bu soruyu çözen dünyanın en akıllısı

DOĞRU CEVAP = mezarda yatan erkekse kızın amcasıdır kadınsa halasıdır . ;) bana boyle basıt sorularla gelmeyin . bildiğime göre dünyanın en akıllısı oldum kanıtladım yani :D .

olay budur benim yazmama gerek kalmadı:durdurun:durdurun

babası olabilir yada abcası veya halası. çok karışık gibi görünüyo ama basit bi soru

Ben buldum

Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezarda yatan kimdir...?

bu soru dünyanın en zor mantık sorularından birtanesi hadi bakalım çazabilecekmisiniz

Kızın anneannesinin kocası yani dedesi:durdurun

Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezarda yatan kimdir...?

bu soru dünyanın en zor mantık sorularından birtanesi hadi bakalım çazabilecekmisiniz
kızın annesinin halası deil mi?

Arkadaşlar cevabı açıklıyorum bir kız olsun bunun annesinin kaynanası=kızın dedisinin anesi xD devam ediyorum cevapta bunun çocgudur çünkü mezarda yatanın kız mı erkek mi olduğu belli değil buyüzdende mezarda yatan kişi kızın yha halası yha da amcasıdır bu kadar basit bir anda aklıma geldi xD kimse anlayamamış karışıklık burda=kızın anneannesinin kaynanası xDDD
yine söylüyorum buda kızın dedesinin annesidirrrrrrrrrrrr. +rep lütfen
Buarada cevabını bildiğinden emin olmadığın sorularda ben biliyom deyip kimseyi kandırma arkadaşım.

Şimdi aklıma geldi kız mezarın başında ağlıyosa babasıdır.İnsan babasının mezarının başında ağlar demi(tabii halasını veya amcasını çook sevmiyorsa) xDDD

Yatan Mezarda yatanmı soru mantık sorusu ama soruda mantık yok..

kızın babasının babasıdır yanı kızın dedesıdır

Geri