Bu sorunu çözse çözse Hackhellciler çözer. Acil yardımm

DocTuSs

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bir arkadaşımın pc sine kurmuşlar şifreyide kaybetmişler youtube bile yasaklıyor K9 Web Protection Filtre program ekle kaldırdan kaldır dedigimizde şifre istiyordu bende güvenli kipte sildim kayıt defterinede

baktım hiçbir dosyası yok msconfigden başlangıçta çalışan hiçbir dosyasıda yok ama nete girmek istedigimizde hala k9 webfiltre errror hatası veriyor format atmadan nasıl kurtulabiliriz acaba sistemi ilk kurarken kurmuşlar sistemi geri yükleme şansımızda yok

FORMAT ATMADAN KALDIRMA ŞANSIZMIZ YOK MU

Eğer internete girebiliyorsanız aynı programı tekrar yükleyiniz ve bu sefer şifresini kaybetmeden bir daha siliniz. Eğer internete giremiyorsanız programın setup'ı varsa oradan yükleyip siliniz tekrardan.

Eğer ikisi de işe yaramazsa registry'de K9 arayıp bulduğunuz hepsini silin bilgisayarı baştan başlatın. Eğer hiç olmadıysa maalesef format atmaktan başka şansınız kalmamış demektir. Üzgünüm.

Arkadaşlar bir arkadaşımın pc sine kurmuşlar şifreyide kaybetmişler youtube bile yasaklıyor K9 Web Protection Filtre program ekle kaldırdan kaldır dedigimizde şifre istiyordu bende güvenli kipte sildim kayıt defterinede

baktım hiçbir dosyası yok msconfigden başlangıçta çalışan hiçbir dosyasıda yok ama nete girmek istedigimizde hala k9 webfiltre errror hatası veriyor format atmadan nasıl kurtulabiliriz acaba sistemi ilk kurarken kurmuşlar sistemi geri yükleme şansımızda yok

FORMAT ATMADAN KALDIRMA ŞANSIZMIZ YOK MU

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?mümkün ise verdiği hatayı bize gösteririmisin.

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?mümkün ise verdiği hatayı bize gösteririmisin.

Y aslında işin doğru şuan hata falan vermiyor

ben bu sorunu internette araştırıken aynı sorunuyaşan bu arkadaşın yazısını buldum ve uğraşmak istemediğim için aynısı koydum

çünkü bende güvenli moda silecektim ve muhtemelen aynı sorunu yaşacağım için hiç değiştirmeden buraya koydum

ama daha sonra ben revo uninstal ler programı ile sildim

program ekle kaldırda görünmüyor ama yine youtube ve çoğu siteye giremiyoruz

diğer aarkadaşın dediğini de yaptım tekrar programı kurdum ama şifre istemedi sanırım eski şifreyi hatırlıyor

Geri