Bu Takım Şampiyon Olur Mu?

Trabzonspor Şampiyon Olabilir Mi?

• Evet

Kullanılan: 31 25.8%
  • Hayır

Kullanılan: 89 74.2%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Bende isterim bir anadolu takımının veya trabzonun şampiyonluğunu ama zor be arkadaşım.

şampiyonluk biraz zor ama 3.lük olabilir

arkadaslar kim ne derse desin karadeniz fırtınası esecek bu sene bize lazım olan sadece sağlam bi orta saha oyuncusu aldık mı şampiyonluk için en güçlü adayız

songda geLdiki artık sırtımız yere geLmezz :D kaleci desen ölee :D

şampiyon olur mu bilinmez ama az gol yiyecekleri kesin,,,Artık defansları sağlam SOnG u kaptırdık ya o yüzden

şampiyonluğu zorlar ama cok zor (fenerın cekemezlıgı yuzunden) 2 veya 3 ncu olur tarabzonspor bu kadroyla ve eger yapılan transferlere gore ıddalı bu sene trabzonspor usaklar

61__OfL@Z__61

Bence büyük bi uyum sorunu yaşıcaksınız (;

TRABZONSPOR bu sene kım dersedesın ıyı bır cıkıs yapacak we herkesın dudakları ucuklıcak TRABZONSPOR bu sene ya 2ncı yada 3ncu denıldıgı gb bı uyumsuzluk yasanır amaTRABZONSPOR enkısa zamanda onuda atlatır TRABZONSPOR nelerı atlatdı bı uyumsuzlugamı boyun egcek

teknik kadro iyi gibi ama bu yönetim ses getirtemez bence..ama genede şampiyonluğa oynamasını isterim..

eger TRABZONSPOR taraftarı byle karamsar olursa takım ne yapsın bı bakın besşıktas taraftarına CARŞI grubuna adamlar takımlarının nsl arksında duruyr maclarda adamlar 90 dk susmuyrlar walla helal olsun ama bırde bızım maclara bakın ayaga kalkmayan yda tezarat etmeyen i(?) fenerli olsun demesek kımseın sesı cıkmıck snkı sınema ızlemeye gelıyr mıllet oraya bız karamsar olmamamız lazım takıma guven wercegımıze belkılerle takımında teknık heyetınde yönetımınde kndıne olan guvenın azalıyr bu önetım ellınden gelenı yaptı ıste dıgerlerınden dh ıyı transferler yptı daha ne ypsın adamlar tmm ıstnbl takımlarıyla aynı kullwarda kosamıya bılırız ama 1-2 sene ıcınde bız onlardan daha on kullwarlarda kosacagımıza adım gb emınım TRABZONSPOR sımdı temel atıyr maddı durum olmadıg ıcın adımın atarken 10 dusunup ınce eleyıp oyle adım atmk zorunda eger bu taraftar 20 senedır uzuyrlar artık hatalarını anlayıp hatalarını telefı etcekler bu sene kım ne derse desın we bu sene TRABZONSPORUN buyuk bır TSnami yaratcgndan emınım ve yıne eskısı gb yıne TRABZONSPOR ISTANBUL takımlarının korkulu ruyası olcak artık herkes TRANZONSPORDAN korksun eskı kotu gunler artık cok gerıde kaldı BEYLER :mad:

61___OfL@Z___61

Geri