Bugün seçim olsa hangi parti ne alır?

recep sütten çıkmış ak kaşık ya!!

Denizin çok dalgalı ve çamurlu olduğunu düşünürsek. Devletteki bu aşırı gerginlik yüksek gerilim hatlarında patlaklara sebep olursa recep tek başına oturur dut ağacının altında. Benim ne demek istedikleimi anladın sanırım.

Örnek verdiğim bu kadar mecaz şeyi anlamayacağın aklıma gelmezdi.
Yukarıda verdiğim örnekler çok güzeldi halbuki..

Sen diyorsun ya, kötü muhalefet yüzünden kötü iktidar seçiliyor.
Ben de bu hak mı diyorum???
Bu arada iktidarlıklarını görmediğin onca parti hakkında da yanlış fikirler sunuyorsunuz.
Görmediğiniz iktidarlıklar hakkında yok onlar yapamaz demekte havada kalıyor.

Bir daha söylüyorum bakalım bu sefer olucak mı?

Amerika yanlış yolda ben neden peşinden gideceğim kardeşim :goz:

yok ben anladımda bende nedenini acıkladım işte neden kötü muhalefet neden kötü iktidar getirdigini sen bir türlü anlamıyorsun ama neyse:)

simdi bu ülkede hem mhp hem chp iktidar oldu sonuc ne oldu yani burda saymaya kalksam biraz arastırma yapıp benımde bilmediklerimi eklesem heralde yazması sabah okuması aksam olur

zaten siyasete takılan biri olarakta onların dönemlerinde neler oldugunu sen cok iyi biliyorsundur

eee sonuc olarak suanda mhp ve chp den baska iktidara gelebilecek parti olmadıgına göre gerci onların gelmeside imkansızda varsayalım bunlardan iyi olmayacagı hatta chp geldigi taktirde bazı kesimler için yeni yeni zulümlerin baslangıcı olacagı aşikarken neden bu halk bunlara oy versin sence mantıklımı..

ha evet bence mantıklı diyosan daha fazla tartısmanın manası yok =)

yok ben anladımda bende nedenini acıkladım işte neden kötü muhalefet neden kötü iktidar getirdigini sen bir türlü anlamıyorsun ama neyse:)

simdi bu ülkede hem mhp hem chp iktidar oldu sonuc ne oldu yani burda saymaya kalksam biraz arastırma yapıp benımde bilmediklerimi eklesem heralde yazması sabah okuması aksam olur

zaten siyasete takılan biri olarakta onların dönemlerinde neler oldugunu sen cok iyi biliyorsundur

eee sonuc olarak suanda mhp ve chp den baska iktidara gelebilecek parti olmadıgına göre gerci onların gelmeside imkansızda varsayalım bunlardan iyi olmayacagı hatta chp geldigi taktirde bazı kesimler için yeni yeni zulümlerin baslangıcı olacagı aşikarken neden bu halk bunlara oy versin sence mantıklımı..

ha evet bence mantıklı diyosan daha fazla tartısmanın manası yok =)

Olmadı..
Ankete göre yorum yapmalısın. Bu insanlar akp' nin yaptıklarından rahatsız olduklarını dile getiriyor. Ne zamandır tek başına iktidar ve kaybedilenler geri alınamayacak cinsten..

Partileri ya da insanları eskileri ile değerlendireceksen. O zaman Hükümeti de Erbakan' ın öğrencileri olarak değerlendirmeliyiz. Ama alakası var mı? Yok.

7 yıldır sömürülen bir halktan bahsediyoruz. Ve senin dediğine göre insanlar diğerlerine gitmemek için sömürülmek zorunda.. Böyle bir kabullenme varsa zaten herkes kabullenecektir. Fazla uzatmaya gerek yok.
Unutmayalım anket insanların rahatsız bir durumda olduğunu gösteriyor..

Olmadı..
Ankete göre yorum yapmalısın. Bu insanlar akp' nin yaptıklarından rahatsız olduklarını dile getiriyor. Ne zamandır tek başına iktidar ve kaybedilenler geri alınamayacak cinsten..

Partileri ya da insanları eskileri ile değerlendireceksen. O zaman Hükümeti de Erbakan' ın öğrencileri olarak değerlendirmeliyiz. Ama alakası var mı? Yok.

7 yıldır sömürülen bir halktan bahsediyoruz. Ve senin dediğine göre insanlar diğerlerine gitmemek için sömürülmek zorunda.. Böyle bir kabullenme varsa zaten herkes kabullenecektir. Fazla uzatmaya gerek yok.
Unutmayalım anket insanların rahatsız bir durumda olduğunu gösteriyor..

ben zaten ankete göre konustum sen paranın tek tarafına bakıp aynı seyleri tekrar edip duruyosun

ben senın ne demek istedigini anlıyorum belki haklısında

benım sana demek istedigim paranın birde diger yüzü var onuda gör diyorum sen bir türlü inat edip görmüyosun sabit fikirli oldugun düşüncesine kalıpcam çünkü 3 mesajdır söyledigim seylere degil kendi kafanda kurguladıklarını tekrarlayıp duruyosun

madalyonun iki tarafınıda gör

Benim oyum hala aynı partiye.Sebebi ise onlar başa gelsin diye değil diğerleri başa gelmesin die =)

ben zaten ankete göre konustum sen paranın tek tarafına bakıp aynı seyleri tekrar edip duruyosun

ben senın ne demek istedigini anlıyorum belki haklısında

benım sana demek istedigim paranın birde diger yüzü var onuda gör diyorum sen bir türlü inat edip görmüyosun sabit fikirli oldugun düşüncesine kalıpcam çünkü 3 mesajdır söyledigim seylere degil kendi kafanda kurguladıklarını tekrarlayıp duruyosun

madalyonun iki tarafınıda gör

Ah şu madalyon..
Nerden bakarsan bak madalyona gümüş mü altın mı anlarsın?
Sen illa konunun dışına çıkalım diyorsun. Ben görünen köyü tekrar tekrar gösterdim sana.. Sen bir madalyon tutturdun gidiyorsun. E anlat madalyonun arka tarafını bizde bilelim..

açılım maçılım falan derken hala oylar yüzde 40 ta.. baykal ve bahçeli bu işe kafa yorsalarya azıcık..

Ah şu madalyon..
Sen illa konunun dışına çıkalım diyorsun. Ben görünen köyü tekrar tekrar gösterdim sana.. Sen bir madalyon tutturdun gidiyorsun. E anlat madalyonun arka tarafını bizde bilelim..

hala anlat diyo

yazdıklarımı okudugunu sanıyordum kusura bakma =)

neyse sen kendi tabirinle kendin cal kendin oyna :)

Ah şu madalyon..

Boşver arkadaşım.Yazarken harcadığın emeğe yazık.Herkes zaten kimin ne olduğunu biliyor.Bile bile tutuyorlar.Değişmeyecekler.

hala anlat diyo

yazdıklarımı okudugunu sanıyordum kusura bakma =)

neyse sen kendi tabirinle kendin cal kendin oyna :)

Bir şey anlatamamış olmanın altında nasıl kalacağını bilememişsin..
Orayı bir daha okursan kendim yazdım kendim oynadım yazıyor. Böyle değerli sanatçılar az ülkemizde. Kendime pay çıkardım :)

Kendi dünyanda siyasete devam sen.
Onlar yapamaz, şunlar şöyle, en büyük projeleri olanlar. Açılım, BOP :durdurun

İnsanlar akp' nin yapmış olduğu gündemin her defasında yanlış olduğunu düşünüyor.
Ama gel gelelim bir kayıtsız bağlanma mevcut.
İki arada bir derede kalmış insanlar var. Ben kalbinizi dinleyin derim.:goz:

insanlar diğer partiler tarafından buna mecbur ediliyor.sanki ülkemde adam kıtlığı var.diğer partilerin hiçbirinde sanki başka adam yokmuş gibi şimdiki yöneticilerine mahkum ediliyorlar.misal chp den deniz baykal yapıştığı koltuğu bi bıraksın inan canım Türkiyemde yepyeni güzel günler doğar.iktidar olamazsa bile iktidara yapacağı baskıyla bu memleket daha güzel ve dürüst yönetilmek zorunda kalır.

insanlar diğer partiler tarafından buna mecbur ediliyor.sanki ülkemde adam kıtlığı var.diğer partilerin hiçbirinde sanki başka adam yokmuş gibi şimdiki yöneticilerine mahkum ediliyorlar.misal chp den deniz baykal yapıştığı koltuğu bi bıraksın inan canım Türkiyemde yepyeni güzel günler doğar.iktidar olamazsa bile iktidara yapacağı baskıyla bu memleket daha güzel ve dürüst yönetilmek zorunda kalır.

İnsanların bağlanıp kalması işte beni rahatsız eder.
Önemli olan seninde belirttiğin üzere Canım Türkiyem değil mi?
İşe yaramayanı çöpe atacaksın kardeşim. Bu yok işte.
Bunu yapmayan birileri var ve ona karşı karşı inat yapan başka birileri var.

İyinin kötünün değilde, inatın hüküm sürdüğü bir ülkedeyiz.
Artık iktidara kendi halkı bir şey diyemiyor. İzliyoruz demek isteyenler yaka paça dışarı atılıyor. Tüm tabulardan önce bunları yıkmalıyız.

Bir şey anlatamamış olmanın altında nasıl kalacağını bilememişsin..
Orayı bir daha okursan kendim yazdım kendim oynadım yazıyor. Böyle değerli sanatçılar az ülkemizde. Kendime pay çıkardım :)

Kendi dünyanda siyasete devam sen.
Onlar yapamaz, şunlar şöyle, en büyük projeleri olanlar. Açılım, BOP :durdurun

saka gibi

ben okadar yazdım bana göre akp nın yüksek oy almasının sebebi kötü muhalef diye

ama sen hala anlat diyorsun yani burda iki sonuc cıkıyor ortaya

1- yazdıklarımı okumuyosun ( en kuvvetli muhtemel)

2- okuduklarını anlamıyorsun

işin garibi anlattıkalrımı anlamayıp sonra bişey anlatmamıssın demen

bari söylediklerin bana mantıklı gelmiyor de iyi güldürdün saolasın:)

sana kocaman yazayım belki üşenmeyip okursun

BANA GÖRE AKPNIN YÜKSEK OY ALMASININ SEBEBİ KÖTÜ MUHALEFETTİR BASTA BAYKAL OLMAK ÜZERE

ANLADIN MI :)

saka gibi

ben okadar yazdım bana göre akp nın yüksek oy almasının sebebi kötü muhalef diye

ama sen hala anlat diyorsun yani burda iki sonuc cıkıyor ortaya

1- yazdıklarımı okumuyosun ( en kuvvetli muhtemel)

2- okuduklarını anlamıyorsun

işin garibi anlattıkalrımı anlamayıp sonra bişey anlatmamıssın demen

bari söylediklerin bana mantıklı gelmiyor de iyi güldürdün saolasın:)

sana kocaman yazayım belki üşenmeyip okursun

BANA GÖRE AKPNIN YÜKSEK OY ALMASININ SEBEBİ KÖTÜ MUHALEFETTİR BASTA BAYKAL OLMAK ÜZERE

ANLADIN MI :)

Yok yok bu böyle olmayacak..
Yazdıkların hep aynı kaçamak şeyler, okuyorum hepsi fotokopi.
Dedim ya sen sana göre dayanağı olmayan iddialarını tekrarlıcaksın. "iddia"
Ben de yok kazanmasına izin verilenler yanlış kişiler diyeceğim. "bilinen gerçeklerle"

Neyse herkes gördüğü yanlışı söylediğine göre kapatalım sohbeti.. :goz:
Uzatmanın manası yok..

dostum ne kuyruk acın var Akpartiden anlayamadım. % 48 den % 39'a düşmek oy kaybetmek ama benim kitabımda çakılmak değil. Girdiği dört seçimde hep birinci parti olarak çıkmış bu dört seçimin üçünde oylarını sürekli yükseltmiş bir partiye çakıldı dersen senin akıl yaşından şüphe ederim. Akparti DTP nin % 5 oyuna neden sulansın anlayamadım. Ama sen öyle zannediyorsan açılımı zaten anlamamışsın ve çok basit düşünüyorsun demektir.

seçim sonuçları kuyruk acısı mı oldu .... varsa o dediğinden abd projesi olarak yok olmaya mahkum olan akp projesinin kuyruk acısıdır...

akp nin başka alacağı oy yok bu taraftan alacaksa oradaki kürt vatandaşları açılım diye kandırararak alacak bu demek demek oluyor kıi alacağı oy şu anda max %38 kim benim söylediğim bu saçma kamuoyu yoklamalarını kim yapıyor yada KİM YAPTIRIYOR

BİR de senin bu atak serisi nick nameler niye sürekli banlı!!!! işin gücün milleti taciz etmek mi ???

bizim halkımızda ampul sevdası var ama inşallah o ampul sonunda patlarda rahatlarız :)

bu oy oranları akp nin ne kadar iyi bir parti olduğunu kanıtlamaz sadece ve sadece rahmetli aziz nesin in ne kadar haklı olduğunu kanıtlar

Geri