Bu sitede Türkleri yanlış tanıtıyorlar

artıstlık yapmayın burda turkıyeyı yanlıs tanıtıolar dıo onları neden tıpıne gore yargılıosunuz o hakkı sıze kım werdı ne bılıosunuz o adamların muhendıs avukat olmadıklarını sacma sapan konusup adamın kafasını bozmayın tıpe baksaydık ajdara makınesı muhendısı demek munkun olmazdı

senin kurtlar vadisinden yeni çıktığın belli tartışmayı nasıl algılıyorsun!!

Kimse bunlar Türk değil veya olamaz demedi ,verdiğim linke baksaydın oradaki Amsterdam ,Sydney gibi diğer fotoğraflarını görürdün ,hiçbiri bu fotoğraflarla mukayese bile edilemez, bir önyargı olduğu kesin.Tabiki böyle insanlarda var ama 12 fotoğrafın 12'si de kesinlikle ve kesinlikle böyle olamaz.Türk ırkı Arzum Onan gibi dünya güzeline de sahip güzel bir ırktır.
Sen gelene kadar herkes medeni bir şekilde yorumunu yapıyordu, ama sen lanlı lunlu mal lı yorumunla herkesi rahatsız ettin sana eğtimini verecek ben değilim kendi diyen kendi olur. Hakaretinden dolayı özür dilemen gerekirken gidip şikayet bölümüne ya onu banlayın ya beni diye saçmalamışsın.

konu kapatılırsa tam super olacak:D:Dgereksız yere gereksız konuda gereksız laflarla gereksız bır tartısma cıkmıs???bırbırınızı kırmaya degmez su sıteye bu fotoları koyan gerızekalı beyınsız yuzunden hepımız kardesız hepımız MUSTAFA KEMALIN EVLATLARIYIZ...bence bırbırınızden ozur dıleyp bu ısı burda sonlandırın..

ySf' Alıntı:
sen neden bahsediosun lan bu adamlar türk deilmi mal mısın yoksa malozmusun

kim dedi bu adamlar türk değil diye asıl sen neden bahsediyorsun lafı sen nerenle anlıyorsun .... iyice oku bakalım ne yazmışım ben oraya ....

senin galiba zoruna giden bişi war orda türk resimleri war bizim gibilerin resimleri war... kusura bakma senin resmini koymamışlar Mal resmi koymuyolarmışş............

ADam gibi konuşşş lafı anla öyle konuşş

kablomusun antenmisin nesin türkleri yanlıs tanıtıo diolar o adamlar türk deilmi anten ay aman pardon kablo 2 kişi konusurken ucuncuye ne duser sen bılırsın nese daha bıse yazmıcam bu konuya benım tek sorunum ınsanları fızıksel olarak degerlındırmenızdır ne bılıosunuz o tıplerın awukat hakım doktor muhendıs olmadınıkı neden adamların tıplerıne bakıp karar werıosunuz adamların hepsının elı ayagı duzgun ama sız tabı fızıge bakıosunuz dıgmı anten bey ay aman kablo bey

ySf' Alıntı:
kablomusun antenmisin nesin türkleri yanlıs tanıtıo diolar o adamlar türk deilmi anten ay aman pardon kablo 2 kişi konusurken ucuncuye ne duser sen bılırsın nese daha bıse yazmıcam bu konuya benım tek sorunum ınsanları fızıksel olarak degerlındırmenızdır ne bılıosunuz o tıplerın awukat hakım doktor muhendıs olmadınıkı neden adamların tıplerıne bakıp karar werıosunuz adamların hepsının elı ayagı duzgun ama sız tabı fızıge bakıosunuz dıgmı anten bey ay aman kablo bey

kablo' Alıntı:
kim dedi bu adamlar türk değil diye asıl sen neden bahsediyorsun lafı sen nerenle anlıyorsun .... iyice oku bakalım ne yazmışım ben oraya ....

senin galiba zoruna giden bişi war orda türk resimleri war bizim gibilerin resimleri war... kusura bakma senin resmini koymamışlar Mal resmi koymuyolarmışş............

ADam gibi konuşşş lafı anla öyle konuşş

ratata' Alıntı:
malın kim olduğu apaçık ortada yazmadan önce konuşmasını öğren moloz seni hadi bas git post umdan.

forumda saygı çerçevesinde mesaj yazmaya özen gösterin lütfen!

Eee bıçak silah vs. bişi de getirelim mi? Vurun gebertin birbirinizi?:eek:ha

Noluo ark.lar ? Adamın biri boyle bişi yaptı die birbirinizi mi yemek zorundasınız?

Herkez fikrini soylemekte özgürdür. Biraz saygı gosterin birbirinize.

Kaldı ki resimdekiler bizim vatandaşlarımız sanki sokağa çıktınızda hep manken gibi tipler, her konuda bilgisi olan ileri görüşlü insanlar mı görüyosnuz?

Bu adama kızıyosnz yanlısh tanıtıo die hanginizn aklına boyle bi proje gelipde biraz cesaretle bunu gerçekleştirdi. Sen de düşünseydn sende yapsaydın sende onları farklı gosterseydn.

Söylücek sözünüz bile olmamalı, yapabiliosan sende yap....

galiba anten bir yerini acıtmış sayıklayıp duruyo anten anten diye...benim onla alıp weremediğim yok işim olmaz herkes özgür ama bukadarda olmaz demi özgürlük....

kablo' Alıntı:
galiba anten bir yerini acıtmış sayıklayıp duruyo anten anten diye...benim onla alıp weremediğim yok işim olmaz herkes özgür ama bukadarda olmaz demi özgürlük....

sesini kes işini bak

ySf' Alıntı:
sesini kes işini bak

sen ne diyonsesini kes kimsin sen kime emir weriyon

sen sesini kes işine bak ....

insan gibi konuş önce sen salladın ortalığı lafı senin susman lazım...

bi sitede takılıyoruz adam gibi bi takıntın warsa muhattap olma ...

işim olmaz diyorum daha çatıyon git kardeşim.. güzel kardeşim muhattap olma...

ySf güzel tavırların nedeniyle uzaklaştırıldın 3 gün,
konuya gelince bence kasıtlı yapıldıgı cok acık,
neden butun tipler dagınık sokaklarda yaşayan vatandaşlarımızın resimleri dısında neden ileri görüşlü,
güzel görünümlü vatandaşlarımızın resimleri yok,
açıkcası bu adamın dıger ulkelerle ılgılı calısmalarınıda görmek isterim,
o zaman tam olarak anlarız kasıt varmı yokmu

Geri