Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar; powerISO programını indirdim ve kurdum, kurulumun son aşamasında pc'yi yeniden başlattım ve açılırken aşağıdaki hatayı verdi. Yine reset attım, ikinciye Windows açıldı ama birkaç sn sonra yine aynı ekran karşıma çıktı. Ben de cep tlf ile fotoğrafını çektim. Daha sonra Windows'u güvenli mod'da açtım ve powerISO programını sildim. Şu an problem yok ama yine de içime dert oldu, bu hata neden kaynaklanıyor olabilir ki??

2wh0dc4.jpg

power iso virtual cd yaratmak istemiş olabilir. xp de driver problemi vermiş aygıt sanalda olsa sonunda rücüye ihtiyacı varb normalde olmaması lazım günlük hayatta xp de insan karşılaşıyor bu tür sorunlarla.

Sanırım powerISO programıyla alakalı bi sorun. Bugün farklı yerden indirdiğim powerISO programını kurdum, yine aynı şeyi yaptı. Bu programı bilip kullanımı ile ilgili ipucu verebilecek biri yok mu acaba? Büyük ihtimalle bu programın bi özelliği pc'ye bu hatayı verdiriyor..

abıcım kurarken cab dosyalarından bırı eksık atmıs olabılır yuzlerce nedenı var yane

Sanırım tamamen powerISO programıyla alakalı, o programı kaldırdığımdan beri hiç bu hatayla karşılaşmadım.

Kardeş bu windows tabanında mavi ekran hatası dediğimiz ve gerçekten görünce korkmamız gereken bir hatadır.Bu hatalar genellikle program çakışmalarında ortaya çıkar donanım aygıtlarının sürücülerini yüklerken, bilmediğin bir programı yüklerken(bilgisayarındaki başka bir programla çakışma sonucu) ortaya çıkar bunlar ciddi sistem hatalarıdır. emin olmadığın programları kurmamanı tavsiye ederim.

Geri