Buda benım nacızhane sıtem...

SchakaL

New member
Reaction score
0
hedef :hackhell gb buyuk ve her seyde yardımcı bi forum olabilmek
amac :paylaşım
örnek :hackhell
sonuç:siz arkadaslar ve hackhell in desteği sayesinde her geçen gün hackhell gb bi site oluyoruz...
istek:hackhell in alt forum u gb hizmet verebilmek vede paylaşım...

işte adresimiz...forumaniac :cool:

Kaerdeşim umarım isteklerin kısa zaman içinde gerçekleşir ama önce isim biraz daha kulağa hoşgelen bişey mesela the forums r us (theforumsrus)gibi Hikaye, Efsane ve Garip Olaylar bölümünü de sil istersen zaten bu tip olaylar her telden başlığı altında yazılır TuRKçe RaP de türkçe müzik başlığı altında daha düzgün durur bence ve skinde beyaz kullanırsan forumda daha güzel olur ve maalesef olmazsa olmaz adult gerek ..

hackhell gibi olmak istiyorsan ilk önce bedavacılıktan vazgeçmelisin bence...domain bedava,host bedava,forum bedava... nereye kadar böyle gider???

guzeL site biraz daha caLismaLisin ;)

evet fena site değil ama blackmilk arkadaşımın da dediği gibi free hostlarla yürümez bu iş.

eet free host'larla yürümez nedenmi kendimden biliyorumda ondan ve phpbb çok açıkları olan bir sistem direk bir portal yada anasayfa ile siteye girilse çok daha güsel olabilir

her turlu öneri ve elestrı ye saolun tabıkı host olayı benımde kafamda ama önce kendımı kanıtlamalıyım..
yoksa paramın boşa gidebilecegi bir gercek...
ama destek oldundugunu gormek bana dahada ilham verecek ve daha yenılıkcı olacagız..
zaten arsıvler guzel ama bırazda anlayanların yardımlarını beklıorum...

dostum güzel bir site ama birazdaha öğrenmen gereken şeyler var yavaş yavaş her şey yerleşecek.. zamana ihtiyacın var...

iyi çalışmalar...

evet bu konuda baya kişi ilgilenmiş benımle ama artık boyle hedeflerde deılım bu sıtede baya sey örendım msl burda vakıt gecırmek gb..:D

her şey zamanla daha güzel olur başarılar

Arkadasım öncelikle aşağıda stil seçince dier stillerde resimler çıkmıyor bu hataları düzeleterek işe başla vbulletin kursanda paralı oldu için bir süre sonra kapanır ... yakalarlar hostunu uyarırlar hostta sana bildirir...vbulletin 160 dolar olması lazım tam bilmiyorum ama neyse stil hatalarını düzelterek acemiliği at inşallah ondan sonra gercek ücretli bir site kurman dileğiyle

DeathSouL' Alıntı:
Arkadasım öncelikle aşağıda stil seçince dier stillerde resimler çıkmıyor bu hataları düzeleterek işe başla vbulletin kursanda paralı oldu için bir süre sonra kapanır ... yakalarlar hostunu uyarırlar hostta sana bildirir...vbulletin 160 dolar olması lazım tam bilmiyorum ama neyse stil hatalarını düzelterek acemiliği at inşallah ondan sonra gercek ücretli bir site kurman dileğiyle
o stiller sadece deneme amaclı oldugu için ayarlanmadı onları sılıcez ama suan denemeler var tabıkı ayrıca o konuda genede bılgı verdın ıcın saol bende bılıorum...

arkadaşım sen bu işten vazgeç.Doruyu solemek gerekirse net ortamında bir çok paylaşım sitesi var.bunların içinde nam yapmış en sağlam olanı da hackhell ama şu samandan sonra bu seviyeye böylesine çok paylaşım sitesinin olduğu bir ortamda bir de free hostla gelebilmek imkansızın ötesinde bişi. bunu kabul et...üzgünüm ama acı gerçek

kıro artık butun konulara elıne saglık yada baska sekılde yorum yazmasan daha ıı olur butun bookmarkı dolandın =)

Geri