Bugün Dilinize Dolanan Şarkı Nedir ?

Sıla - Kenar Süsü :melek

nerden aklıma geldiyse sibel canın bi şarkısı geldi aklıma kopamıyorum bide kısa bi yeri aklımda durmadan tekrar ediyo gebercem yakında

Yha nerden doLastıysa ALakam oLmaz popLa :D Ama serdar ortaç - unut beni

bugün biraz gerginim yine
sesim değişik gelebilir biraz
ama sen anlarsın
bana katlanırsın
tuhaf laflar edebilirim
seni belki üzebilirim
ama sen susarsın
çünkü beni tanırsın
girlsighyp2hl7.gif

murat kekilii--ayrılık vakti ((((babacan sen yazdın diye değil bugün du şarkıyı yüz defa dinledim yaaa hep dilimdeydi valla)))))

sende benim hatalarımdan birisin.
sen en büyük günahların bedelisin
senin için harcanan zamana yazık
sen en güzel duyguların katilisin.

hata- sezen aksu

CEZA - ÖNCE KENDİNE BAK

türk yada kürt, alevi yada sünni, laz yada çerkez, fener yada cimbom& biz puzzle ız, biz anadoluyuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli&
ermeni, rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur& politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur&
bizde akıl var benim gibi düşünen çok& bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok& bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız&
biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz& yaşasın barış, yaşasın özgürlük& siz boşverin rap mi ki sorununuz&
plakam yerli, dilim türkçe, sakın ürkme& beni bir duy ve 77 den beri burada ektiğimi biçtim sadece& gözüme, bak sözünü tut, savaşa yok de&
hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat zor& karalamadan, kalpleri yaralamadan& bakıyorum yolu yarılamadan uzuyor adam&
kısa yol çok bal tutma parmağını koparırlar& balı çalana kovanı hediye eder sana bir su dahi vermezler& akbaba gibi uçar hep konuşurlar&
emeğim çok ve ben amelede oldum& kanadım yoktu ve ben rap e kondum& kalp sazının bam telinede vurdum, 77 de burada doğdum...

sen gidince ötede kaldı hayat
kırılıp tuz buz oldu
toparlanamadı aşk

bir deli düzeni bu
akıllı masalında
ya boşan alışkanlığımdan
ya otur kalkmamaya

ayrılık seni görmezden gelirim
meret oyalama aklımı
uzakta saldım yüzde yüzümü
dön demeyi valla unuttum ben
love026.gif