bu siteyi bilen war mı?

jakhal

New member
Reaction score
0
arkadaslar konuyu nereye acacagımı bılemedım en uygun yer burası gel!!! almanya da ki kız arkadasım cep telefonuma o2online - Home sitesi üzerınden resımler gonderdı ama ben site almanca oldugu ıcın alamadım!!! bırısı yardımcı olabılır mı??? resımlerı bilgisatrdan flah a almak ıstıyorum:(

yha arkadaslar yardım edıyorsunuz tesekkurler ama telefon numaramı gırıyorum telefondan gelen sıfremı gırıyorum olmuyor gene:(

nolur yardım edın yha!!! ozelden msn ımı wereyım almam lagzım bu resımlerı bugun:(

Umarım bu yardımcı olur ;)

Umarım bu yardımcı olur ;)

dostum tesekkur ederım ama sayfa turkce oldu ama ben bu sıteyı kullanmasını bılmıyorum telefon numaram we gelen şifreyı yazıyorum olmuyor resımler cıkmıyor yıne tel numaram we sıfremı istiyor..bı yerde yanlıslık yapıyorum onu anlamadım..bu konuda yardıma ıhıyacım war:(

Siteyi kontrol ettim şimdi fakat ben resim felan bulamadım
Tarifelere yönelik bi reklam sitesi gibi geldi bana ...

Siteyi kontrol ettim şimdi fakat ben resim felan bulamadım
Tarifelere yönelik bi reklam sitesi gibi geldi bana ...

dostum telefonuma gelen mesajı aynen yazıyorum..

you received an MMS from +49(burda cep nosu var).Go to http:/o2online.de/goto/o2mms in order to read it .your PIN is ....(burda şifre war)

yhanı mesaj war ama nasıl alcam bılemıyorum :(

bana göderen sadece göndermesını bılıyor o da bilmiyor:D

GEREKLI YERLERI doldurmanz isteniyor. bu pencereden sonraki pencerede devam edebilirisiniz RESIM atarsaniz,,buradan da yardimci olmaya calisilir.
30wmhyh.png

GEREKLI YERLERI doldurmanz isteniyor. bu pencereden sonraki pencerede devam edebilirisiniz RESIM atarsaniz,,buradan da yardimci olmaya calisilir.
30wmhyh.png

dostum pm den msn ımı atsam da bana yardımcı olsan olabılır mı?

arkadasim MMS yoluyla ücrete tabi olabilecek bir download yapilmasi isteniyorsa ! PAHALIYA MAL OLABILECEGINDEN > tüm fotolari rapidshare.com üzerinden download edilmek suretiyle alacagin linkden kolaylikla bedava FREE tusundan INDIREBILIRSIN; BU KADAR masraf a girmene gerek yok, msn üzerinden yardimci olamiyacagim,, site üzerinden upload yöntemi en güvenli yöntem olacakdir,,kolay gelsin,

arkadasim MMS yoluyla ücrete tabi olabilecek bir download yapilmasi isteniyorsa ! PAHALIYA MAL OLABILECEGINDEN > tüm fotolari rapidshare.com üzerinden download edilmek suretiyle alacagin linkden kolaylikla bedava FREE tusundan INDIREBILIRSIN; BU KADAR masraf a girmene gerek yok, msn üzerinden yardimci olamiyacagim,, site üzerinden upload yöntemi en güvenli yöntem olacakdir,,kolay gelsin,

dostum o tusu bulamıyorum ıste:D

Geri