Bu telefona kimse hayır diyemez!

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
Artık giyinmenin bir anlamı kalmadı.. Japonlar herşeyi halletti!

Mükemmel dizaynı, dokunmatik ekranı, devasa hafızası ile iPhone'u anlatıp durduk. iPhone gerçek bir şaheser şüphe yok bu yüzden Apple tebrik ediyoruz ama bazı şeyler dokunmatik ekrandan daha önemlidir...

Japonya'nın her zaman ilk teknolojik gelişmeleri kullandığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Gelecek nesil telefonları da ilk onlar buldu ve kullanıyor. X5005 adlı telefonda bir X-ray kamera mevcut. Peki ne demek X-Ray kamera? Erkeklerin rüyası demek, yıllardır hayali kurulan teknoloji demek. Aşağıdaki demek...

4zbjkn5.jpg

bilemiyorum ama pek yannatmiyorum. ayna gibi gösteriyor resimi bunda bi is var.
elime almadan inanmam :)

fake bu yaz,
xray kamera takıcaksın ve ufak bi tel bataryası onu çalıştırcak,
üstüne üstlük x ray sadece kıyafeti çıkarıp göstercek, saçmalığa bak :)
öle bişi olmas, 96 yılında piyasaya sürülen sony video kamerada kızılötesi çekime benzer bi olay vardı onunla çok ince kıyafetler belli oluyor diye toplatıldı.
imkansız diyebilirim böyle birşey için...

kaldıki yukardaki fotoya bakın..
kadının bize göre sağ daki kolu 2 fotodada aynı durmuyor,
ayrıca yine sağ tarafta kalan saçlarına dikkat edin..
:)

freemitnick' Alıntı:
fake bu yaz,
xray kamera takıcaksın ve ufak bi tel bataryası onu çalıştırcak,
üstüne üstlük x ray sadece kıyafeti çıkarıp göstercek, saçmalığa bak :)
öle bişi olmas, 96 yılında piyasaya sürülen sony video kamerada kızılötesi çekime benzer bi olay vardı onunla çok ince kıyafetler belli oluyor diye toplatıldı.
imkansız diyebilirim böyle birşey için...

kaldıki yukardaki fotoya bakın..
kadının bize göre sağ daki kolu 2 fotodada aynı durmuyor,
ayrıca yine sağ tarafta kalan saçlarına dikkat edin..
:)

iLLa bişey buLucan yani adamlar yapmış mı yapmış. Sende yap :durdurun Yapamıyon niye adamlar işi biLiyor ya böyLe birşey varsa bis mi yalan atıyos leM :durdurun

bi kere öle cray level tuşlarına bak..
öle tuş mu olur, adamlar PS de montajlamışlar olm, oyun fasla oynama sen :)
çay yap kahve yap, boşdurma:)

sallama bişiye benziyo....internet efsanesi ... proğramdır oo .. ama program yada gercek farketmez turkiyeye gelse satış patlaması yaşanır abaza memleketi ..

bu resmin fake olduğu kesin ama hayali bile güzel. böyle bir telefon çıkarsa kesin alırım abi. hiç kaçırmam. ne fantazi ama :D

abi ben bu japonlara bayılıorum ya :D

seçkin abi bulursan bana da al bir tane ;)

dostum bu resım bence ake degıl cunku cepten cekılen resımle cep telefonun onunden cekılen resım farklı yerlerden cekılmıstır bence bunu goz onune al ve japonlar bu ısı bılıyor ayrıca bu telefonu bulabılırsenız ılk alan kısı olabılırım

fake bu ama oLsa fena oLmaz yani:D :durdurun

kızın bize gore sağ gozunun ustunde 1az sacı eksık tel.de

belırlı resımler war sadece kafayı koyuyor​

Geri