Bu Yaz Bekarlığa Son....

ne cüneyt i ne ahmet i lem ne dion :D

biliorum kıskançlığından sataşıosun :durdurun

dünkü pm leri unutma :durdurun
Benim aşkum belli :hadiordan

çatla emi Andaç :durdurun

Ahuahahuh görende 7aydır benim birliteliğim yokta sen evlisin zannedicek öyle bi konuşmuşsunki

sukinete davet ediyorum bekar hanımefendi ahuaha

Ahuahahuh görende 7aydır benim birliteliğim yokta sen evlisin zannedicek öyle bi konuşmuşsunki

sukinete davet ediyorum bekar hanımefendi ahuaha

bilemiorum yane:D Allah tamamına erdirsin arkadaşım :D

sessiz kalma susma..sustukça sıra sana gelebiler :p

bence mükemmel erkek

kadına sevgisini belli edebilen
çevresine karşı ağırlığı olan
aile yaşantısına önem veren
sevdiğini koruyan
eğitimli
yalan söylemeyen
allah korkusu olan
sevdiklerini geçindirebilcek iş gücü olan erkektir yahuu:durdurun:durdurun:durdurun

Herkeste bu kriterlere uydugunu soyluyor acaba dogrumu ben bu kriterlere fazlasiyla uyuyorum ama kiymet bilen yok malesef kadin milletini fazla simartmayacaksin bence.

hackhellımın erkekleri hep mükemmeldirr

pek yazmayı sevmem ama cok kotu sınırlendım ınsan bır sloganı neden baskasından calarak kullanır sız kopyecemısınız ınsan bıraz yaratıcı olur once facebook da kullandılar benım sloganımı sonrada burda bence ayıp kardes tekrar burda ılk defa soyluyorum evlenip balayına gidecegime evlenmeyip alayına giderim sloganı nı ıkı arkadas bulduk ve bunu msn ye koyduk ama sagolsun arkadaslar kendılerın mıs gıbı butun sıtelerde kullanmaya basladılar AYIP bence
Erkek sozdur
Erkek erendır
Erkek kadınını cevırendır
Erkek kadınına sevdıgıne kuldur
Erkek yucedır yerınde sempatık yerınde cocuk yerınde kuru fasulyeyı seven bırıdır

1-mükemmel erkek olmaz!
2-görecelidir!
3-Mükemmel olmaya gerek yok zaten bunu hak edecek kadın yok !

pek yazmayı sevmem ama cok kotu sınırlendım ınsan bır sloganı neden baskasından calarak kullanır sız kopyecemısınız ınsan bıraz yaratıcı olur once facebook da kullandılar benım sloganımı sonrada burda bence ayıp kardes tekrar burda ılk defa soyluyorum evlenip balayına gidecegime evlenmeyip alayına giderim sloganı nı ıkı arkadas bulduk ve bunu msn ye koyduk ama sagolsun arkadaslar kendılerın mıs gıbı butun sıtelerde kullanmaya basladılar AYIP bence
Erkek sozdur
Erkek erendır
Erkek kadınını cevırendır
Erkek kadınına sevdıgıne kuldur
Erkek yucedır yerınde sempatık yerınde cocuk yerınde kuru fasulyeyı seven bırıdır

kusura bakma ama acayip saçmalamışsın:vur.bari patentini alsaydın sloganın..herkes kullanıyor bunu.konu hakkında konuşun lütfen çoğunluğa uyun.

Geri