cgdsbll
New member
Bak arkadaşım ben nasıl bir insandır bilmem ama öyle yüzlerce mesaj varken sence hemen aresin üstüne atmak biraz abes kaçmıyormu.
Şimdi onun yerine kendini koy ve sen yapmadığın halde senin üstüne atılan bir olay düşün ve öyle cevap ver azıcık empati yap.
bravo ya
bak aklıma ne geldi bence o lamer sizsiniz junior_l3oss ve suçu ona atıyosunuz:durdurun
öğrendiğime göre adam önceden burda smod muş acaba o zamanlardan gelen bi kuyruk acısı veya kıskançlık mı var diye düşünüyor insan ister istemez
hala elle tutulur bişey yok bie link veya mesajını veren
sadece virüsü veya trojeni yemişsin , server ı oturtmuşlar sana , hırsından ve grurundan elinde hiç birşey olmadan millete saldırıyorsun
hatta iftira atıyor olabilirsin farkındamısın bilmem
işte senin gibiler parasını yolda giderken düşürür sonra çantama cüzdenıma bu yaklaşmıştı diyerek milleti karalar . Ve hala bizim milletimiz reel olmak yerine duygularıyla hareket edip senin gibilere inanır ve katılır işte ben buna yanıyorum
linke trojeni 15 yaşındaki mırç ta duk savaşına giren çocuklar bile koyuyor:durdurun
ama sanırım sen yeni örendin hı?
karalayan çok ama adamın ardniyetli olduğunu ispatlayacak ne bir link ne de bir mesajını gösterebilen babayiğit yok atın işkemden nasıl olsa adam artık siteye girmiyomuş:durdurun
o na bakarsan bu işi yapanlar yapıyom demez yakalanmazda iscorpitix de çok bilgili imiş bu konularda, hellboy726 kitabını yazabilir bildiğim kadarıyla hem pc nin hemde internet dünyasının (ama hayatta böyle şeylere zaman bile harcamaz) e bilmediğimiz daha kimler vardır belkide daha iyi ve bilgisini kötüye kullanan
hatta biz bu konularda adres açtık bu işi anlattığımız kaynaklar sunduğumuz bölüm bile var bende olabilirm o zaman doğru ya:durdurun:durdurun:durdurun
aynı mesajdan 2006 da k.başxxxx marketler zincirinin tüm pc leri çöktü eğer gerekirse marketin adını verebilirim ben orda mağaza müdürü olduğum için çok iyi hatırlıyorum
ilk başta tuzla şubedeki b.işlem e kendi msn sinden bulaşıyor sonra pc ye sonra kendi aramızda kullandığımız şube isimleri ile açılan msn lere aynı mesaj önce tuzladan yaylaya , yayladan g.yalıya , g. yalıdan gebzeye vs vs şekilde 8-9 şubeyi indiriyor bu çok bilindik bi yöntem aşırı kekleri yiyolar böle )
paramı günahlarımdan sıyrımama harcamamı söyleyen arkadaşım ben hıristiyan değil müslümanım benim mensup olduğum dinde böle parayla günahtan sıyrılınılmıyo seninkini bilmem
ayrıca günahlarımı ve sevaplarımı bir insanın aklı erdiği kadarıyla düşünürsek o kadar da korkum yok ama siz tanımadığım bu ares hakkında burda bu kadar GIYBET yapıyorsunuz karalıyosunuz siz düşünün günahları paraylamı çekle ödersiniz )
bu forum bildiğim kadarıyla hakaret olmadığı sürece özgür bir forum GENEDE SÜRÇİ LİSAN VAR İSE AF OLA
saygılar....