Bu virüs de ne böyle yardım lütfen

archon2

New member
Reaction score
0
Neredeysem Oradayım Hepimiz Öyle Değil mi?
Arkadaşlar bu virüs görev yöneticisini ve regediti kapatıyor ayrıca oyun oynarken felan oyunu birden kapatıyor antivirüs kurmaya izin vermiyor setup a çift tıklıyorsun hiç bişe açılmıyor... yardımlarınızı bekliyorumm

Format at başka çare yoktur eğer format atınca da geçmesse tüm HDD'leri biçimlendir en son olarak BIOS'a bulaşmıştır.Yeni virüs çıktı BIOS'a bulaşıyomuş

Her derdin çaresi format cd si:):):)

katılıyorum arkadaşlara

hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrr

kardeşim format atma bea

şimdi task manager gibi bi program bul yani çalışan uygulamaları kapatmak için şimdi yapacağımız iş şu öncelikle task manager programını
kur bulamasan msn ekle ben sana gönderiyim programı aç orda çalışan uygulamaları göreceksin ordakilerden biri virustür sen onları kapa kapa dene ama bak kapattığın programın adını mutlaka ezberinde tut ardından görev çubuğunda sağ tarafta bi bilmediğin uygulamanın çalıştığını göreceksin onun üstüne gel ve kapat yani ona zaten tıkladığın zaman o direk kapanır şimdi yapacağın iş şu windowsa giriyosun sistem32 dosyasına gir hani demiştim ya programın ismini al büyük bi ihtimalla virus o kapadığın programın ismidir yada simgeleri aynıdır dikkat et bu konuda sonra onu sil bilgisayarı yeniden başlat inşallah virüs ölmüştür

şimdi git helva yap ye virusun anısına

beyler malesef bu söylediklerinizin yardımı dokunmadı ayrıca ekliyim güvenli moda girmeyi de engelliyor bu virüs antivirüs kurmayı da engelliyor..

nasıl engelliyo güvenli moda girmeni

dostum sen o zaman pc yi komle silmen gerek biosda girmiş demektir

antivirüs kullanmıyonmu sen :D

Geri