ni harekete geçirdi; olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntülerden yola çıkarak 20 kişinin kimliği belirlendi ve ilk gözaltı dün yaşandı.

Olayla ilgili olarak bir çocuk gözaltına alındı. Ancak Bakırköy Adliyesi'nce serbest bırakıldı.

Kimliği belirlenen diğer protestocuların yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Gestapo gibi iz sürdüler
Devlet o gün bugündür protestocuları bulmak için seferber oldu.

Maçın kamera kayıtları defalarca izlenerek tespit edilen protestocuların, oturdukları koltuk numaralarından kimlikleri belirlenmeye çalışıldı.

Bunun için maç biletlerinin satıldığı internet sitesindeki bilgiler ve kredi kartı kayıtları bile incelendi.

Hukuki dayanağı var mı?
Başbakanı yuhalayanlara yönelik hiddet bitmek bilmiyor.

Hukukçular ise gözaltı uygulamasının keyfi bir uygulama vurguluyorlar.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Avukat Erkan Kılıç, başbakanı yuhalamanın suç olmadığını belirtti.

Kılıç, devlet büyüklerine hakaretten dolayı insanlar hakkında soruşturma başlatılabileceğine, ancak bu durumda bile soruşturmanın savcılık tarafından açılması gerektiğine dikkat çekti.

Böyle bir savcılık soruşturması açılmadan polisin insanları “hakaretten” dolayı gözaltına alamayacağını vurgulayan Kılıç, savcılık tarafından hakaret soruşturması açılsa dahi insanların gözaltına alınamayacağını, ancak kimlikleri belirlendikten sonra ifade vermek üzere kendilerine tebligat yapılacağını kaydetti.

Kılıç, ancak tebligata rağmen ifade vermeyenler hakkında gözaltı kararı alınabileceğini belirtti.

Avukat Kılıç, hiçbir hukuki dayanağı olmadığı halde, başbakanı yuhalamaktan insanları gözaltına almanın büyük bir keyfiyet olduğunu, bir tür gözdağı verme olarak algılanabileceğini söyledi.

Yuhalayanlara hakaretin daniskası edildi
Başbakanın protesto edilmeyi hak etmediğine ilişkin başta takım kaptanı Hidayet Türkoğlu olmak üzere basketbol oyuncularından mülakat üzerine mülakat alındı. Türkoğlu, Erdoğan’dan özür de diledi.

Ancak bu da AKP yönetiminin sinirlerini yatıştırmaya yetmedi.

Spordan Sorumlu Devlet bakanı Faruk Özak hızını alamayarak başbakana yönelik protesto hakkında “Seviyesiz ve terbiyesiz insanlar büyük ayıp işledi. Bütün dünyanın izlediği bir organizasyonda bu yaşandı” dedi.

Özak, Atatürk’ün de bir sözüne gönderme yaparak protestoculara hakaret etmeyi “Salona gelen seyircilerin de ahlaklısını, edeplisini, seviyelisini, ilkelisini severim’ diye. Bunların önüne geçeceğiz” ifadeleriyle sürdürdü.

(soL-Haber Merkezi)

Buna evet mi hayır mı? | soL Haber Portalı

zerkli'nin yorumu: demokrasiyle yönetilen, insan haklarına saygılı, hukuk devleti niteliğini yitirmemeiş ülkelerde bu tip olaylar vaka-i aidyeden sayılır, ve olayı gerçekleştirenler hakkında bir işlem yapılmaz. uyum göstermeye çalıştığımız avrupa devletlerinde siyasiler herzaman protestoya uğrar ve bu protestolar yumurtalı, boyalı vb. şekillerde cereyan edebilirler. ve o halde iken bile korumalar ve polisler böyle davranmaz. ancak bizim ülkemizde başbakana hoşuna gitmeyen bir soru sormaya kalkışana bile sille-tokat girişilir. ve bizim akp yandaşları bu hareketleri alkışlar.

bende bu alkışlayan güruhu alkışlıyorum. padişahlık sistemine geçtiğimizde hiç yabancılık çekmeyeceksiniz

Ya Amerikada muhalifler Bush'u protesto etmek için yüzlerine Bush'u maymuna benzeten maskelerle çıkmışlardı. Ama hiçbir şey yapılmadı. Türkiye'de protesto bile demokratik bir hak olarak kabul görmüyor bir de bizim başbakana böyle maskeli bir benzetme yapıldığını düşünün, hele bir düşünün.

Türlü türlü iftiralar çamurlar vs.vs. ile insanları kandırıp HAYIR dedirttirmeyi başaramayanlardaki Hazımsızlık Had Safhalara ulaştığında yapılabilecek tek bir şey kalıyor. Yüksek sesle haykırıp medeniyet seviyelerinin en düşük düzeyde olduğunu göstermek.

85 yıllık tarihimizde ilk defa düzenlediğimiz Dünya Basketbol Şampiyonasında Helede bu şampiyonanın Ülkemize Gelmesinde En çok emeği geçmiş kişilere , Bu Ülkenin C.Başkanına , Bu Ülkenin Başbakanına yapılan alçakça protesto aslında Ülkemizin Yükselen imajına zarar vermek amacıyla yapılmış " UCUBELİK" tir.

Bu alçak zihniyet , Aslanlar gibi mücadele ederek terlerinin son damlasına kadar rakiplerini birer birer dize getiren ve Ülkemizin gurur kaynağı olan 12 Dev Adam'a Devletin bir hediyesi olan Çek'i de yargıya götürme UCUBELİĞİNİ göstermekten de geri kalmadılar.

Ama ne yaparsanız yapın. Büyük Türkiye pek yakında karşınızda olacak. ISLIK ÇALMAYA DEVAM EDİN. Dizlerinizin titrediğini görebiliyorum. Ve Bu bana inanılmaz keyif veriyor.

Türlü türlü iftiralar çamurlar vs.vs. ile insanları kandırıp HAYIR dedirttirmeyi başaramayanlardaki Hazımsızlık Had Safhalara ulaştığında yapılabilecek tek bir şey kalıyor. Yüksek sesle haykırıp medeniyet seviyelerinin en düşük düzeyde olduğunu göstermek.

85 yıllık tarihimizde ilk defa düzenlediğimiz Dünya Basketbol Şampiyonasında Helede bu şampiyonanın Ülkemize Gelmesinde En çok emeği geçmiş kişilere , Bu Ülkenin C.Başkanına , Bu Ülkenin Başbakanına yapılan alçakça protesto aslında Ülkemizin Yükselen imajına zarar vermek amacıyla yapılmış " UCUBELİK" tir.

Bu alçak zihniyet , Aslanlar gibi mücadele ederek terlerinin son damlasına kadar rakiplerini birer birer dize getiren ve Ülkemizin gurur kaynağı olan 12 Dev Adam'a Devletin bir hediyesi olan Çek'i de yargıya götürme UCUBELİĞİNİ göstermekten de geri kalmadılar.

Ama ne yaparsanız yapın. Büyük Türkiye pek yakında karşınızda olacak. ISLIK ÇALMAYA DEVAM EDİN. Dizlerinizin titrediğini görebiliyorum. Ve Bu bana inanılmaz keyif veriyor.

O zaman bu maç bir dünya kupası maçı olmasaydı da sıradan bir karşılaşma olsaydı, bütün dünya izlemeseydi de sadece üç beş kişi gitseydi, o organizasyonun oynanmasında başbakanın hiçbir katkısı olmasaydı o maçta başbakanı protesto etmek anormal bir durum olmayacaktı.

O zaman bu maç bir dünya kupası maçı olmasaydı da sıradan bir karşılaşma olsaydı, bütün dünya izlemeseydi de sadece üç beş kişi gitseydi, o organizasyonun oynanmasında başbakanın hiçbir katkısı olmasaydı o maçta başbakanı protesto etmek anormal bir durum olmayacaktı.

Evet Aynen Öyle. Zaten yukarda zerkli biraz üfürmüş. Efendim bu tarz protestolar yurt dışında Vakayı adiye olarak ele alınıyormuş.

Arkadaşım. G-8 yada ona benzer Büyük küresel güçlerin karşısında Küreselleşme karşıtları gösteri yaparlar. Bunlar bazen göz altına alınır bazende öldürürler ( tarih:20.07.2001 gösterici carlo giuliani Polisin ateşi sonucu hayatını kaybetti. )

Ama Global bazda olmayan ulusal yayın esnasında yapılan protestolar genelde gözaltı ile neticelenmez. Bunu iyi tahlil etmek lazım. Ülkenin çıkarlarına , Prestijine zarar verici gösteriler elbette cezasız kalmamalı.

Ya Amerikada muhalifler Bush'u protesto etmek için yüzlerine Bush'u maymuna benzeten maskelerle çıkmışlardı. Ama hiçbir şey yapılmadı. Türkiye'de protesto bile demokratik bir hak olarak kabul görmüyor bir de bizim başbakana böyle maskeli bir benzetme yapıldığını düşünün, hele bir düşünün.

işinize gelen seylerde bakıyorumda amerikayı örnek gösteriyosunuz Amerikan Başkanı Barack Obama, kendi politikalarını eleştiren, Afganistan’daki Amerikan güçlerinin komutanı Orgeneral Stanley McChrystal‘ı görevden aldı. burda başbakan yaş kararına gitmedi diye vatan haini yaptınız amerikada başkanlık sistemi var ülkemizde de olsun mu ?
gelelim asıl konuya nasıl acındırıcı bi sekilde yazılmıs o metin basketbol sever bi cocuk göz altına alınmıs vah vah git kurtar ziyaret et komik olmayın ya basbakanı yuhalamak olağan bişey her türk gencinin yapması gereken bişeymiş gibi göstermeyin ne o abd macı peşkeşmi cekildi yoksa hidayet ve arkadasları akp yandaşımıydı yoksa tanyevic imammı siz bunlara kafa yorun bence

bence orda ıslıklayanlar çok yanlış yaptı sen bir ülkenin başbakanını nasıl dünyanın izlediği ve ilgisinin o ana odaklandığı sırada ıslıklarsın hiç anlamış değilim orda uslu otur ondan sonra onu nerde ne şekilde eleştireceksen ıslıklayacaksan yap ama onun orada yaşanması bize hiç yakışmadı

2 trilyon (eski parayla kişi başı yapılan yardım) böyle yardım mı olur ya? Sanki kendi cebinden veriyor yardımı. Zaten sporculara normalde her başarıları için yardım yapılıyor.. Sen neyi savunuyon daha.. Geçen haltercimiz altın madalya kazandı.. Başbakan basket takımımıza gösterdiği alakanın 10 da 1 ini göstermedi.. E tribün nerden kalabalıksa orda başbakan.. Tribünlere oynadığı için.. Ama havasını aldı. Şimdide yakalamaya çalışıyor tepki gösterenleri.. Durun siz daha bu başlangıç yarın muhalif kim varsa içeri alınacak sindirmeye çalışacaklar muhalifleri.. Sonra ver elini başkanlık mı dersin dikta mı dersin demokrasi mi dersin ılımlı islam cumhuriyeti mi dersin bilmem ama çok pişman olucağınızdan eminim.

Yazmadan duramıycam orduya para harcanır çok derler.. Memura emekliye yapılan zam ortada.. Okullara yardım yapılmaz.. Kayıt parası diye dolandırırlar milleti..2 Trilyon yardım yapılıyor ses çıkaranlar suç oluyor.. Asıl bunlara ses çıkarmayanlar ucubedir..

Bu tip protestolar Ahmet Necdet SEZER e de yapılsa yanlış; Kemal KILÇTAROĞLU nada yapılsa yanlıştır.Bu makamlara böyle ortamlarda sayglı olmak lazım.Görüş ve düşünceniz ne olursa olsun.Seçim kampanyalarında tepkilerinizi gösterirsiniz olur biter.Dünyanın izledigi ve çok güzel yapılan bir organizasyonda bu tip şeyler hiç şık degil vede bize de yakışmıyor.

Protesto Demokratiktir.B..u Çıkarılmadıkça !!!

İlk iki satırdan sonrasını okumadım. Okumama sebebime alınan kaynakta yeterli.

Bu bir basket maçı hemde Dünya çapında bir final maçı. Öyle şaklabanlar gibi birden ortaya çıkıp ilgi çekerek siyasi görüşünü savunarak protesto edilerek siyaset yapılmaz. Siyasi görüşünü böyle ortaya çıkarmaya çalışanların çoğunun amaçları belli fazla söze gerek yok.

Bu büyük türkiyeyi nedir söylede bizde bilelim...Bu büyük türkiyede demokrasi olacakmı yada sadece sizin gibi düşünen insanların demokrasisi olucak...Sen hayal görmeye devam et garibanları ve cahilleri kandırırsınız sadece....

2 trilyon (eski parayla kişi başı yapılan yardım) böyle yardım mı olur ya? Sanki kendi cebinden veriyor yardımı. Zaten sporculara normalde her başarıları için yardım yapılıyor.. Sen neyi savunuyon daha.. Geçen haltercimiz altın madalya kazandı.. Başbakan basket takımımıza gösterdiği alakanın 10 da 1 ini göstermedi.. E tribün nerden kalabalıksa orda başbakan.. Tribünlere oynadığı için.. Ama havasını aldı. Şimdide yakalamaya çalışıyor tepki gösterenleri.. Durun siz daha bu başlangıç yarın muhalif kim varsa içeri alınacak sindirmeye çalışacaklar muhalifleri.. Sonra ver elini başkanlık mı dersin dikta mı dersin demokrasi mi dersin ılımlı islam cumhuriyeti mi dersin bilmem ama çok pişman olucağınızdan eminim.

Yazmadan duramıycam orduya para harcanır çok derler.. Memura emekliye yapılan zam ortada.. Okullara yardım yapılmaz.. Kayıt parası diye dolandırırlar milleti..2 Trilyon yardım yapılıyor ses çıkaranlar suç oluyor.. Asıl bunlara ses çıkarmayanlar ucubedir..

Dostum , On yıl kadar önce 7-8 milyon turist çeken ülkemiz şimdilerde 30 milyon turist ağırlıyor. Sebebi son yıllarda akıllıca yapılan Turizm harcamaları. Hatırlarsan Erkan mumcunun turizm bakanlığı döneminde visit turkey diye bir kampanya yapılmıştı. Türkiye logosu için yarışma düzenlenmişti. 50 milyon dolara yakın para harcanmıştı. 60'a yakın ülkede Türkiyeyi anlatan reklam filmleri gösterilmişti. Sonuç bugün 30 milyonlara çıktık. Dünya Basketbol Şampiyonası da En az o kampanya kadar Türkiyenin Tanıtımına katkı sağlamış bir Turnuvadır. Heleki 12 dev adamın bu turnuvada Final oynaması da cabası. Çünkü bu turnuvanın sadece final maçını 1,7 milyar insanın canlı izlediği biliniyor. Dolayısı ile Türkiyeye yüzlerce milyon dolarlık bir bütçe ile yapılabilecek bir reklam sağlayan 12 dev adamada verilen 28 milyon dolar çok görülmese gerek. Nihayetinde bu para yabancı reklam şirketlerinin değil Benim ülkemin öz evlatlarının cebine girmektedir.

Eğer ülkenin trilyonlarını bu kadar çok düşünüyorsan git Fenerbahçe klübünde kadroya bile giremeyen fakat yinede her yıl 8-10 trilyon parayı alıp giderek Canarias adalarında yiyen Daniel Guizanın hesabını sor , Yada Ülkemizde milyonlarca dolar kazanıpta tekrar ülkesine döndüğünde Türkiyeyi kötüleyen Yabancı sporculara hesap sor.

Bu büyük türkiyeyi nedir söylede bizde bilelim...Bu büyük türkiyede demokrasi olacakmı yada sadece sizin gibi düşünen insanların demokrasisi olucak...Sen hayal görmeye devam et garibanları ve cahilleri kandırırsınız sadece....

Evet büyük Türkiye belki sizin için bir hayal ama Benim için artık Daha Azıyla yetinilmeyecek bir GERÇEK. Doğu ile barışık , Batı ile kaynaşmış , Müslüman fakat Tüm dinlere saygılı , Güçlü fakat Gücünü Adaletli kullanan , Bütün dünyadaki her renk ve ırktan insanın hasretle beklediği BÜYÜK TÜRKİYE. Bu Gerçeğin seni neden bu kadar ürküttüğünü anlayabilmiş değilim.

acaba bu kadar kişi niye yuhalayır başbakanı ve cumhurbaşkanını

bunda hiç kendilerinin suçları insanlara saygı göstermemelerinin sebebi yok mu?

Ucubelik dediğin olaya bak. Başbakanın sadece egosunun getirdiği sonuçlar neticesiyle aleyhinde tezahürat yapılmasına karşılık olarak tezahürat yapanları tutuklatması bir UCUBELİKTİR. Görüyoruz ki başbakanın da şansı böyle toplu organizasyonlarda hiç yürümüyor. U2 konserinde de gördük. Ya da ne kadar cömert olduğunu daha doğrusu şekilci olduğunu göstermek için halkın vergisini kendi parasıymış gibi göstere göstere oyunculara vermesi bir UCUBELİKTİR. Hadi bunları geçtim , o kadar güreşçimiz altın madalya aldı onlara ne yapıldı peki ? Eğer başbakanın , gittiği yerlerde yuhlanmak istemiyorsa o mekana AKP'li olmayanları sokturmayacak. Ancak o zaman pofpoflanır , lehine tezahüratlar duyar.

Dostum , On yıl kadar önce 7-8 milyon turist çeken ülkemiz şimdilerde 30 milyon turist ağırlıyor. Sebebi son yıllarda akıllıca yapılan Turizm harcamaları. Hatırlarsan Erkan mumcunun turizm bakanlığı döneminde visit turkey diye bir kampanya yapılmıştı. Türkiye logosu için yarışma düzenlenmişti. 50 milyon dolara yakın para harcanmıştı. 60'a yakın ülkede Türkiyeyi anlatan reklam filmleri gösterilmişti. Sonuç bugün 30 milyonlara çıktık. Dünya Basketbol Şampiyonası da En az o kampanya kadar Türkiyenin Tanıtımına katkı sağlamış bir Turnuvadır. Heleki 12 dev adamın bu turnuvada Final oynaması da cabası. Çünkü bu turnuvanın sadece final maçını 1,7 milyar insanın canlı izlediği biliniyor. Dolayısı ile Türkiyeye yüzlerce milyon dolarlık bir bütçe ile yapılabilecek bir reklam sağlayan 12 dev adamada verilen 28 milyon dolar çok görülmese gerek. Nihayetinde bu para yabancı reklam şirketlerinin değil Benim ülkemin öz evlatlarının cebine girmektedir.

Ya saçmalıyorsun desem gerçekten yalan olmaz. 30 milyon turist geliyor diye ne oluyor ? Ekonomi mi kurtuluyor. Bunun devlete ne faydası var ? Bu sadece otellere , tatil yerlerine yarıyor ya bu kadar sığ düşünmeyin. Basketbol şampiyonasında o kadar insan geldi , bunların kime faydası oldu söyler misin ? Organizasyonu düzenleyenler bu işin kaymağını yedi bitirdi bile. Sen onu bunu geç de , bu sene Milli Eğitim'e ayrılan payın ne olduğunu bir araştır.

Ucubelik dediğin olaya bak. Başbakanın sadece egosunun getirdiği sonuçlar neticesiyle aleyhinde tezahürat yapılmasına karşılık olarak tezahürat yapanları tutuklatması bir UCUBELİKTİR. Görüyoruz ki başbakanın da şansı böyle toplu organizasyonlarda hiç yürümüyor. U2 konserinde de gördük. Ya da ne kadar cömert olduğunu daha doğrusu şekilci olduğunu göstermek için halkın vergisini kendi parasıymış gibi göstere göstere oyunculara vermesi bir UCUBELİKTİR. Hadi bunları geçtim , o kadar güreşçimiz altın madalya aldı onlara ne yapıldı peki ? Eğer başbakanın , gittiği yerlerde yuhlanmak istemiyorsa o mekana AKP'li olmayanları sokturmayacak. Ancak o zaman pofpoflanır , lehine tezahüratlar duyar.

Ya saçmalıyorsun desem gerçekten yalan olmaz. 30 milyon turist geliyor diye ne oluyor ? Ekonomi mi kurtuluyor. Bunun devlete ne faydası var ? Bu sadece otellere , tatil yerlerine yarıyor ya bu kadar sığ düşünmeyin. Basketbol şampiyonasında o kadar insan geldi , bunların kime faydası oldu söyler misin ? Organizasyonu düzenleyenler bu işin kaymağını yedi bitirdi bile. Sen onu bunu geç de , bu sene Milli Eğitim'e ayrılan payın ne olduğunu bir araştır.

Arkadaşım sen referandum öncesi bu kadar agresif değildin. ama bakıyorum Referandumdaki mağlubiyet sana yaramamış.

Referandum öncesi Hayır propogandası yapanlar mağlubiyet sonrası Başbakana saldırmak için her zamanki gibi bir saçma bahane bulmuşlar gidiyor.

1- O adam bu ülkenin başbakanı ve Sende olmayan Bazı yetkilere sahip. Mesela Bazı başbakanlar Ülkede suni krizler çıkararak Ülkenin 100 milyar dolarını birilerine hortumlattırır. Sen çıkıp bunun hesabını Katıldığı bir dünya kupası finalinde onu yuhlayarak soramazsın. En yakın zamanda seçimde ona oy vermeyerek hesap sorabilirsin. Başka bir başbakan ise Ülkeyi krizlerden koruyan bir Ekonomi yönetimi ile çalışır ve Ülkenin 100 Milyarlarca dolarının havaya uçmasını engeller. Sonrasında tutup bu adama Helede Ülkenin tanıtımına katkı sağlamış bir takıma verdiği Prim konusunda Hesap soramazsın. Eğer soracaksan 10 ay sonra sandık geliyor buyur hesap sor. Gücün yetiyorsa. ( son sekiz senedir gücün yetmedi suratını buruşturma.)

2- Bu Ülkenin başbakanı kim olursa olsun 2 milyar insanın izlediği bir naklen yayın esnasında Yuhlanamaz. Eğer yuhlanırsa yapanlar kanun önünde hesap verir. Velev ki Van'da Yuhlanan Deniz Baykal bile lokal bir saldırı olmasına rağmen Suçluların bulunarak adalete teslim edilmesini aksi takdirde Akpartiyi sorumlu tutacağını falan söylemişti.

3 - 7 milyon turistle 30 milyon turistin bu ülkeye ne getirdiğini ne götürdüğünü sana anlatamam. Bunu gidip bizzat Turizmcilerden öğrenmelisin. Daha teknik konularda sana yardımcı olabilirim.

4 - 2002 yılında tamtakır olan hazinemizdeki miktarın 2010 yılında 75 milyar dolar olması sana ne anlatıyor bilmek isterim.

yuhalasalarda, köpürselerde, sindiremeselerde,alışamasalarda,midleride bulansa,hatta daha ağırıyla içinizden dışınızdan küfürde etseniz, olmadı tek parti zihniyetnizle her partiyi tek cephe yapsanızda,adamlar sizi alıştırıyor,sindiriyor,tek tek yalan rüzgarlarınızı söndürüyor,sisteminizin çürük tahtalarını ayıklıyor,ve dahası hiç te sizi umursamıyorlar bile...

varın siz yuhalayın, gastrit ve ülserinizi kabartın, ya da kalp spazmları için yürek çarpıntısı yapın ,hiç farketmez, devam edin, edinki; adamlar sizin büyüttüğünüz nefretle can bulsun, güçlensin.... iyi ki bu iktidarın düşmanı sizsiniz.. sayenizde nice bu türden iktidarlar görecek bu millet...

Arkadaşım sen referandum öncesi bu kadar agresif değildin. ama bakıyorum Referandumdaki mağlubiyet sana yaramamış.

Referandum öncesi Hayır propogandası yapanlar mağlubiyet sonrası Başbakana saldırmak için her zamanki gibi bir saçma bahane bulmuşlar gidiyor.

1- O adam bu ülkenin başbakanı ve Sende olmayan Bazı yetkilere sahip. Mesela Bazı başbakanlar Ülkede suni krizler çıkararak Ülkenin 100 milyar dolarını birilerine hortumlattırır. Sen çıkıp bunun hesabını Katıldığı bir dünya kupası finalinde onu yuhlayarak soramazsın. En yakın zamanda seçimde ona oy vermeyerek hesap sorabilirsin. Başka bir başbakan ise Ülkeyi krizlerden koruyan bir Ekonomi yönetimi ile çalışır ve Ülkenin 100 Milyarlarca dolarının havaya uçmasını engeller. Sonrasında tutup bu adama Helede Ülkenin tanıtımına katkı sağlamış bir takıma verdiği Prim konusunda Hesap soramazsın. Eğer soracaksan 10 ay sonra sandık geliyor buyur hesap sor. Gücün yetiyorsa. ( son sekiz senedir gücün yetmedi suratını buruşturma.)

2- Bu Ülkenin başbakanı kim olursa olsun 2 milyar insanın izlediği bir naklen yayın esnasında Yuhlanamaz. Eğer yuhlanırsa yapanlar kanun önünde hesap verir. Velev ki Van'da Yuhlanan Deniz Baykal bile lokal bir saldırı olmasına rağmen Suçluların bulunarak adalete teslim edilmesini aksi takdirde Akpartiyi sorumlu tutacağını falan söylemişti.

3 - 7 milyon turistle 30 milyon turistin bu ülkeye ne getirdiğini ne götürdüğünü sana anlatamam. Bunu gidip bizzat Turizmcilerden öğrenmelisin. Daha teknik konularda sana yardımcı olabilirim.

4 - 2002 yılında tamtakır olan hazinemizdeki miktarın 2010 yılında 75 milyar dolar olması sana ne anlatıyor bilmek isterim.

İşte böyle şekilci olmaya devam edin. Diyorum ya başbakanın bunların olmasını istemiyorsa akp li olanlara damga vuracak. Katıldığı törenlere , organizasyonlara o damgalı olmayanları sokturmayacak. Bu yetkilere sahip diye eleştirilemez diye birşey yok. Çeşitli ülkelerde bu eleştirilere maruz kalan devlet adamları istifa ediyor onurlu bir şekilde. Sizin seçtiğiniz adam direkt tutuklatıp kendi egosunu tatmin etmekle meşgul. Ne kadar padişahlaştırmışsınız gözünüzde bu adamı. Türkiye Padişahı değil , bunu aklınıza kazıyın.

o gün o yuhalamayı yapanlar bana göre alçakca bir iş yapmıştır. ev sahipliğini yaptığımız uluslararası bir spor müsabakasında bu azgın bir azınlığın şımarıklığının gösterisi yapıldı.Aslında sebep belliydi referandum sonuçlarının hazımsızlığı

ama bu şımarklıkla nekadar yırtınırsanız yırtının elinize bir şey geçmez

insanlar başbakanı sevmiyo olabilirler hatta nefret de edebilirler ama orası o protestonun yeri değildi. sonuçta ülke olarak bir başarı elde edilmiş ve bu başarı tüm türk halkına hediye edilmişken bu yapılan sadece bi terbiyesizlikten başka birşey değildir

Geri