Türbanı yasaklayan zihniyete DEĞİLDE SİYASİ ARAÇ OLARAK KULLANAN KİŞİLERE KARŞI TAVIR ALMAZSAK DAHA COK ALDANIRIZ.....!
kendi düşüncelerine saygılıyım amacım tartışmak yada klavye delıkanlılıgı yapmak degil..fakat mrk ettıgım şu..1-bu okumaya meraklı kızlarımız ve onları okutmaya bu kadar meraklı aıleleri neden 7 yıl oncede haklarını aramıyolardı(gayet guzel perugunu takıp egıtımlerını tamamlıyolardı)2-üniversiteyi bitirip bi karıyer yapmak kendı ayaklarının ustunde durabılmek soz sahibi olabılmek degıl mi amaçları.bole de olmalı zaten fakat neden okul bıter bıtmez evlendırılıp eve kapatılıp kocasının elıne bakmaya mecbur oluyolar.bu kadar okuma ozlemı ıle yanıp tutuşan turbanlı bayanlarımız..3-ne guzel ornek vermişsin avrupa da a.b.d da bole bi yasak yok diye..ama turban a gelene kadar daha cok şeyi degiştirmemiz lazım en başta turban yuzunden ulkeyi kaos a suruklemememız lazım bi namus simgesi olarak gormememiz göstermememiz lazım ve en onemlısı de o turbanı takıyosan hakkını vermen lazım..(amacım kımseyi karalamak yada rencide etmek degıl..fakat daha 2 saat once işten gelırken konak meydanından eve gidiyorum ıkı turbanlı bayan gelıyo karşımdan yanımdan gecerlerken gozlerıme ınanamadım..bi tanesının altında daracık bi kot ustunde badi tum hatları belli ve kafasında turban..dam ustunde saksagan gel bize bazı bazı..ne anladım ben şimdi o turbandan..ve bunun gibi inanın daha bi çok ornek var..)
Türbanı yasaklayan zihniyete DEĞİLDE SİYASİ ARAÇ OLARAK KULLANAN KİŞİLERE KARŞI TAVIR ALMAZSAK DAHA COK ALDANIRIZ.....!