Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında bugun pıjamalarımla gelecektım işe ama annem bırakmadı...O yüzden üstüme bır eşofman gecırdım , saçlarımı taramadım ve hıc makyaj yapmadım. Bugun de bir değişiklik olsun dımı ?
Birçok arkadas konuya ilgili....Sitede bırcok sacma dedıgınız konulardanda mevcut. Örnek :forum Oyunları ...
Insaların bıraz da stresten uzaklasmaya ıhtıyacı var degılmı? Konuya ılgınız yoksa konuya gırmez paylasım yapmazsınız buraya , bu kadar basit. Konuya daha çok açarsanız forumda bıle vakıt öldurmek saçma gelebılır çogu kısıye ama bize göre degıl degıl mı? Demekkı herkesın düşüncesı farklıymıs.... Bırbırımızı kırmaya gerek yok yani..
Üzerimde siyah üzeri south park desenli crazyden aldığım T Shirt ,mavi üzeri taşlanmış jean ve olmazsa olmazın convers ayakkabılarımdı bugün giydiklerim
Daha giymedim yarım saat sonra giyicem, Siyah Nike alt eşofman, üstümde Kartalımın Beyaz Forması, tiger spor ayakkabılarımı giyeceğim bir de. eğer akşam üşürsem yine Kartalım kapüşonlu polarını giyicem. çantamda o da var =)