bu sene kış .......

RingAteşi

KicKBoks
HH Üyesi
Reaction score
0
Bu seney kadar kar'a sevinirdim okul tatil olcak die ama bu sene stajdayız işyerine gidiyoruz tatil işlemiyor bize ağlamak istiyorum:(:(:D

Bu sene kış çok çetin geçecek
NTV hava durumu yorumcusu, Yüksek Meteoroloji Mühendisi Gökhan Abur, bu kış bizi bekleyen hava şartlarını anlattı: Sonbahar yağmurlu, kış çetin.
Reklam
Sonbaharın gelmesiyle birlikte ani hava değişiklikleri yaşanmaya başladı. Bir gün güneşten bunalırken, başka bir gün yağmura yakalanıyoruz. NTV hava durumu yorumcusu, Yüksek Meteoroloji Mühendisi Gökhan Abur, bu kış bizi bekleyen hava şartlarını anlattı.

Bu kış bizi nasıl bir hava bekliyor?

Bu sene her şeyin daha normal olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü sonbahar sonbaharlığını yapmaya başladı. Sağanak yağmurlar ve yağışlar, lodos gibi kuvvetli rüzgarlar sonbaharın etkilerini gösteriyor. O bakımdan bu sene sistemlerin geleceğini ve en azından ülkemizde birkaç yıldır göremediğimiz sert kışlardan birini yaşayacağımızı düşünüyorum. Batı kesimler özellikle kışın daha çok etkili olacağı yerler olacak. Bu sene ülkemiz hasret kaldığı kar yağışını görecek.
SONBAHAR BOL YAĞMURLU GEÇECEK

Yağışlar Ekim ayı boyunca aralıklarla başladı ve devam edecek. Kasım ayında da sonbahar koşullarının etkisini artırmasını bekliyoruz. Havalar giderek soğuyacak. Rüzgarlar sertleşecek, yağmurlar devam edecek.

KASIM'IN 15'İNDEN SONRA PALTOLARI GİYECEĞİZ

Kasım ayının ikinci yarısı paltoları giyebiliriz, şemsiye kullanmaya başladık bile. Pardösü sabah ve gece saatlerinde giyilebilir. Palto için de kasım ayının ikinci yarısını bekleyin.

İSTANBUL ŞUBAT'TA KAR ALTINDA KALACAK

İstanbul'da soğuk ve kar yağışlı dönem Şubat ve Mart ( 15 Şubat - 15 Mart ) aylarıdır. İstanbul'da baharın gelebilmesi için 15 Mart'ın geçmesi gerekir.

BU KIŞ BOL BOL KAZAK VE PALTOYA İHTİYAÇ VAR

Şu andaki sistemlerin gelişimi, , Aralık ayında başlamasını beklediğimiz kış mevsiminin daha sert geçebileceğini gösteriyor. O nedenle firmalar kış sezonunda kazak ve palto satabilir gibi görülüyor. Kış en sert hangi bölgelerde hissedilecek? Kışın sert olması durumunda İç ve Doğu Anadolu'da daha etkili olması bekleniyor.

www.haberaktuel.com

HOLEYYYY KAR YAĞICAK...:biggrin:durdurun:clap

Geri