Bugün ne giydiniz?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Arkadaşlar buraya herkes ne giydiğini yazabilir her güne..:smile:

Ben bugun siyah bir tayt, üstüne uzun, kısa kollu , mavi bir tunik onun üstüne de yarım kollu yarım, kısa siyah bir hırka giydim..

Bunun gibi..:smile: Umarım hoşunuza gider , haydi başlayalım.

Canım Tunik ney?

Herneyse klasik iş kıyafetim, Siyah Kumaş pantolonum, açık mavi Mercedes-Benz amblemli gömleğim

siyah gömlegim açık buz mavisi kot pantolonum ve beyaz converse ayakkabilarım iş kıyafetlerim :)

güzel bi konu olmuş teşekkürler...

beyaz çoraplarım yımırta topuk sivri burun deri kösele ayakkabılarım ispanyol aça siyah çizgili kımaş pantolonum üstüne beyaz atletim onun üstüne ilk üç düğmesi açık beyaz gömleğim (uzun kollu) son olarakta limonla saçlarıma şekil verdim bide danet macar salam kalınlığında altın kolyem

Umarım hoşunuza gitmez

beyaz çoraplarım yımırta topuk sivri burun deri kösele ayakkabılarım ispanyol aça siyah çizgili kımaş pantolonum üstüne beyaz atletim onun üstüne ilk üç düğmesi açık beyaz gömleğim (uzun kollu) son olarakta limonla saçlarıma şekil verdim bide danet macar salam kalınlığında altın kolyem

Umarım hoşunuza gitmez

dalgamı geçiyon güzelmiş klasik takılıyom diyon yani:) :)

Canım Tunik ney?

Herneyse klasik iş kıyafetim, Siyah Kumaş pantolonum, açık mavi Mercedes-Benz amblemli gömleğim

Bunun gibi uzun bır gıysı ıste balım .Bunun kısa kollusu..Azcıkta daha kısası ustumdekı.. Yanı elbıse degıl bluz da degıl bluzun uzunu .Ben anlatma özürlüyümdür:biggrin: ama neyse resme bakarak anladıgını düşünüyorum bitanesı :closedeyes:

Umarım hoşunuza gitmez

abi benim çok hoşuma gitti hep hayallerimdeki adam böyle giyinsin isterdim ama olmadı:crying: yalnız bide dişlerinin arasında geviş getirir misali bir kürdan olmalıydı :crying: he bide altın bileklik ve yüzük olmazsa olmaz yani
ay bayılcam şimdi :D

Hush Puppies Ayakkabıların Üzerine Kot Pantolon Ve Siyah Body ...

pijamalarımı hiç çıkarmadım bugün :)
kırmızı askılı sort takım
bide etek ucunda 2 miinik kalp var:)

garfield lı panduuflarım da vardı tabisiii

mavi bir kod pantolon beyaz bir gömlek siyah düğmeli olanlardan :D birde spor ayakkabı... sanırım kısır döngü olacak sürekli gün farkı olan fakat elbise farkı olmayan yazılardan oluşacak...:D

Umarım hoşunuza gitmez

ne de yakışmıştır kardeşime :biggrin:

nerelerdesin sen? evlenmeden az da olsa görüyorduk evlendin tam kayboldun :eek:ut:

bende bugun böle gıyındım :))

siyah yüzücü atletim
beyaz üzerine siyah cicek kelebek desenli pul işlemeli uzun eteğim
beyaz sandaletlerim
kurdelalı tacım

Krem rengi pantolon + Gömlek + Süet Ayakkabı 1-1,5 saat kadar sonra da Şort + Terlik + T-Shirt :D

picamalarımı cıkarmadım lacivert şortum ve üstümde siyah t-shirt üüm var...

Bugun tatıl gunum evdeyım evde gıydıgım lacıvert eşofman ustunda beyaz tshirt var ustumde..aksama balımla buluscagım o zamn ne gıycegımı henuz karar vermedım :)

beyaz siyah şekilli şort, üstüme beyaz spor tişört ve reebok ayakkabılarımı giydim kaslı kaslı yürüdüm :p hahahha :D :D :) :)

Lacivert lacoste tarzı pantolon, beyaz t-shirt lacivert desenli, tiger spor ayakkabı.

Turuncu etek,kelebek baskılı beyaz atLet,parmak arası terlik mavi boncuklu bileklik :p

Bugün Bi Değişiklik Yapıp Lacivert Pantolon Beyaz Gömlek Lacivert Yelek Fulardan Oluşan Üniformamı Giydim :)

Geri