Buda benden kusuruma bakmayın .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warn:nG

New member
Reaction score
0
buda benden olsun arkadaslar kusuruma bakmayın daha ılktır .. :)

http://www.howardchui.com

bana yardımlarından dolayı kuris ve blackwolf a tesekkur edıyorum .

ama zevklıymıs yahu web hack artık tum merakımı bunun uzerınde yogunlastırmak ıstıyorum.

guzel guzel artik bende ogreniyim bu site hacklemeyi.bu arada turk bayragi ve Ataturk cok iyi olmus..yakismis:)

ugurcan yapma

ugurcan yapma bır daha benım hackledıgım bu sıte uzerıne sakın kendı ındexını basma bırdaha .... lamermısın sen saygılı ol .

:) walla yontem php-nuke de admın olusturmak ..

helal olsun kardeş sevdiğin yaptığın çalısma teşekkur. helal olsun sana takdir ettim valla :clap:

bakın arkadaslar sıteyı ılk once ben defaced etmıstım sıteyı ama ugurcan dıye bır serefsız lamer burda ugurcan_kill dıye gecıyor o benım sıtenın ustune yatmaya calısıyor serefsız

ok anladım şimdi emeğe ihanet he uğurca_kill hackhell demı onu söle. eğer burdaysa yaptığı ayıp kınıyorum onu

arkadaslar polemık yaratmayın
BURDA KIMIN LAMER KIMIN SEREFSIZ OLDUGU TARTISILMIYOR
YONETICILERE BILDIRILDI..

evet hackhell de ugurcan_kill nıcklı bırı

ya arkadasım kımın lamer oldugun tartısmıyorum zaten ben sadece bu ugurcan_kill bundan oncede bole lamerlık yapmıstı ben sıteyı buraya verdım oda geldı ustune ındex bastı tekrar ona sınırlenıyorum serefsız herıf .

tamam yaw sakin ol böyle lamerler çoktur sen onlarla uğrasma lamerlerin seviyesine inme...

ok neyse arkadaslar sız kımın lamer oldugunu anladınız umarım zaten sıte yonetımı acıgını kapattı sıte eskı halınde sımdı kusura bakmayın ... :(

ugurcan_kill serefsizi al senınde ıstedıgın olmadı benımde :mad:

tamam heey
kim hacklediyse hackledi
sonuçta site düzelmiş
neyin tartışmasını yapıosnz yaa
işi biliosanız gidin başka siteleri hackleyin olsun bitsin

olsun kimse bana şerefsiz diyemez onu diyen şerefsizdir..hadi bakalım bunlara cvp versin hani nerde

özel meseleleri , özelde halledin, bizi ilgilendirmez,

Warn:nG : yaptığın flood nedeniyle aramızdan 3 gün ayrıldın,

iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri