Bu Sahtekarlık da Ne! Yine bu lamer ARES in işi mi? bakın

Bak arkadaşım ben nasıl bir insandır bilmem ama öyle yüzlerce mesaj varken sence hemen aresin üstüne atmak biraz abes kaçmıyormu.
Şimdi onun yerine kendini koy ve sen yapmadığın halde senin üstüne atılan bir olay düşün ve öyle cevap ver azıcık empati yap.

bravo ya

bak aklıma ne geldi bence o lamer sizsiniz junior_l3oss ve suçu ona atıyosunuz:durdurun

öğrendiğime göre adam önceden burda smod muş acaba o zamanlardan gelen bi kuyruk acısı veya kıskançlık mı var diye düşünüyor insan ister istemez
hala elle tutulur bişey yok bie link veya mesajını veren
sadece virüsü veya trojeni yemişsin , server ı oturtmuşlar sana , hırsından ve grurundan elinde hiç birşey olmadan millete saldırıyorsun
hatta iftira atıyor olabilirsin farkındamısın bilmem

işte senin gibiler parasını yolda giderken düşürür sonra çantama cüzdenıma bu yaklaşmıştı diyerek milleti karalar . Ve hala bizim milletimiz reel olmak yerine duygularıyla hareket edip senin gibilere inanır ve katılır işte ben buna yanıyorum

linke trojeni 15 yaşındaki mırç ta duk savaşına giren çocuklar bile koyuyor:durdurun
ama sanırım sen yeni örendin hı?

karalayan çok ama adamın ardniyetli olduğunu ispatlayacak ne bir link ne de bir mesajını gösterebilen babayiğit yok atın işkemden nasıl olsa adam artık siteye girmiyomuş:durdurun

o na bakarsan bu işi yapanlar yapıyom demez yakalanmazda iscorpitix de çok bilgili imiş bu konularda, hellboy726 kitabını yazabilir bildiğim kadarıyla hem pc nin hemde internet dünyasının (ama hayatta böyle şeylere zaman bile harcamaz) e bilmediğimiz daha kimler vardır belkide daha iyi ve bilgisini kötüye kullanan
hatta biz bu konularda adres açtık bu işi anlattığımız kaynaklar sunduğumuz bölüm bile var bende olabilirm o zaman doğru ya:durdurun:durdurun:durdurun

aynı mesajdan 2006 da k.başxxxx marketler zincirinin tüm pc leri çöktü eğer gerekirse marketin adını verebilirim ben orda mağaza müdürü olduğum için çok iyi hatırlıyorum
ilk başta tuzla şubedeki b.işlem e kendi msn sinden bulaşıyor sonra pc ye sonra kendi aramızda kullandığımız şube isimleri ile açılan msn lere aynı mesaj önce tuzladan yaylaya , yayladan g.yalıya , g. yalıdan gebzeye vs vs şekilde 8-9 şubeyi indiriyor bu çok bilindik bi yöntem aşırı kekleri yiyolar böle :))

paramı günahlarımdan sıyrımama harcamamı söyleyen arkadaşım ben hıristiyan değil müslümanım benim mensup olduğum dinde böle parayla günahtan sıyrılınılmıyo seninkini bilmem
ayrıca günahlarımı ve sevaplarımı bir insanın aklı erdiği kadarıyla düşünürsek o kadar da korkum yok ama siz tanımadığım bu ares hakkında burda bu kadar GIYBET yapıyorsunuz karalıyosunuz siz düşünün günahları paraylamı çekle ödersiniz :))

bu forum bildiğim kadarıyla hakaret olmadığı sürece özgür bir forum GENEDE SÜRÇİ LİSAN VAR İSE AF OLA

saygılar....

bravo ya

bak aklıma ne geldi bence o lamer sensin ve suçu ona atıyosunuz:durdurun

öğrendiğime göre adam önceden burda smod muş acaba o zamanlardan gelen bi kuyruk acısı veya kıskançlık mı var diye düşünüyor insan ister istemez
hala elle tutulur bişey yok
sadece virüsü veya trojeni yemişsin , server ı oturtmuşlar sana hırsından ve grurundan elinde hiç birşey olmadan millete saldırıyorsun hatta iftira atıyor olabilirsin farkındamısın bilmem

işte senin gibiler arasını yolda giderken düşürür sonra çantama cüzdenıma bu yaklaşmıştı diyerek milleti karalar ama hala bizim milletimiz reel olmak yerine duygularıyla hareket edip sana katılanlar varya o na üzülüyorum

linke trojen 15 yaşındaki mırç ta duk savaşına giren çocuklar bile koyuyor:durdurun
ama sanırım sen yeni örendin hı?

karalayan çok ama adamın ardniyetli olduğunu ispatlayacak ne bir link ne de bir mesajını gösterebilen babayiğit yok atın işkemden nasıl olsa adam artık siteye girmiyomuş:durdurun

o na bakarsan bu işi yapanlar yapıyom demez yakalanmazda iscorpitix de çok bilgili imiş , hellboy726 kitabını yazabilir bildiğim kadarıyla hem pc nin hemde internet dünyasının (ama hayatta böyle şeylere zaman bile harcamaz) e bilmediğimiz daha kimler vardır belkide
hatta biz bu konuda adres açtık bu işi anlattığımız kaynaklar sunduğumuz bölüm bile var bende olabilirm o zaman doğru ya:durdurun:durdurun:durdurun

aynı mesajdan 2006 da k.başxxxx marketler zincirinin tüm c leri çöktü eğer gerekirse marketin adını verebilirim ben orda mağaza müdürü olduğum için çok iyi hatırlıyorum ilk başta tuzla şubedeki b.işlem e kendi msn sinden bulaşıyor sonra c ye sonra kendi aramızda kullandığımız şube isimleri ile açılan msn lere aynı mesaj önce tuzladan yaylaya , yayladan g.yalıya , g. yalıdan gebzeye vs vs şekilde 8-9 şubeyi indiriyor bu çok bilindik bi yöntem aşırı kekleri yiyolar böle :))

paramı günahlarımdan sıyrımama harcamamı söyleyen arkadaşım ben hıristiyan değil müslümanım benim mensup olduğum dinde böle parayla günahtan sıyrılınılmıyo seninkini bilmem
ayrıca günahlarımı ve sevaplarımı bir insanın aklı erdiği kadarıyla düşünürsek o kadar da korkum yok ama siz tanımadığım bu ares hakkında burda bu kadar GIYBET yapıyorsunuz karalıyosunuz siz düşünün günahları paraylamı çekle ödersiniz :))

bu forum bildiğim kadarıyla hakaret olmadığı sürece özgür bir forum GENEDE SÜRÇİ LİSAN VAR İSE AF OLA

saygılar....

Benmi :saskin :durdurun hacı gene döktürdün valla bende senin gibi düşünüyorum smod zamanlarından kalan bir çekememezlik olabilir.Ama bence genede genel bir yargılama olur.Burada adaletin kuralını uygulamak lazımdır suçu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur.O yüzden Şu anda ARES suçsuzdur.boş boş yargılama ayaklarına girişmeyin. :durdurun :durdurun

Benmi :saskin :durdurun hacı gene döktürdün valla bende senin gibi düşünüyorum smod zamanlarından kalan bir çekememezlik olabilir.Ama bence genede genel bir yargılama olur.Burada adaletin kuralını uygulamak lazımdır suçu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur.O yüzden Şu anda ARES suçsuzdur.boş boş yargılama ayaklarına girişmeyin. :durdurun :durdurun

yok be usta sana demedim mesajı biraz acele yazmıştım cümle devrik olmuş düzelttim:melek kusura bakma cidden yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım:victory

Bak arkadaşım ben nasıl bir insandır bilmem ama öyle yüzlerce mesaj varken sence hemen aresin üstüne atmak biraz abes kaçmıyormu.
Şimdi onun yerine kendini koy ve sen yapmadığın halde senin üstüne atılan bir olay düşün ve öyle cevap ver azıcık empati yap.

Ben O Yapmış Demiyorum Size O Lameri Anlatıyorum Ve İnanınki O Lameri Herkesten İyi Tanıyorum.. Ondan Program Alıp Sitesinden Banlananda , Parasını Alıp Edit Trojanlı Programı Alamayanda Var.. Hemde Çok :D İsterseniz Buraya Getirip Size O Lameri Anlattırabilirim. Tekrarlama Yapayım , Ben O Lamer Bunu Yapmış Demedim ! O Lamerden Başkası Böyle Salaklığa Kalkışmaz Onu Anlattım.. Bildiğinizi Okuyun Araştırın Serverı Yeyin :D Bana Göre Hava Hoş Ben İntikamımı Aldım..

Ben O Yapmış Demiyorum Size O Lameri Anlatıyorum Ve İnanınki O Lameri Herkesten İyi Tanıyorum.. Ondan Program Alıp Sitesinden Banlananda , Parasını Alıp Edit Trojanlı Programı Alamayanda Var.. Hemde Çok :D İsterseniz Buraya Getirip Size O Lameri Anlattırabilirim. Tekrarlama Yapayım , Ben O Lamer Bunu Yapmış Demedim ! O Lamerden Başkası Böyle Salaklığa Kalkışmaz Onu Anlattım.. Bildiğinizi Okuyun Araştırın Serverı Yeyin :D Bana Göre Hava Hoş Ben İntikamımı Aldım..

dediği doğru almış intikamını hemde çok kötü:clap

ve bana ispatladı sahtekar olduğunu başka site adı vermek gerekeceği için burda ispatlayamıyorum

ama genede herşeyi ondan bilmemek lazım demi:saskin

bu saatten sonra pc me çay dökülse ondan bilirim:durdurun
ben bukadar diyorum başka yoruma gerek yok bence
saygılar

:) Baştan Sarıyoruz Yuppi Toplanın Yamacıma Kuzucuklarım Yah..

Şimdi Ares Adını Taşıyan Yaratık.. Kendine Coder , Cracker Ve Benzeri Ünvanları Takıp Piyasada Şempanzelik Yapan Bi Çeşit Parazittir... Sadece Bana Değil Değişik İnsanlara Ve Kesimlere İftiralar Ve Karalamalar Atmış Dolandırıcı Bir Düzenbazdır..

Yaptığı İşler : Genellikle Benim Gibi , Undetecting ( Antivirüs Yazılımlarına Yakalanmayan Virüsler ) Konusunda Kendisini İspatlamış İnsanlar Tarafından Antivirüslere Yakalanmayan Hack Araçları Ücretsiz , Reklam Amaçlı Dağıtılır.. Ve Bu Çoğu İnsanın İşini Görür Ki Bu Bizleri Mutlu Ve Menmun Eder..

Neyse Bu Şarlatan Bu Tür Yazılımların ( Bizlerin Emek Verdiği Yazılımlar ) Bunları Kendi Lehinde Oynama Yaparak Kendi Adına Yapmış , Kendisi Becermiş Gibi Göstermeye Çalışır , İçine Trojan Koyarak Kendi Hacker Olma Egosunu Tatmin Eder !.. Yalnız Bu Değil O Programları Lamerlere Satarak Sitesinden Banlar Ve Arkasından Bu Bize İhanet Etti Gibi Bir İnsana Yakışmayan Cümleler Ve İftiralar İle Kovalar Birde Yaptıklarına Güler İçinden..

Yalnız Bunlar Sanıyorsanız Sizi Biraz Hayal Kırıklığına Uğratacağım ;).

Programlarının Editlenmesine , İçerisine Trojan Koyulup Üstüne Üstlük Birde Hakaretlere Uğrayan Coderlar Bu İşi Kınar Ve Bunu Uyarırlar Coder larda Artık Karalamaya Uğrarlar Ve Adları Kötüye Çıkar..

İnsanlar Ona Güvenir Sitesine Girer , Sitesinde Trojan Vardır Yine Kendi Egosunu Tatmin Eder..

En Yakın Arkadaşlarını Para Uğruna Haince Satar..

Sitesinde Çok Sayıda Uploader , Cracker , Coder Ve Warezci Değerli İnsanları İftiralar Eşliğinde Karaladığına Sitesinden Kovaladığına Şahidim..

Bukadarı Aklıma Gelenler..

İspatlı Ve Anlatımlı Müzik Eşliğinde Sizlere Gösterebilirim ;)

Yani Kısaca ares Dediğiniz Şarlatan ki Ben Ona İnsan Demek İStemiyorum ( İnsanlarda Akıl Ve Şeref Vardır ) Kısaca Budur Türkiyenin En Lamer Dolandırıcı Tek Kişilik Şebekesidir :D

Biz Onlara Kahkahalar Eşliğinde Zort Tim Diyoruz Adını Siz Koyun ;)..

:) Baştan Sarıyoruz Yuppi Toplanın Yamacıma Kuzucuklarım Yah..

Şimdi Ares Adını Taşıyan Yaratık.. Kendine Coder , Cracker Ve Benzeri Ünvanları Takıp Piyasada Şempanzelik Yapan Bi Çeşit Parazittir... Sadece Bana Değil Değişik İnsanlara Ve Kesimlere İftiralar Ve Karalamalar Atmış Dolandırıcı Bir Düzenbazdır..

Yaptığı İşler : Genellikle Benim Gibi , Undetecting ( Antivirüs Yazılımlarına Yakalanmayan Virüsler ) Konusunda Kendisini İspatlamış İnsanlar Tarafından Antivirüslere Yakalanmayan Hack Araçları Ücretsiz , Reklam Amaçlı Dağıtılır.. Ve Bu Çoğu İnsanın İşini Görür Ki Bu Bizleri Mutlu Ve Menmun Eder..

Neyse Bu Şarlatan Bu Tür Yazılımların ( Bizlerin Emek Verdiği Yazılımlar ) Bunları Kendi Lehinde Oynama Yaparak Kendi Adına Yapmış , Kendisi Becermiş Gibi Göstermeye Çalışır , İçine Trojan Koyarak Kendi Hacker Olma Egosunu Tatmin Eder !.. Yalnız Bu Değil O Programları Lamerlere Satarak Sitesinden Banlar Ve Arkasından Bu Bize İhanet Etti Gibi Bir İnsana Yakışmayan Cümleler Ve İftiralar İle Kovalar Birde Yaptıklarına Güler İçinden..

Yalnız Bunlar Sanıyorsanız Sizi Biraz Hayal Kırıklığına Uğratacağım ;).

Programlarının Editlenmesine , İçerisine Trojan Koyulup Üstüne Üstlük Birde Hakaretlere Uğrayan Coderlar Bu İşi Kınar Ve Bunu Uyarırlar Coder larda Artık Karalamaya Uğrarlar Ve Adları Kötüye Çıkar..

İnsanlar Ona Güvenir Sitesine Girer , Sitesinde Trojan Vardır Yine Kendi Egosunu Tatmin Eder..

En Yakın Arkadaşlarını Para Uğruna Haince Satar..

Sitesinde Çok Sayıda Uploader , Cracker , Coder Ve Warezci Değerli İnsanları İftiralar Eşliğinde Karaladığına Sitesinden Kovaladığına Şahidim..

Bukadarı Aklıma Gelenler..

İspatlı Ve Anlatımlı Müzik Eşliğinde Sizlere Gösterebilirim ;)

Yani Kısaca ares Dediğiniz Şarlatan ki Ben Ona İnsan Demek İStemiyorum ( İnsanlarda Akıl Ve Şeref Vardır ) Kısaca Budur Türkiyenin En Lamer Dolandırıcı Tek Kişilik Şebekesidir :D

Biz Onlara Kahkahalar Eşliğinde Zort Tim Diyoruz Adını Siz Koyun ;)..

:saskin :saskin :saskin
Ben Ona İnsan Demek İStemiyorum ( İnsanlarda Akıl Ve Şeref Vardır ) bu söz herşeyi açıklamış:victory :clap :clap

Le!Tj0(ares jeton diyor) ile ares birbiriyle ölesiye düşmandır ve birbirlerine atmıyacakları pislik yoktur. Kim haklı bende anlayamadım ama ben aresin yanındayım en azından o daha bilgili. Ben jetona bişey sormuştum siteden banladı ama aresin sitesinde hala dolanıyorum. Ama areste siteye bütün arkadaşlarını admin yaptı yaklaşık 10 admin bir sürü de smod var. İşleri güçleri Le!Tj0 nun açılarını bulmak, Le!Tj0nun da yapabildiği tek şey aresi taşlamak.

Le!Tj0(ares jeton diyor) ile ares birbiriyle ölesiye düşmandır ve birbirlerine atmıyacakları pislik yoktur. Kim haklı bende anlayamadım ama ben aresin yanındayım en azından o daha bilgili. Ben jetona bişey sormuştum siteden banladı ama aresin sitesinde hala dolanıyorum. Ama areste siteye bütün arkadaşlarını admin yaptı yaklaşık 10 admin bir sürü de smod var. İşleri güçleri Le!Tj0 nun açılarını bulmak, Le!Tj0nun da yapabildiği tek şey aresi taşlamak.

seni tanımıyorum aresi de tanımıyorum uzun zamandır bu tip işlerle uğraşıyorum bu sitede tanıdığım modlar var beni tanıyanlar ve kimseyi arkasından vurmadım henüz:goz:
şöle diyim bu benim düşüncem tabiğki hack herkonuda silaha benzer seni seven veya güvenen insalara ateş etmezsin değilmi jeton birçok delillerle ispatladı ares in kendi sitesindeki üyelere paylaşımların içinde server yutturmaya çalıştığını ( bu lamerliğe girer) ve suçsuz yere banlanan insanların olduğunu

jeton dediğin adamı biliyorum soru sormayı bırak sitesini eleştirdiğim hatta bence şu konuda yanlış yapıyorsunuz diye fikrimi beyan ettiğim konu açtığım bile olmuştur ama hala ban yemedim bende bazen soruyorum sitesinde de msn dede
bir konuda bana göstermesi gereken bir şey olmuştu ve bana server ile bağlanmasını be istememe rağmen olmaz diyerek 2 mizinde google de full team weawer aradığını hatırlıyorum bu da bir nebze bu işlerin içindekiler bilir dürüstlüğünü gösterir

bu arada ares le bu işe başlayan çok dürüst ve herkesi başarılı bulduğu birini daha tanıyorum ve onu tanıyan herkesden duyabilirsin dürüstlüğünü byrodi ama ilginç olan şu ki şuan jetonla beraber aresle değil

Benim bir felsefem vardır ; birşeyi nasıl görmek istersen öyle görürsün , görmek istediğin şey ayrı inandığın şey ayrı olmaz.

okadar şeylerle uğraşıyorum ki ; ne zort timi ne ares denen dolandırıcı bozuntusunu nede insanların benim ona muhalefet olduğumu, onu kendime düşman seçtiğimi düşünmesini değiştirmek ile uğraşamam. gerek yabancı coderlar , gerekse türk coderlar beni bilir saten, he bilmeyen çok ama ben işimi hava olsun diye, güç gösterisi olsun diye yapmıyorum ben yaptığım işi insanlara faydalı olmak uğruna türk insanına birşeyler öğretmek uğruna uğraşıyorum..

gelelim bilgili dediğin şahsa ; benim xor pack , ud , vb gibi alanlardaki eğitimlerimi bilen duyan olmuştur..

ve övünmek gibi olmasın bir çok öğrencim bu işlerde yüksek derecelere çıktı..

yani öğretmene mi yoksa 2+2 yi toplayan bir öğrenciye mi bilgili dersin ? :)

yabancı coding - cracking sitelerinde ; birçek programın kırılma teknikleri, ud methodları vesaire paylaşılmaktadır. bilgili dediğiniz şahıs onları bile becerememekte, methodları uygulayan insanların emeklerini kendi yapmış , becermiş gibi göstermeye çalışan ciğeri 5 kuruş etmez bir amele dir :)

ayrıyetten ben ve ekibim kiminle düşman kiminle dost olacağımızı iyi biliriz, düşmanımızda bile onur namus ve şeref ararız. seviyemize göre düşmanlarımız vardır düşmanlarımıza lekeleme karalama yapmayız kalitede yarışırız hızda yarışırız :) ve bu yüzden akılda kalırız..

sağa sola lakaplar takıp hihi hoho sırıtmaktan başka emek hırsızlığından başka şey beceremeyen soytarılarla uğraşacak kadar düşük seviyeli değiliz..

banlanma sebebine gelince sitemdeki kullanıcı aıdnı söylersen sana ne için ban aldığını söyleyebilirim.. sitemde yüzlerce kişi sorular sormakta ve elimizden geldiği kadar cevapsız soru bırakmamaya çalışıyoruz.. ki soru sormak normal olarak bizde de yasak değildir. adabına göre sorulan her soru bizde cavabını bulur..

yorum sizim.. selametle..

ARES'i tanıyan varmı aranız da??
ben tanıyorum ve boyle bir şey yapcagını hiç sanmıyorum açıkcası bence yalan soyluyorsun
sitesine girip bilgi dilenen su nasıl olur bu nasıl olur diye ezik ezik dolaşanlardansın bence..
sana diyecek tek bir şeyim var
ş..sizsiniz..

Bilmediği Şeyde Yardımcı Olamaz değilmi ? Bildiği Şey Lamerlik Yapmak ;) Biliyosa İspatlasın Bilmiyosa Başka Nickle Kendini Övmesin , Kimse Bi Lamerin Arkasından Onu Övecek Yorumlar Yapmaz :)..

Ve İnanki Çok Çok İyi Tanıyorum Ve Ne Olduğunu Herkesden Fazla Biliyorum.

Geri