Bugün Rüyanda Ne Gördün?

merwemi gördüm :)

Garip bi sürü rüyalar gördüm ama pek hatırlamıyorum...
Ve bi uyandım ki saat 9:30 ve 10:30 da sınav var.. yol desen 1 saat sürüyo..
Zar zor yetiştim yaw.

Neyse bundan bize ne diyebilirsiniz.
Bilmem rüya deyince aklıma geldi paylaştım.

çok sexy bir kadınla el ele yuruyordum sonra kıllı mıllı bıyıklı bir adam pardon ayı geldi aldı elimden kızı attı arabaya (bmw zuper bişiydi daha once gormedim ruya işte ... )
sonra ben kaldım piçh gibi kızda giderken bana el sallıyor

dedim ben bu paranın taa ... sonra uyandıgımda derslerime çalışıp :D:D iyi bir iş sahibi olup çok zengin olma gibi bir dusunceye kapıldım ama sadece kapılmakla kaldım :D:D:D

yaw kardesim ders calısmak bana ters beah

aşık oldugum kız bana çiftliklerindeki havuzu temizlettiriyodu.bütün gece temizledim havuzu :)

şimdiden konuyu makaraya sarmış elemanlar var , ne güzel bi başlık açmış arkadaş ve tabirini de yapıyo işte ,

yaw ben bugün çok enteresan bi rüya gördüm
acaip susamışım mutfakta su arıyorum
sonra yüksek bi yerden bi plastik şişe buluyorum şişeni ağzı kapalı
deterjan şişelerine benziyo ama çok küçük neyse kapaklarını açıyorum(emniyet için konulan ikinci kapak bile var) yaw bu heralde su değil biraz dikkatli içiyim diye düşünüyorum..
bi yudum alıp bekliyorum acaba sumu değilmi diye pek bişi olmuyo o yudumu yutuyorum sonra yemek borum yanmaya başlıyo aşağı doğru
bu hakkaten su değilmiş diyorum kendi kendime sonra dilimi çıkarıyorum bişey olmuşmu diye bi bakıyorum ucunda bi damla kan var ve tahrip olmuş.
valla sonrasını hatırlamyorum...

ruyamda kucuk bır akarsu kenarında gezıyordum bırden bu akarsu ırmaga donustu ve ıcın den ata benzer bısey cıktı ve benı goturdu.....ama neresı tam hatırlamıyorum....bı de o gordugum sey tam olarak at degıldı....baska bıseydı

Ben Kendimdien Birtane Daha Grdüm Sanki Yansima Gbiydi Ama Dğildi Ve çok Korktum
Not : Dalga Geçmiyorummm
Cvplarsan Sevinirim çünkü Etkisinden Hala Kurtulmuş Değilim:)

Rüyamda Yatıyodum Ve Kapı Çaldı Bir Sürü Kız Vardı Daldılar Bana Ondan Sonrası Anlatılmaz Ayıptır:D:D:D

Sea Star

Sınav yada öle bişi gibi bi ortamdan yeni çıkmışsın üzrinden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorsun aile içinde gerginlik yada ufak bir huzursuzluk olabilir ama büyütülecek birşey yok tavsiyem boş zamanlarını gereksiz şeylerle değil sana yarar sağlayacak şeylerle uğraşmandır (sinema, spor vs.) böylece aklın ayrıntılara fazla takılmayacak böylece rahat edeceksin.. ;]

Edit: Sadolayn Sen Geyik&Mizah'a Gel Daha Çok Eğlendircem Ben Seni Orda.. ;]

rüyamda ay yok oluyodu.. sanırım patlatıyolardı. ne olabilir??

deecay ben rüyamda bu gece sigara içiyordum seni beklersek tabiri başıma gelcek ben bi bakim neymiş

Dün Rüyamda Sol Taraftan Bir Dişimi Kendi Elimle Çektiğimi Gördüm.Kan Akmadı?

Geri