Bu resmi açıklayabilecek biri var mı ?

Benim bayıldığım nokta:
Resim site kodları tarafından küçültüldüğünde T'lerin aldığı el sayısı 0 gözüküyor.
Resmi orjinal haline getirdiğimizde 8 gözüküyor. :D teşekkürler güzel frag.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2861862' Alıntı:

genç kardeşim
yazanlar gayet doru, photoshop değil tabii ki de
eğer kadro oyun başından beri sabitse(öyledir büyük ihtimal) ve team changelerde res attıysanız(eğer atmadıysanız yok artık lebron james derim ama öyle şey olmaz zaten)
durum 8-5 ken 5. değil 13. eli oynarken çekmişin resmi değil mi :D

senin frag 37
t lerin toplam deathleri 41
diğer ctlerin aldıkları frag toplamı 19
13 elde bilmem kaç kere bomba defuse ettin ama maksimum sayı aldığınız el sayısına eşittir yani 5 tir burdan alabileceğin max. fragda 3*5=15 oluyor haliyle

41-19= 22
37 - 22 = 15

aaa 15 = max sayı
yani ct tarafından alınan her elde bomb kurulmuş ve de defuse edilmiş(kaliteli bir maç olduğunun kanıtıdır)
ve de bombayı defuse eden şanslı,ballı,yetenekli ct her seferinde senmişsin :hhmanD

çok başarılı bir performans sergilemişin ayrıca tebrik ederim :goz:

yazdiklarin dogru ct nin aldi her elde c4 defuse edilmis ama
melkor we muhtarin oldukleri round 12 oynan round 13

su sekilde dusun bide
ctlerin aldigi ilk sayida asdas butun adamlari wurup melkor c4 u defuse etmistir. o raund ta muhtar `o`lmustur.
bir baska rounda asdas yine butun adamlari oldurmustur bu sefer muhtar defuse etmistir. melkor `o`lmustur dersek

minumum 3 tane c4u asdas defuse etmis. bu anlasiliyo.ama her seferinde c4u defuse ettigini anlayamazsin. bu ihtimal de war.

bu tablo yalan Nİe derseniz 9 el oynanmıs 9 elde 5 er ksı 45 adam arkadasımız 37 kıs vurmus altında kı de 7 zaten bunların toplamı 45 edıo dıger ct nın vurdugu 4 kısı nerdee ve T lerın olum toplamı zar Zor 37 edıo zaten :D YALANNNNNN YALANNN yalann :'(

1. si 9 el deil 13 el oynanmis
2. si kurulan c4 u kurtarirsan haybeye 3 frag weriyolar. ct lerin aldi her elde c4 kurtarilmis yani haybeye 15 frag kazanilmistir. onun icin resim pc deildir ben hesapladim

ben bıse anladım orda kı lerın ısımlerının hepsı aynı bot olabılır he bıde en fazla sen olsurmussun
:D

one lemm ne olmuş ki?:D

valla cs oynamayı bilmiyorum hiç bi b..kk anlamadım:D

hiç bir hile yoq adam iyi oynuyo demekki oyundan oyuncu çıkmış olabilir ki buyuk ihtimal oyle ..:D

fazla iyi bir frag değil ben daha iyilerini yapıyorum..

Geri