Bu SiTeye Neler oluyor?

MeRTeR_HaKaN

"Özel Harekat"
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır siteye giremiyordum??hackhell üye kısmına ismimi yazıp girdiğimde...

aşağıdaki gibi birşeyle karşılaşıyorum

http://www.resimhack.com/images/297_hackhell.bmp

sorun bendemiydi yoksa sitede mi?
ilk defa bugün girebildim...
oda internet cafeden girdim.evdeki
pc.her siteyi açıyor.ama hackhell asla açılmıyor?

ne olur bilen arkadaşlar aydınlatın beni
kafayı yemek üzereyim..:saskin

walla dostum bizde bi sorun yoktu giriyoduk yani.:saskin

Bendede :D Yok :D Günde 10 Defa Farklı Iplerden Giriyorum Sİteye :d Bi şi Yok sorun Sende FoFeR Emmi Seni Bu Konuda Aydınlatacaktır :D

valla teknik olarak bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
ben hiç giremiyodum hackhell a 1 ay oluyor valla

virüs programı varsa de aktif hale getirmelisin.
bazı virüs programları engelliyor ve giriş yaparken bu hatayı alıyorsun :goz:

yok abi yok bu siteye başaka arkadaşımın bilgisayarından girmeyi denedim olmuyor.
sitede önemli bir sorun var.ama kimseden çıt çıkmıyor nedense?

C Cleaner ile bilgisayarını temizle... yeni bir üyelik alma ve de farklı tarayıcılarla girmeyi denemelisin

Ben bu güne kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım, ama bilgisayarındaki anti virüs programları veya anti freeze gibi programlar girişini engelliyor olabilir, özellikle anti-freeze için söylüyorum çünkü o program benim her zaman takıldığım internet cafede var ve o yüzden hackhell açılmıyor cafede...

Nedense Bende sabahtan beri Online Hiç bir problem Yoktu :)

yok abi yok bu siteye başaka arkadaşımın bilgisayarından girmeyi denedim olmuyor.
sitede önemli bir sorun var.ama kimseden çıt çıkmıyor nedense?

arkadaşım varda sendenmi gizliyeceğiz
bende daha böyle bir sorun hiç olmadı
sende bu site yasaklı olmasın veya çocuk koruma programı falan yüklü olmasın

Ben bu güne kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım, ama bilgisayarındaki anti virüs programları veya anti freeze gibi programlar girişini engelliyor olabilir, özellikle anti-freeze için söylüyorum çünkü o program benim her zaman takıldığım internet cafede var ve o yüzden hackhell açılmıyor cafede...

kardeşim helalin var !!anti freeze programını kapattım.sorun halloldu.çok teşekkür ederim.ama ben bu anti freeze dalgasını 2 senedir kullanıyorum?neden son 1 aydır sorun çıkardı ki?
neyse +rep görüşmek üzre

bence site adresini kontrol et adres uzantısı .com olacak resimdeki gibi .net değil
.net uzantıda siteyi veriyor ancak login ve password girdiğinde aynı hatayı alırsın

Geri