Buda Size Kapak Olsun! [edit: HoCuS LÜTFEN KAPAK İÇİN SON MESAJA BAKINIZ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir778

New member
Reaction score
0
Buda Size Kapak Olsun! [edit: HoCuS LÜTFEN KAPAK İÇİN SON MESAJA BAKINIZ]

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/532367-vistaya-format-atmaya-son-programsiz.html#post3939894

Buradaki konu galiba amacına ulaştı :):)

Başka forumdan alınan resimleri bizim forumumuz gibi göstermeye çalışmak ancak size yakışır.

Ben alıntı olarak açtığım konunun altına ALINTIDIR. yazısını eklemeyi unuttuysam hatamı farkederek gerekeni yaparım. Ama siz ne alıntı yazarsınız ne çalıntı.
birde kendi anlatımınızmış gibi resmin üzerine sitenizin adını bide nickinizi yazarsınız:victory

Bu arada bu resimlerin farkını da göstermek istiyorum...
banlanmadığını iddia eden şahısın gösterdiği resim:
207lri8.jpg

Bide altına kapak olsun yazmış :durdurun

bizim forumumuzda HIZLI LİNKLER diye birşey yok ve HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ de yazmıyor.
gjgjgjhc6.jpg

Gerçeği bu işte

Bunuda yalanlasana sıkıyorsa ??????
Dediklerime cevap veremediniz???

Bende Ne diyorum ya?
siz zaten ünlü program firmalarının lisanslarını hiçbir karşılık gözetmeden dağıtıyorsunuz, sadece benim değil tüm dünyadan bilgi çalmışsınız helal olsun!!!! Dediğiniz gibi BİRAZ DELİKANLI OLUN!!!

Tek Kelime İle Sanal Alemin HIRSIZLARISINIZ!!!!! Bumu biraz delikanlı olmak ????

Banla Banla Çekinme ama arkamdan bol bol atıp tutmayıda ihmal etmeyin Dediğiniz gibi BİRAZ DELİKANLI OLUN!!!

Artık Arkamdan İstediğiniz kadar
YALAN YANLIŞ şeyler söyleyerek
palavra sıkmaya devam edin!!!!

İşte Bu Size Kapak Olsun !!!!

a.q ne büyük olay banlansa ne yazar banlanmasa ne?
kapıdankovsan bacadan girer çokmu zor?

önemli olan kovulmadım deyip YALAN ATMASI!!!!!!

Forumda alıntı olan binlerce konu var, sizin bahsettiğiniz forumda da öyle. İnternet alemi böyledir. Neyin alıntı olduğu da tartışılır. Aynı konuda sizin forumunuzda da alıntı yazdığına dikkat çekmek lazım.

Bir kişi yeni çıkan bir filmi DVDRip şeklinde rapidsahre yükleyip paylaşmış diyelim. Bu elemean da o filmi bir yerden indirdi değil mi? Ripleyen hariç herkes alıntı yapmış oldu. Bu filmi indirip tekrar yüklemek de alıntıdır ona bakılırsa. İnternetteki herşey alıntı (=

Neden bu kadar gocundunuz anlamadım? Bizim açtığımız orjinal konular sadece TR Forumlarında değil dünyanın heryerinde alıntı olarak paylaşılıyor. üstelik şifresi hackhell bilmem nesi hackhell.. Biz gocunup da bi mesaj atmıyoruz neden çaldınız diye.. Paylaşım forumlarında normal böye şeyler.

Ben bir paylaşımcı ve açtığı konuların yüzde 99 u kendine ait biri olarak şunu söyleyebilirim, paylaşımcı adı üzerinde paylaşmak için bişeyler yapar. Birinin benim konumu alıp başka yerde yayımlaması altına kendi imzasını atması sorun değil. Orada bir programın nasıl kullanıldığını anlatmışsam bunun daha çok kitlelere ulaşıp daha çok kişinin bilgilenmesini hedeflemişsim.. Konuları hazırlama nedeniniz bir çıkar beklemekse ayrı tabi.. Sanırım sizin olayınız bu (=

Şimdi ben sizi banlasam siz de kovulmuş olacaksınız. Çocukça şeylerle uğraşmak yerine daha yararlı şeylerle vaktinizi harcamanızı öneririm arkadaşlar.

Forumda alıntı olan binlerce konu var, sizin bahsettiğiniz forumda da öyle. İnternet alemi böyledir. Neyin alıntı olduğu da tartışılır. Aynı konuda sizin forumunuzda da alıntı yazdığına dikkat çekmek lazım.

Bir kişi yeni çıkan bir filmi DVDRip şeklinde rapidsahre yükleyip paylaşmış diyelim. Bu elemean da o filmi bir yerden indirdi değil mi? Ripleyen hariç herkes alıntı yapmış oldu. Bu filmi indirip tekrar yüklemek de alıntıdır ona bakılırsa. İnternetteki herşey alıntı (=

Neden bu kadar gocundunuz anlamadım? Bizim açtığımız orjinal konular sadece TR Forumlarında değil dünyanın heryerinde alıntı olarak paylaşılıyor. üstelik şifresi hackhell bilmem nesi hackhell.. Biz gocunup da bi mesaj atmıyoruz neden çaldınız diye.. Paylaşım forumlarında normal böye şeyler.

kardeşim öncelikle adam gibi konuşmayı tercih eden tek kişi olduğun için teşekkür ederim benim konuyu buraya kadar getirmemin sebebi kendi emeğimle açılmış olan konunun alınıp kendi açmışçasına
syruo7.jpg

hackhell ve aprej yazmış benim cinlerimi attıran olay bu. Bırak orda bu şekilde kalsın
2mmgt8n.jpg

görünce kızmayı bırakın gurur duyayım!!!!!!!!

Ama işi çirkefliğe vurmaktada üstüne de yok! yok rapid upload vs vs Ben burada aprej ile kendimi sidik yarışına tutturmaya gelmedim.!!
Sadece en azından bir ÖZÜR!!!!!!!!

Arkadaşım anlatamadık galiba arkadaş bu konuyu kendisinin gibi göstermiş sen 1 saat veya daha uzun bir sürede bunu hazırlıyorsun emek veriyorsun ama bunu alan arkadaş bu emeğe birazcık bile bir saygı göstermiyor yazacağı kelime bu Anlıntıdır sizin ne olduğumuz umrumuzda değil istersen dünyanın patronu ol ama emeğe saygı göstereceksin başkasının emeğinine saygın olacak.

şu ikisine bi ban atın ya dünden beri alıntı ayağıyla sitenin reklamını yapıyolar

sizin burda 2 mesajla arpej'e bi laf söleme hakkınız yok :)

Hackhell ailesi zaten arpejin anlatımlarını ve programlarını iyi bilir :D

burada olmadığınız için bilmemeniz normal ;)

ayrıca google'de hackhell yaz bak kim daha çok alıntı yapıyo

Anladım arkadaşlar ama bu heryerde yapılıyor. Size onu anlatmaya çalışıyorum. Bi konunuz alınmış altına kendini imzasını atmış diye kopan yaygaraya anlam veremedim. Benim bu şekilde alınan konularımı buraya çıkarsam yemin ederim oturup ağlarsınız. Arkadaşa pm atarsınız. Sizden özür diler dilemez. Orası aranızdaki diyaloğa kalmış.

Büyütmenin manası yok anlamında dedim. Şimdi forum ismi geçen yerleri silip fontlarınızı üyelerin göz sağlığı açısından küçültüp konuyu kapatıyorum. Hala bu konuyla ilgili sorunlarınız varsa iddia ettiğiniz kişiyle özel mesaj aracılığıyla sorununuzu çözünüz.

Açılan konuların kime ait olduğu, kimin kimden alıntı yaptığı yada başkasının konusuna benim konum dediği hackhell yönetimini bağlamaz bildiğiniz gibi.

Bakın google da sadece bir çırpıda bulduğum benim 2 Karma nın 1 konusu. Konular el emeği göz nuru katarak hazırladığımız 2007 programları serisi yaklaşık 200 program resimli anlatımlı açıklamalı, kurtlar vadisi tüm bölümleri , ve yine kendi riplediğim Prey isimli film.. Hem de arap sitesinde.. Bu konuların altında alıntı malıntı yazmıyor. Artı kendilerine aitmiş gibi belirtiliyor. Bunlar sadece 30 sn de bulduklarım. Hiçbirine de gidip isyan etmiyoruz. Bunlarla mı uğraşıcaz

aaaa.jpg

bbb.jpg

bbbb.jpg

Ve son olarak bu da sizin forumunuz.. Bu konu bizim ama ben burada alıntı ibaresi görmüyorum.. Gören varsa söylesin lütfen.. İş kapak mevzusuna gelirse o zaman burda kapakçıların kralı var. Lütfen laflarımıza dikkat edelim.

adsz-3.jpg

Evet göremedim alıntı ibaresi.. Sizin forumunuz. Şimdi sizin forumuna girip yaygara basayım mı? Nasıl editörsün nasıl sorumluluk sahibi bir site yöneticisiisin anlamadım.. Önce forumunu tanırsan kapak atmaya çalıştıklarından kapak yemezsin.

konuyu özellikle silmiyorum, arkadaşları da banlamıyorum. Forumumuzdan feyz almak istelerse rahatça gezebilmeleri için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri