BugÜnkÜ Şehİtlerİmİzİn Anisina 21/102007

mcanx

Banned
Reaction score
0
Tüm Türk milleti olarak İstanbul£da oturan bir Bilecikli olarak bugün verdiğimiz şehitler hakkında bişeyler söylemek istiyorum.Biliyorum ne desem boş ne desem şehit ailelerinin acısı dinmez.Tüm şehit ailelerine yüce Yaratandan sabır diliyorum.Ey türk evladı sayın bilecikliyiz.biz üyeleri bugün verdiğimiz şehitler için bir şeyler söylemek isteyen içindeki öfkeyi kusmak isteyenler buraya yazabilirler.

BAŞINA URGAN DOLAYIN SAĞLAM OLSUN:İPEKTEN ALACAĞIZ İNTİKAMINI APO DENEN KÖPEKTEN.....

şeref*siz pi* oro*pu yeter la dayanımıyorum artık küfür etcem

Lütfen arkadım küfürle bir yere varamayız.Artık devlet olarak millet olarak tek bilek olup somut adımlar atılmalı....

ArkadasLar Kusura baqmayın ama konuyLa aLakası bi bakıma war.....Amatör Müzik Calısmaların'da Anthi-DeprshaN-Vatan Sarkısını vatanını seven herkez indirsin pkk'a karsı yazıLmıs bir sarkı

eğil kulak ver ceddine
türke kefen giydirmek hagi itin haddine
vatanımızı bölmek isteyen o itlere
inat verdiğimiz şehitlerimize:
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ArkadaŞlar Bu Soysuzlar Daha Çok AĞlatir Bİzİ.bİr An Önce Ordu GÖreve GeÇmelİ.her Şey Tsk Birakilsin.sİyasetle Falan Olacak İŞ DeĞİl Bu.kana Kan İntİkam Pkk P.Çlerİne Ölmek Bİle Haram.

bu soysuz kopekler elbette durulacaktır ama insan kufur etmeden duramıyor be kardesım bende yaklaşık bır ay sonra asker olacagım sonumuz hayırlısı olsun

İSTİKLAL MARŞI
Korkma, sönmez bu safaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yildizidir, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayim çehreni ey nazli hilal!
Kahraman irkima bir gül! ne bu siddet bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarimiz sonra helal,
Hakkidir, Hak'ka tapan, milletimin istiklal!

Ben ezelden beridir hür yasadim, hür yasarim.
Hangi çilgin bana zincir vuracakmis? Sasarim;
Kükremis sel gibiyim, bendimi çigner asarim;
Yirtarim daglari, enginlere sigmam, tasarim.

Garbin afakini sarmissa çelik zirhli duvar,
Benim iman dolu gögsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasil böyle bir imani bogar.
"Medeniyet!" dedigin tek disi kalmis canavar?

Arkadas! Yurduma alçaklari ugratma sakin!
Siper et gövdeni, dursun bu hayasizca akin.
Dogacaktir sana vaadettigi günler Hak'kin;
Kim bilir, belki yarin, belki yarindan da yakin.

Bastigin yerleri "toprak" diyerek geçme, tani!
Düsün altindaki binlerce kefensiz yatani.
Sen sehit oglusun, incitme, yaziktir atani;
Verme, dünyalari alsan da bu cennet vatani.

Kim bu cennet vatanin ugruna olmaz ki feda?
Süheda fiskiracak, topragi siksan süheda!
Cani, canani, bütün varimi alsin da Hüda,
Etmesin tek vatanimdan beni dünyada cüda.

Ruhumun senden ilahi, sudur ancak emeli;
Degmesin mabedimin gögsüne na-mahrem eli!
Bu ezanlar ki sahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli

O zaman vecdile bin secde eder varsa tasim;
Her cerihamdan, ilahi, bosanip kanli yasim,
Fiskirir ruh-i mücerret gibi yerden nasim;
O zaman yükselerek arsa deger belki basim!

Dalgalan sen de safaklar gibi ey sanli hilal;
Olsun artik dökülen kanlarimin hepsi helal!
Ebediyen sana yok, irkima yok izmihlal.
Hakkidir, hür yasamis bayragimin hürriyet;
Hakkidir, Hak'ka tapan milletimin istiklal!

Mehmet Akif Ersoy

HER KITASINDA BİR ANLAM VAR KORKUN KÖPEKLER TÜRK MİLLETİ SİZİN GİBİLERE PAPUÇ BIRAKMAZ

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

kardeşim teşekkür ederim it bunların hepsi o.ç hepsi artık agızda bozmanın zamanı geldi yeter bu analar nereye kadar dayanacak.nereye kadar dayanacak tek ari ırk olan yüce TÜRK milleti

biz sustukca kuduzlaşmış köpekler dalar oldu ağızlarında salyayla hadi hackhelciler olarak gelin bir kampanya başlatalım ve diyelimki BU ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞAN KİM OLURSA OLSUN URGANI GEÇİRELİM YANİ İDAM YENİDEN MECLİSE GETİRMEK İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPALIM VE İLK OLARAKTA TAKSİM MEYDANINA DARACIĞINI KOYARAK 12 GÜN BOYUNCA APO DENEN DÖNME PİÇİ SALLANDIRALIM ARKADAŞLARDAN FİKİR BEKLİYORUM

Sesimizi Duyuralim , Unutma Sen olmadan bir Eksigiz !

Onbinlerce Mehmet bugün dağlarda Terör belası ile uğraşırken, bu gün ankarada, milletin meclisinde, milletin kalbinin noktası TBMM.de yine bu milletin paraları ile teröristlere "KARDEŞİM" diyenler oturuyor.

Bu yürek sızlatıcı tabloya tabiiki hiçbir türk evladının vicdanı elvermiyor. Ama mühim olan bu tür olaylara toplum olarak tepkimizi koyabilmektir.

Yaşanan son hain saldırıdan sonra farkettik ki Toplum olarark bu acı olayları sıradan haber gibi karşılamaya başladık. Televizyonlarda verdiğimz şehitlere dair tek bir kare haber yokken bu acı günde televizyonlarda ibo şov da dansöz oynatılıyor, popstar gibi programlarda malum kişiler uzatmalı sevgilileri ile boy göstererek adeta üzerimize ölü toprağı seriyordu. Duyarlı kişiler olarak bu toplumsal olaya tepkisiz kalamazdık.

Duyarlı birer vatandaşlar olarak yapabileceklerimizden birtanesi meclise ve diğer gerekli adreslere protesto amaçlı mailler göndererek meclisi derhal göreve çağırmaktır. Onlar görevini bilmiyorlarsa bize düşen onlara hatırlatmaktır

UYANIN ey millet. Tepkisiz kalmayalım. UYUMAYALIM, UYUYANLARI UYANDIRALIM

bunun için ayturkiye üyeleri olarak TBMM'ye bu saldırıyı kınayan bir protesto mektubu çekmeye karar verdik.

GEREKLİ MEKTUP:

TBMM BAŞKANLIĞINA

Son günlerde tırmanışa geçen terör örgütü eylemler ve dün yaşanan 13 askerimizin pusuya düşürülerek şehit edilmesi üzerine bu prostesto mektubunu TBMM'ye göndermiş bulunmaktayız.

Milletimizin binbir emek yetiştirdiği evlatları olan onbinlerce MEHMETÇİK bu gün hatta bu saatlerde canı pahasına dahi olsa bizlerin güvenliğini sağlamak için kendilerini roketlerin, mayınların, kurşunların hedefi yaparak bizlerin huzur içinde olması için canlarını vermektedir. Ama ne kadar acıdır kibu gün her alanda mücadelemizi verirken teröristlere " KARDEŞLERİMİZ" diyen zihniyet bu gün ülkemizin başkenti olan ankarada ve Türk milletinin kalbi olan "TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE" bulunmaktadır. Ve yine bu kişiler bu milletin ödediği vergilerle maaş almakta ve milletin kalbinde terör örgütü propagandasına devam etmektedirler.

Türk milleti olarak artık bu gidişata dur denilmesini,Siyasilerimizin her zamanki klasik başsağlığı ve üzüntü mesajlarından ziyade daha somut adımlar atarak gerekli yasal ve siyasal kararları alarakyurt ve dünya çapında daha kararlı elle ve elle tutulur adımlar attığını görmek istiyoruz.

Son yaşanan bu hain saldırı ile sadece bu 13 ailenin değil onlarla beraber bizlerinde ocağına ateş düşmüştür. Ve yine pusuya düşürülen 12 köylü insanında acılarını aileleri ile hepberaber yaşadık. Bizler Türk halkı olarak gereken bütün maddi ve manevi bütün destekleri verdiğimiz halde, karşılığını alamamak aksine terörle mücadelede geriye gittiğimizi görmek bizleri son derecede üzmektedir.

Artık bu mücadelede daha radikal kararlar alınması görüşündeyiz. işe ilk önce teröristlerin kardeşini TBMM'den yani Türk milletinin kalbinden söküp atarak başlayabilirsiniz.

Yine terörün en büyük destekçisi olan ABD, terörün yuvası ırak, terörün destekçisi diğer ülkeler ve içerdek hain kişilere gerekli uyarılar bu güne kadar fazlası ile yapılmıştır. Artık bu meşru hakkımızın getirdiklerini sonuna kadar kullanmalı ve gerekli yaptırımların uygulanmasına başlanması gerektiği inancındayız.

Millet olarak her zaman maddi ve manevi desteğimiz sizlerle olacaktır. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE olan bağlılığımızı bir kat daha arttırarak gerekli olan şeyleri yapacağınıza inancımız sonsuzdur.

ALLAH yardımcınız olsun

NOT: BU BİR MUHTIRADIR.
Başbakanlık mail:mail:[email protected]
[email protected]
TBMM Başkanlık

Faks: (0 312) 420 69 09
AKP grubunun faks no su:420 65 14
Köksal TOPTAN faks:420 51 65

millet vekilleri mail adresleri

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],

BUNLARDA GEREKLİ MAİL ADRESLERİ. BUNLARA TEK TEK GÖNDERMEYE GEREK YOK. BUNLARI ADRES SATIRIMIZA KOPYALAYARAK GEREKLİ YAZI MAİL YOLU İLE VEKİLLERİMİZE ULAŞACAKTIR. DİKKATE ALINMASI İÇİN FAKS OLARAK GİTMESİ DAHA ETKİLİ OLACAKTIR.

pkk yı lanetliyorum sonuna kadar mücadele mize devam dış güçler bize engell olamaz . bu arada yazıklar olsun sitenin reklamını resmen yapmışın burda, şehitleri kullanarak sitene üye çekiyorsun ayıp

arkadaşlar dayanamıcam sabrım kalmadı
İnşallah bende 2008 in yazına doğru askere gidiyorum
Soysuz köpekler yeter artık ne hakkınız var bu o.çliği yapmaya

bu tarafta olmasa bile öbür tarafta elbet birgün bunların hesabı sorulacaktır.küfür etmek,sövmek çözüm değil sadece Allaha havale ediyoruz...

Geri