Bu soruyu bilene boğazda yalı hediye:)

AstronBnX

New member
Reaction score
0
Ewet arkadaşlar size bir soru ''Çatıda 10 tane kuş var siz tüfekle ateş edip 4 tanesini vurdunuz çatıda kaçtane kuş kalır?'' Ewet arkadaşlar cevapları bekliyom yalı var yalıı:D

4 tane kalır :)
bildim dimi ???

hiç kalmaz digerleride kaçar...

ya zaten 4 tanesini nasıl vuruyoz ya :eek: bikere ateş ettin mi kaçtı zaten hepsi,heee tek seferde vururum ben 4 tane dersen o başka:D

Hiç Canlı Kuş Kalmaz.

cevap

bence çatıda 10 tane kuş kalır.çünkü soruda canlı yada cansız diye bir şey belirtilmemiş.ölen kuşlarda çatıda kalacağına göre bence cevap bu.

ne var ßunda ßea.. vurulan 4 tanesi ölü olarak çatıda kalır diger uçar gider... canlı olarak soruosanda kalmaz..

pompalıyla ateşedersen hepsi ölür ayrıca tel kopar elektrik idaresi sana dava açar.ocağını söndürür

bence en fazla 1 tanesini vurabilirsin geri kalan hepside kaçar veyada hiç vuramazsın eğer silah kullanmayı blmiyosan

dreammaker' Alıntı:
ya zaten 4 tanesini nasıl vuruyoz ya :eek: bikere ateş ettin mi kaçtı zaten hepsi,heee tek seferde vururum ben 4 tane dersen o başka:D

sana katılıyorum 1 ine ateş ettinmi hepsi kaçar :eek:ut:

Dediğin gibi 4 tanesi vurulmuş olursa diğerleride kaçıcağı için, çatıda topu topu 4 tane ölü kuş kalır :)

ewet çatıda 4 kuş kalır ama ölü :D

çatıdaki kuşlara ateş edersen ev sahibi çıkar niye kiremitleri kırdın diye bi güzel kiremit yerine bizim kafamızı kırar:mad: sonra jandarma gelir o pompalıyı bir güzel alır bize iade eder :( sonra tekrar o mahalleye bile giremezsin :ter: tabiki otomatik olarak bir dafa kuş görünce altına etmeye başlarsın ortada ne kuş var ne çatı bak çok kolay çözümü yalıyı evime postalarsın artık:D

he bide cevap bekliyorum sözünde durursun artık söz agızdan çıkar dimi

ateş edince kuşlar uçacağına göre vurulanlarda kalacağına göre çatıda 4 tane kuş kalır:D:D yalıyı ben aldım

Geri