türk ocağı
serdengeçti
Budur Peygamberin Övdüğü Türk'ler...
Ya Allah, Bismillah, Allahuekber...
26 Ağustos 1071 Anadolu’nun Düğünü Bugün; 26 Ağustos 1071 tarihinde, “askerlerim! Şehit olursam bu beyaz elbise kefenim olsun o zaman ruhum göklere çıkacaktır...
Sultan Alparslan
Yükselecek İslam müreyyet namın,
Selçuklular kılıcı olacak bu savaşta İslam'ın,
Meydan Malazgirt; Diyojenle Alparslan'ın,
Sözümüz; kanımız aksa da zafer İslam'ın.
“AYLARDAN AĞUSTOS GÜNLERDEN CUMA
GÜN DOĞMADAN EVVEL İKLİM İ RUMA
BOZKURTLAR ORDUSU GEÇTİ HUCUMA
YERYÜZÜ ŞEVK İLE İNLEDİ GÖKLER
YA ALLAH, BİSMİLLAH, ALLAHUEKBER …”
Sultan Alparslan Buyurdu...
Beni dikkatle dinleyin. Bir hata bulursanız, hemen sözümü kesin. Çünkü savaş hiçbir hatayı affetmez. Bunu sizden istiyorum. Hatta Emrediyorum...
26 Ağustos 1071 Anadolu’nun Düğünü
Bugün; 26 Ağustos 1071 tarihinde, “askerlerim! Şehit olursam bu beyaz elbise kefenim olsun o zaman ruhum göklere çıkacaktır…” emrini veren ulu kumandanın, Sultanlar Sultanı, Sultan Alparslan'ın komutasında ki askerlerle Anadolu kapılarını Müslüman Türk milletine açtıkları savaşın 937. yıldönümü.
Bu aziz günde şanlı ecdadımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.
SAYGI VE MUHABBETLE
ALPEREN OCAKLARI GENEL MERKEZİ
Ya Allah, Bismillah, Allahuekber...
26 Ağustos 1071 Anadolu’nun Düğünü Bugün; 26 Ağustos 1071 tarihinde, “askerlerim! Şehit olursam bu beyaz elbise kefenim olsun o zaman ruhum göklere çıkacaktır...
Sultan Alparslan
Yükselecek İslam müreyyet namın,
Selçuklular kılıcı olacak bu savaşta İslam'ın,
Meydan Malazgirt; Diyojenle Alparslan'ın,
Sözümüz; kanımız aksa da zafer İslam'ın.

“AYLARDAN AĞUSTOS GÜNLERDEN CUMA
GÜN DOĞMADAN EVVEL İKLİM İ RUMA
BOZKURTLAR ORDUSU GEÇTİ HUCUMA
YERYÜZÜ ŞEVK İLE İNLEDİ GÖKLER
YA ALLAH, BİSMİLLAH, ALLAHUEKBER …”
Sultan Alparslan Buyurdu...
Beni dikkatle dinleyin. Bir hata bulursanız, hemen sözümü kesin. Çünkü savaş hiçbir hatayı affetmez. Bunu sizden istiyorum. Hatta Emrediyorum...
26 Ağustos 1071 Anadolu’nun Düğünü
Bugün; 26 Ağustos 1071 tarihinde, “askerlerim! Şehit olursam bu beyaz elbise kefenim olsun o zaman ruhum göklere çıkacaktır…” emrini veren ulu kumandanın, Sultanlar Sultanı, Sultan Alparslan'ın komutasında ki askerlerle Anadolu kapılarını Müslüman Türk milletine açtıkları savaşın 937. yıldönümü.
Bu aziz günde şanlı ecdadımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.
SAYGI VE MUHABBETLE
ALPEREN OCAKLARI GENEL MERKEZİ