Bu sefer el öptürmedi, el öptü___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bu sefer el öptürmedi, el öptü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cem Vakfı tarafından Ankara'da düzenlenen ''Alevilik'' konulu toplantıya katıldı.

resim68184_2.jpg

Diyanet İşleri Eski Başkanı Lütfi Doğan, Anadolu'da varolan öl öpme geleneğini salonda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli üzerinden göstermek istedi. Bahçeli ise kendisinden daha yaşlı olan Doğan'ın elini öperek kendi elini öpmesine fırsat vermedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cem Vakfı tarafından Ankara'da düzenlenen ''Alevilik'' konulu toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşmacı olan Diyanet İşleri eski Başkanı Doğan, kürsüden inerek salondan ayrılacağı sırada konuşmaları ön sırada büyük bir dikkatle dinleyen MHP lideri Bahçeli'nin yanına geldi. Doğan burada dinleyicilere dönerek, ''Şu anda belli bir kesimin siyasi liderliğini yapan bir şahsiyetin karşısında duruyorum. Anadolu'da Mevlevilikte bir gelenek vardır. El öpenin eli öpülür. Bu büyükte olsa küçükte olsa böyledir.'' dedi.

Daha sonra Bahçeli'nin eline uzanan Doğan, MHP liderinin elini öpmek istese de Bahçeli buna fırsat vermedi. Yerinden kalkan Bahçeli kendisinden daha yaşlı olan Doğan'ın elini öperek jest yaptı.

Lütfi Doğan'ın elini ayrıca Bahçeli'nin yanında oturan MHP'li Cihan Paçacı da öptü.

Bahçeli ile Doğan arasında yaşanan el öpme geleneği salonda bulunanlarında takdirini topladı. (CİHAN)

kaynak

Hüseyin ÜZMEZ

nasıllar acaba

gündemden düşmek için ortalardan kayboldular

ben VAKİT yazısı görünce aklıma hep bu soru geliyor

Hz Muhammed'e sübyancı (http://www.tumgazeteler.com/?a=2834986)

yakıştırması yapan bu adam

hala hayattta mı?

Hüseyin ÜZMEZ

nasıllar acaba

gündemden düşmek için ortalardan kayboldular

ben VAKİT yazısı görünce aklıma hep bu soru geliyor

Hz Muhammed'e sübyancı (http://www.tumgazeteler.com/?a=2834986)

yakıştırması yapan bu adam

hala hayattta mı?

yazıya verdiğin link rıza zelyut denen adamın aleviliği üğzerinde durmuyacam ama zaten onun biz nemenem bir PEYGAMBER düşmanı olduğunu biliriz. kaynaktan sıkıntınmı varki doğrular karşısında kafalar kuma gömülüyor?

yazıya verdiğin link rıza zelyut denen adamın aleviliği üğzerinde durmuyacam ama zaten onun biz nemenem bir PEYGAMBER düşmanı olduğunu biliriz. kaynaktan sıkıntınmı varki doğrular karşısında kafalar kuma gömülüyor?

rıza zelyut alevi değildir ancak alevi olmasını çok isterdim.

adamı peygamber düşmanı ilan etmişsin böyle bir iftira attığına göre rıza zelyut çok acı veriyor olmalı :)

anadolu geleneklerinde bu var evet ..yanlış yerlere çekilmedikçe olayın özü itibarı ile çok hoş bir jest olmuş ..

alevilerin milliyetçi harekata destek vermeye başlaması bir takım çevreleri rahatsız ediyor ,pek açığa vurmasada özelikle chp çok rahatsız.

mevzuyu el öpmeye getirmişler iyice kendilerini küçültmüşler benim dedem gelmiş devlet bahçelinin elini öpmek istiyor bahçeli müsade etmiyor buna.

fetullah gelsinde tayyipin elini öpsün haşaaa o peygamber di değilmi? o el öpmez?

İyi de elini öptüğü adam Alevi dedesi falan değil. Diyanet işleri eski başkanı. Aleviliğe dair bir jest falan yok burada.

İyi de elini öptüğü adam Alevi dedesi falan değil. Diyanet işleri eski başkanı. Aleviliğe dair bir jest falan yok burada.

http://www.hackhell.com/4241580-post8.html

ben değil senin alkışladığın sana yakın kişiler aleviliğe çekmişler işi, ben sadece zelyut için kullandım alevi lafını, senin üyelerin nasıl herşeyde <alewvi görüyor ben anlamıyorum zaten,diyanetin başını bile alevi yapmışlar :)

alevilerin milliyetçi harekata destek vermeye başlaması bir takım çevreleri rahatsız ediyor ,pek açığa vurmasada özelikle chp çok rahatsız.

mevzuyu el öpmeye getirmişler iyice kendilerini küçültmüşler benim dedem gelmiş devlet bahçelinin elini öpmek istiyor bahçeli müsade etmiyor buna.

fetullah gelsinde tayyipin elini öpsün haşaaa o peygamber di değilmi? o el öpmez?

konuyu dikkatli okumamışsın bahsedilen kişi izzettin doğan değil lütfü doğandır.lütfü doğanın cem vakfıylada alakası yoktur.

Haber kasti olarak cem vakfı üzerine odaklanmış ve habede alakasız konuları bir araya getirerek çarpıtılmıştır.kaynağın ne olduğuna dikkat edersen haberin kalitesini anlıyabilirsin.

Bak Müslo Konuyu Iyi Anlamış Iyi Okumuş.. Izzettin Doğan Değil Lütfü Doğan Diyerek Isimde Vermiş ,, Anlayana Tabi.

Geri