Bugüne kadar yapılmış en büyük icat nedir?

Bugüne kadar yapılmış en büyük icat nedir?

• Yazı

Kullanılan: 155 26.5%
  • Elektrik

Kullanılan: 203 34.6%
  • İnternet

Kullanılan: 67 11.4%
  • Bilgisayar

Kullanılan: 60 10.2%
  • Televizyon

Kullanılan: 7 1.2%
  • Cep telefonu

Kullanılan: 14 2.4%
  • Uçak

Kullanılan: 11 1.9%
  • Otomobil

Kullanılan: 8 1.4%
  • Nükleer enerji

Kullanılan: 33 5.6%
  • Diğer

Kullanılan: 28 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    586
Sımdıye Kadr Bunu Bılım Adamlarıda Desteklıyor, En Buyuk ıcad Tekerlekdır!!!

:D bence en büük icar edison :D o olmasa elektirik bulunmazdı :D

Bencede en büyük buluş yazıdır!!çünki insanoğlu yazıyı bulmasaydı diğer buluşların hiç biri gerçekleşemeyecekti....İnsanoğlunun ilk ve en büyük buluşu yazıdan başka birşey olamaz!!

ben elektrik dedim ama yazı büyük icat

nükleer enerjiden elektriğin babasını üretirsin bence nükleer

............

yok abı bence en ıyı ıcat playstation:biggrin sımdı ps de elktrıkle calısıo dıcenız ama onabakarsanız yazı herseyden once gelır detaya ınersek daha onmlı ıcatları kesfederız

yazı tabi ki yazı olmasaydı insanların birikimleri sonraki nesillere aktarılamaz hiç şekilde fazla ilerleme olmazdı diye düşünüyorum

yazı burdakilerin içinde en mantıklısı

ee ilk icat edilen, ilk icat edilen, ondan daha önce icat edilen die gidersek olay cinselliğe kadar gider :saskin malum adem ile havva çalışmasaydı nası insanlık olurdu? yazıyı, elektriği bulucak adamlar nası doğardı :p

belki de dindir, zmanında yapılacak büyük icatları engelleyerek engellemeye çalışarak insanlığı karanlıa sürecek kadar büyük bir beyin uyuşturma mekanizması :vur bu kdar büyük bir icat mı olur.
insanın kendi eliyle yaptıı robotlar insanlıı yıkıcak fln gbi teoriler varya alın size örnek :D teknolojik olmasa da insanlıı yıkmaa yeticek kdar büyük bir icat

Geri