Buda Size Kapak Olsun! [edit: HoCuS LÜTFEN KAPAK İÇİN SON MESAJA BAKINIZ]
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/532367-vistaya-format-atmaya-son-programsiz.html#post3939894
Buradaki konu galiba amacına ulaştı

Başka forumdan alınan resimleri bizim forumumuz gibi göstermeye çalışmak ancak size yakışır.
Ben alıntı olarak açtığım konunun altına ALINTIDIR. yazısını eklemeyi unuttuysam hatamı farkederek gerekeni yaparım. Ama siz ne alıntı yazarsınız ne çalıntı.
birde kendi anlatımınızmış gibi resmin üzerine sitenizin adını bide nickinizi yazarsınız:victory
Bu arada bu resimlerin farkını da göstermek istiyorum...
banlanmadığını iddia eden şahısın gösterdiği resim:
Bide altına kapak olsun yazmış :durdurun
bizim forumumuzda HIZLI LİNKLER diye birşey yok ve HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ de yazmıyor.
Gerçeği bu işte
Bunuda yalanlasana sıkıyorsa ??????
Dediklerime cevap veremediniz???
Artık Arkamdan İstediğiniz kadar
YALAN YANLIŞ şeyler söyleyerek
palavra sıkmaya devam edin!!!!
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/532367-vistaya-format-atmaya-son-programsiz.html#post3939894
Buradaki konu galiba amacına ulaştı
Başka forumdan alınan resimleri bizim forumumuz gibi göstermeye çalışmak ancak size yakışır.
Ben alıntı olarak açtığım konunun altına ALINTIDIR. yazısını eklemeyi unuttuysam hatamı farkederek gerekeni yaparım. Ama siz ne alıntı yazarsınız ne çalıntı.
birde kendi anlatımınızmış gibi resmin üzerine sitenizin adını bide nickinizi yazarsınız:victory
Bu arada bu resimlerin farkını da göstermek istiyorum...
banlanmadığını iddia eden şahısın gösterdiği resim:

Bide altına kapak olsun yazmış :durdurun
bizim forumumuzda HIZLI LİNKLER diye birşey yok ve HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ de yazmıyor.

Gerçeği bu işte
Bunuda yalanlasana sıkıyorsa ??????
Dediklerime cevap veremediniz???
Bende Ne diyorum ya?
siz zaten ünlü program firmalarının lisanslarını hiçbir karşılık gözetmeden dağıtıyorsunuz, sadece benim değil tüm dünyadan bilgi çalmışsınız helal olsun!!!! Dediğiniz gibi BİRAZ DELİKANLI OLUN!!!
Tek Kelime İle Sanal Alemin HIRSIZLARISINIZ!!!!! Bumu biraz delikanlı olmak ????
Banla Banla Çekinme ama arkamdan bol bol atıp tutmayıda ihmal etmeyin Dediğiniz gibi BİRAZ DELİKANLI OLUN!!!
Artık Arkamdan İstediğiniz kadar
YALAN YANLIŞ şeyler söyleyerek
palavra sıkmaya devam edin!!!!
İşte Bu Size Kapak Olsun !!!!