Bu Sahtekarlık da Ne! Yine bu lamer ARES in işi mi? bakın

junior_l3oss

New member
Reaction score
0
arkadaşlar msn den kızın birinden bana şöyle bir mesaj geldi:

Bunlar senin yeni resimlerin mi? Görmek için tıkla: www.designportal.com/benimmailadresim.php...

tabi bu son zamanlarda yaygın olan trojan yaymam tekniği. bn elbette tıklamadım ama merak edip sitenin ansayfasına girdim. belki forum falandır da adamlara neyin nesidir bu , neler yapmak istediklerini falan sorcaktım. bir de ne grim bakın hele:

neyin nesidir. bilgisa olanlar aydınlatırsa sevinicem. ordan inen dosyada hangi trojan var onu da merak ediyorum dogrusu...
Saygılar...

bencede Trojen dostum su explorer 'e yapısandan dıye dusunuyorum baslangıc nesnelerıne yer acıyor kendısı ıcın ve pc de bı cok yere kopyalıyor dosyayı ındırmedın ınsallah yapan kesın lamer ama hangısı o kadar cok lamer varken :) kaspersky la temızle derım pc nı sen bunları yedıysen sende vırus kaynıyodur :)

Bunlar senin yeni resimlerin mi? Görmek için tıkla: www.designportal.com/benimmailadresim.php...

tabi bu son zamanlarda yaygın olan trojan yaymam tekniği. bn elbette tıklamadım ama merak edip sitenin ansayfasına girdim. belki forum falandır da adamlara neyin nesidir bu , neler yapmak istediklerini falan sorcaktım. bir de ne grim bakın hele:

]
neyin nesidir. bilgisa olanlar aydınlatırsa sevinicem. ordan inen dosyada hangi trojan var onu da merak ediyorum dogrusu...
Saygılar...
evet arkadaşlarımın dedigi gibi basit bir trojan ama başlıgında ARESin işimi bu diye yazmışsın.. ben ARES Nikli şahsı burda hackhellde tanıdım tabi samimiyetim yok ama onun bunu yapacagını pek sanmıyorum... Çünkü o kadar acemice ve lamerce davranacak biri degil o ;)

evet arkadaşlarımın dedigi gibi basit bir trojan ama başlıgında ARESin işimi bu diye yazmışsın.. ben ARES Nikli şahsı burda hackhellde tanıdım tabi samimiyetim yok ama onun bunu yapacagını pek sanmıyorum... Çünkü o kadar acemice ve lamerce davranacak biri degil o ;)

Dışarıdan nasıl gözüktüğüne bakmıyalım isterseniz, hiç birşey göründüğü gibi değildir. ares ve yardakçılarının rezilliği video ve resimlerle kanıtlanmıştır hala görmediyseniz geçmiş olsun,

Dışarıdan nasıl gözüktüğüne bakmıyalım isterseniz, hiç birşey göründüğü gibi değildir. ares ve yardakçılarının rezilliği video ve resimlerle kanıtlanmıştır hala görmediyseniz geçmiş olsun,

.........:eek:ha............

Doğru Söze Ne Hacet Hala Bu Lamer i Tanımayan Varmı Acaba :D Editleyip Editleyip Kendi Becermiş Gibi Dağıtan Bir Lamerden Başka Birşey Değildir Bu Sefil.

İş te Kesinlikle Reklam Amaçlı Açtığı Bir Html Keylogger dir Böyle Bir Lamerliği ancak Öyle bir Ezik Uydurur O Sadece Bir Editçi.

Saygılar...

Merhaba konuyu tam okumadım. Ama bir tasarımcı olarak değerlendirmek gerekiyorsa;
Explorer deki adres çubuğu adres satırına bakınız.. Ordaki URL ile Title Bar daki adresler uyuşmuyor.

Bende kendi domainim aldında sizin sitenizmiş gibi gösterip Title bar a sizin adresinizi yazarım.. Oraya yazmış olduğum adres geçerli değildir arkadaşlar, Explorer Adres Çubuğundaki adresi baz alarak değerlendirin..

Kolay gelsin...

kapanmasaydıda ftp i alırdk ya :D böle siteler yollanırsa pm atın bana ftp lerini veriim size :D üstadlardan kapıorz bişiler :D

O ARES e Sakın Güvenmeyin

Benim tanıdığım ares böyle şeylerle uğraşmaz. Meyve veren ağaç taşlanırmış.

arkadaşlar sanki şu an bulunduğumuz sitede ares abi yardım et diye bir başlık görmüştüm eeeeeeee:saskin

yadrım isteniyo ama lamer:eek:ha

ben aresi taımıyorum hiç msj ınada rastlamadım tesadüf

ama dışardan bakan biri olarak söylüyorum 100 lerce bu şekilde linklere yerleştirişmiş trojen ve logger varken neden direk bu kişi (adammı kadınmı bilmiyorum) nin üstüne gidiliyor

google dan linke trojen yerleştirme diye bakınca bir sürü açıklama dökülüyor önünüze ve eminim bir trojen kullanmayı öğrenen kişinin ilk işi bunu da çğrenmektir:durdurun

neyse demek istediğim sanki bu konu sadece ares denen adamı karalamak için açılmış gibi gözüküyor yorum yaanların mesajlarından anladığım kadarıyla hepinizde tanıyorsunuz
sakın güvenmeyin o adama diyen arkadaşım sanki sen bi zaman güvenmiş gibisin:durdurun

çok merak ettim ya onu çözmeme yardımcı olacak bir link verirmisiniz

arkadaşlar sanki şu an bulunduğumuz sitede ares abi yardım et diye bir başlık görmüştüm eeeeeeee:saskin

yadrım isteniyo ama lamer:eek:ha

ben aresi taımıyorum hiç msj ınada rastlamadım tesadüf

ama dışardan bakan biri olarak söylüyorum 100 lerce bu şekilde linklere yerleştirişmiş trojen ve logger varken neden direk bu kişi (adammı kadınmı bilmiyorum) nin üstüne gidiliyor

google dan linke trojen yerleştirme diye bakınca bir sürü açıklama dökülüyor önünüze ve eminim bir trojen kullanmayı öğrenen kişinin ilk işi bunu da çğrenmektir:durdurun

neyse demek istediğim sanki bu konu sadece ares denen adamı karalamak için açılmış gibi gözüküyor yorum yaanların mesajlarından anladığım kadarıyla hepinizde tanıyorsunuz
sakın güvenmeyin o adama diyen arkadaşım sanki sen bi zaman güvenmiş gibisin:durdurun

çok merak ettim ya onu çözmeme yardımcı olacak bir link verirmisiniz

olayı güzel çözümlemişsin şimdi ben aynısını yazacaktım teşekkürler.:clap :clap

olayı güzel çözümlemişsin şimdi ben aynısını yazacaktım teşekkürler.:clap :clap

rica ederim ama hala bir açıklamma yok bu aresin yerinde olsam ha bunlara dava açardım :durdurun
kazandığım paraylada sadece kendime özel trojen yazdırırırdım:durdurun
sonrada bunların pc lerini ellerine verirdim (yerinde olsam)
bu aresi çok merak ettim ya nerde buluruz bu şahsı? bilen biri yokmu veya çözümleme me yardımcı olacak bir mesajı vs

:) Bulması Kolay Kazık Yemek Dolandırılmak İStersen O Sahtekar ı Bulurum Sana Ama O Dilenci Sahtekara Vericeğin Paraya Hayır İşleri Yap Belki Günahların Affolur :D He Olmadı Onun Öğrencisi Dolandırıcı Sahtekarlar da Var Adam Türkiye Sahtekarlık Ve Lamerlik Dairesi Başkanı Gibi Her Lamerlik Sahtekarlık Ve Dolandırıcılıka Adı Var.. Her Siteden Defedildi Ve Yeniler ( Toylar ) Bilmiyorlar O Lamerin Nasıl Bir Sahtekar Şarlatan Olduğunu..

tıklamazsanız hiç bişey olmaz bilgisayar dünyasının en zayıf halkası insandır.. emeğine sağlık

:) Bulması Kolay Kazık Yemek Dolandırılmak İStersen O Sahtekar ı Bulurum Sana Ama O Dilenci Sahtekara Vericeğin Paraya Hayır İşleri Yap Belki Günahların Affolur :D He Olmadı Onun Öğrencisi Dolandırıcı Sahtekarlar da Var Adam Türkiye Sahtekarlık Ve Lamerlik Dairesi Başkanı Gibi Her Lamerlik Sahtekarlık Ve Dolandırıcılıka Adı Var.. Her Siteden Defedildi Ve Yeniler ( Toylar ) Bilmiyorlar O Lamerin Nasıl Bir Sahtekar Şarlatan Olduğunu..

Bak arkadaşım ben nasıl bir insandır bilmem ama öyle yüzlerce mesaj varken sence hemen aresin üstüne atmak biraz abes kaçmıyormu.
Şimdi onun yerine kendini koy ve sen yapmadığın halde senin üstüne atılan bir olay düşün ve öyle cevap ver azıcık empati yap.

Geri