Bu Sesleri Duyunca Korkacaksınız Hell Scream

RoLaN

New member
Reaction score
0
Rus bilim adamlarının yer altında yapmış olduğu kazılar sonucunda,tesadüf eseri kaydetmiş oldukları seslere vermiş oldukları isim;Hell Scream Bu sesin bulunmasında rol oynayan bilim adamlarının bazılar istifa etmiş, bazılarıda delirmiş...

http://www.amightywind.com/mp3/hellscreams.mp3

emeğe saygı...:goz:

bunun açıklaması yapılmıştı sanırım ama yinede ürkütücü.teşekkürler.

arkadasım her seye ınanma oyle yawss adamlar yer altında kazı yapıolarken sankı ses kayıtedıcısımı tasıcaklar yanında mantıken dusun bı :)

paylaşım için teşekkürler rolan,ilginç bulup koymuşsun ama inanmayın bence böyle şeylere,insanların inançlarını,tutundukları şeyleri sömürüyor bunu yayan kişiler,oyun oynurlar,aynı arabistan'da cin resmi çekip öldü denen çocuğun hikayesi gibi,dalga geçiyorlar.en azından benim görüşüm bu.

Bu sesleri CUBASE SX ile yada SONAR 5 ile Reverse edin sonrada metronomunu dusurerek dinleyin , bunlarin yankili bir odada bagiran 10-15 tane insan oldugunu
anlarsiniz.

Yapabiliyorsaniz yankilarida temizleyin o vakit bu hikayeninde FAKE oldugunu anlarsiniz.

Allah bu dunyayla ahireti herzaman ayri tutar zaten , bu dunyadan diger tarafa ulasmak Kiyamet oncesi NA MUMKUN bana gore.

acılmıyor bı el dostumda dınleyelım :D

oldu gözlerim doldu.aynı sesler bazen acılı bişiler yediğimde midemden de geliyor.:p Paylasım için teşekkürler.

Fake bu fake :D ama genede ürkütücü...

arkadaslar bence sesden cok görüntü hafizamizi etkiliyor,bana kalirsa beyinde kalici bir rahatsizlik yapabilir dikkatli olalim

insanların yerin altındaki ölülerden gelen sesleri duyması imkansızdır.. yalnızca Efendimiz (s.a.s) o sesleri duyarlardı..

Geri