bu zenciyi izlemeden dövüş izledim deme

Adam Işi çözmüş Kafa Kol Götürüyoo

linke girmio hata verio bendemi bi problem var acaba genede eline sağlık dostum

deli la bu herif amaarkadaki müzik çok güzel

bu eleman neden güçlü biliyonuz mu ?? antremanlarda 2-3 kişi üstüne çıkıyo onları savuşturuyo böylece maçlarda heyecan durumu azalıyo ve gücü artıyo , kendine güveni geliyo :)

Adam harbiden sağlam dövüşüyor helal olsun yardı milletin kafasını gözünü:D :D

dövüşle uzaktan yakından alakası yok sokak dövüşü gibi kafagöz ras gele allah ne verdirse hesabı az deneyimli tay bilen biri bile bu adamı komaya sokar bu tür maçlar genelde ayarlıdır sov maçı böle manyaklarda çıkıyor gürkan özgan gercekten iyi bi dövüşcü

savaskayaa' Alıntı:
dövüşle uzaktan yakından alakası yok sokak dövüşü gibi kafagöz ras gele allah ne verdirse hesabı az deneyimli tay bilen biri bile bu adamı komaya sokar bu tür maçlar genelde ayarlıdır sov maçı böle manyaklarda çıkıyor gürkan özgan gercekten iyi bi dövüşcü

dostum öncedende söylemiştim şimdide söylüyorum gürkan iyi döğüşçü bizde biliyoruz ama kulvarları farklı eğer bu şovsa heralde normal boks maçları elimsende oyunu.

allah insanı bnun gazabından korusun ama yine de daha iileri de war

bluetılsım' Alıntı:
dostum öncedende söylemiştim şimdide söylüyorum gürkan iyi döğüşçü bizde biliyoruz ama kulvarları farklı eğer bu şovsa heralde normal boks maçları elimsende oyunu.

senin bahsettigin sanırım ölümüne maçlar bu konuda taylanta yapılan bi maçı izledim adamın adı demirdi lakabı 2 tekme vurdu biri mideye biri kafaya adam titreye tireye oldü bu demir denen hıyarın ilk öldürdügü adam degilmiş daha bir çok macında bir çok kişiyi öldürmüş şöle söyleyim bu arkadaşı izleyice pek inandırıcı gelmedi bana sov yapıyor gibi tabi herkesin fikri kendine

savaskayaa' Alıntı:
senin bahsettigin sanırım ölümüne maçlar bu konuda taylanta yapılan bi maçı izledim adamın adı demirdi lakabı 2 tekme vurdu biri mideye biri kafaya adam titreye tireye oldü bu demir denen hıyarın ilk öldürdügü adam degilmiş daha bir çok macında bir çok kişiyi öldürmüş şöle söyleyim bu arkadaşı izleyice pek inandırıcı gelmedi bana sov yapıyor gibi tabi herkesin fikri kendine

tabi ona göre sowww olur bu ama bir her maç ölümüne değil.

bu adam gürkan mürkan tanımaz.gürkanı parçalar

Arkadaşlar bu dövüşler tamamen yasal. Hatta Orhan Ayhan'ın bile sunduğu oluyor bunları. Bir kere izlemiştim TV'de.

linke tıklayınca açılan pencerede üstte neden pkk yazıyor
i134125_icon5.gif

Bu adam 1.72 boyunda tüy siklet bir zenci. K1 dövüşlerindeki adamlar karşısında (remy bonjasky, semmy shilt, ernesto hoost, alexey ignasov, glaube feitosa) hiç mi hiç şansı yoktur. Yere göğe sığdıramadığınız Gürkan K1'de 2-3 karşılaşma yapmış ama orada bir şey yapamayacağını anlayınca K1'de dövüşmeyi bırakmıştır.

yanlışlıklada olsa hiç öldürmedi mi bu adam şimdi?
yere fırlattıgında adamın boynunu 90 dereceye getiriyo herif :D

Geri