Bu tutku başka tutku be arkadaş!!

vapi27

New member
Reaction score
0
Bizim tutkumuz başka tutkulara benzemez..

Çünkü bu tutkuyu herkes anlayamaz...

Tatmayan,yaşamayan da bilemez zaten..

Kulakları şeytani fısıltılara müptela olanlar,şarkıyı şarkıcıyı kutsayanlar en güzel kelamdan tabii rahatsız olacaklar..

Yaşamışızdır çoğu zaman,arabalarında saatlerce şarkı,türkü ve kanaatimce onlardan beter dımtıslı ilahiler!! dinleyebilenlere,bunlardan rahatsız olmayanlara 5 dakikacık bir Kuran ziyafeti teklif etseniz,kimi komik bir şekilde abdestim yok diyecek,kimi de kafam götürmüyor diye sizi tersleyecektir.

Kimi de kibirli bir edayla kabe imamı Abdussamed mi bu? Geçenlerde gördüm tv de güzel okuyor diyecektir..

Kur'an-ı Mecidin o eşsiz ve tarifsiz tını ve büyüsünü nereden bilecekler ki??

Ne bileyim..

Muhammed Rifat ya da Kamil Yusuf denilince dua ayetlerindeki o içten yakarışı duymamışlardırki evvelce..

Ya da Abdulbasid Abdussametten bir tekvir suresi dinleyip iliklerine ve zerrelerine kadar titrememişlerdir ki..

Onlar..

Ne Mustafa İsmail'in kim olduğunu,ne onu bülbül edalı sesini ve sanatkarların en ince kulaklısına taş çıkartırcasına değiştirdiği makamlarını,hakka suresinin diğerlerinden (kıraat itibarı ile) farkını,Yusuf suresindeki mana vurgusunu ya da Mustafa İsmail belgeselini ya da Ensar Demirkan abiyi bilmezlerki...

Bir kere bile Ahmet Naina İstanbul'a gelse de dinlesek diyen de yoktur aralarında..

Ya da hergün mutlaka internette Nainaya ait birşeyler arayanda..

Şureym ve Sudeysteki akıcılık ve yağ gibi okuyuşa hayranlık da duymamışlardır..

Koskoca bir Minşe köyünün nasıl bu kadar çok akraba ve koç gibi kâriye evsahipliği yaptığınada şaşırmamışlardır...

Sırf Kuran-ı Azimüşşanı dinlemek için mp3 çalarlar,kameralar ve bilumum ses ve görüntü kayıt cihazları edinen de yoktur aralarında..

Ya da Bilgisayardan okunan Kurana "ente aleyk" maşallah" merrateyn ya şeyh" salli alennebiyy" diyende..

Ya da çekilen kısa bir besmeleye bile kulak kabartan da..

Ve etrafındakilere, her zaman o kelamların en güzelini okurken,dinlerken,ellerini kulak ve ağzıan onların anlayamayacağı şekilde garip bir şekilde koyarken görünende...

Velhasıl arkadaş..

Anlayamazlar bu tutkuyu..

Anlayamazlar..

Men la yezuk vah bilmez yazık demiş ya büyükler..

Tatmayan bilemez demişler ya..

Hakikaten böyle bu durum..

Arkadaş!!

Getir de bir Mustafa İsmail dinleyelim..

Hakkı hakikati kelamların ezeli ve ebedisinde görelim ..

Velhasıl..

Murada erelim..

Bu tutku AŞKA tutku be arkadaş!

Bu tutku BAŞKA tutku be arkadaş!
(alıntıdır)

abi gerçekten bunu paylaştığın için öncelikle Allah razı olsun gerçek sanat eserinin kuran olduğunu anlayamayanlar için çok güzel bi konu olmuş bu konuyu buraya getirdiğin için saana ne kadar teşekkür etsem azdır saygılarımla iyi forumlar

Abi Allah Razı Olsun Sağolasın

Hafız Ahmet Naina nın Mp3 ünü veriyorum Kısa Sureleri Okuyo... ;)

Şeyh Naina nın Mp3 formatlı tilaveti

Kuran-ı Kuran Aşıkları Bilir Rabbim Kendini ve Onu Seven Kullarından Eylesin Cümlemizi....

Paylaşım için Allah razı olsun üstat...Güzel paylaşım..

Bu arada salihozkan kardeşim..Editlemiyim dedim ama çok reklam verdı mesajı editlemek zorunda kaldım msn felan kusu bakma..:(

Linkleri kapalı verirsen olur o zaman..;)Senden de Allah razı olsun..

Allah razı olsun. Çok güzel

Geri