Bu resmi açıklayabilecek biri var mı ?

Reality

New member
Reaction score
0
Nick asdasdad kastığım fragı ben matematiksel olarak açıklayamadım birde siz göz atın

Manco.jpg

Ne yalan sölim bende anlamadım

Arkadaşlar
orda belirtmek istediğim Counter terörist teaminde 1.olan adam 5 elde o kadar frag kasabilirmi ben hesapladım ve yazayım sizlere.
Ct team'i 5 elde toplam resme göre 56 frag toplamış 37 si adama ait şimdii.
O adam tek başına 5 el de her el tüm adamları öldürdüğü zaman 5 * 5 = 25 frag eder + her el terörlerin kurduğu c4'ü çözerse 5*3=15 frag topLamında 5 elde kazanılacak toplam frag 40 çıkar.Adamın dışında 4 kişinin aldığı toplam frag 19 gerisini siz hesaplayın arkadaşlar.

Karmakarışık bi durum

Not : Photoshop'da düzenlenip konulan bir resim değildir.

dostum demek ki terorlerden biri oyundan cıkmıştır sonradan olay o kadar basit :D..ha yok oyunun başından beri aynı kadro varsa onu artık bilemicem .

Counter Strike'nın bana yaptığı bir oyun mu bu ? ^^

genç kardeşim
yazanlar gayet doru, photoshop değil tabii ki de
eğer kadro oyun başından beri sabitse(öyledir büyük ihtimal) ve team changelerde res attıysanız(eğer atmadıysanız yok artık lebron james derim ama öyle şey olmaz zaten)
durum 8-5 ken 5. değil 13. eli oynarken çekmişin resmi değil mi :D

senin frag 37
t lerin toplam deathleri 41
diğer ctlerin aldıkları frag toplamı 19
13 elde bilmem kaç kere bomba defuse ettin ama maksimum sayı aldığınız el sayısına eşittir yani 5 tir burdan alabileceğin max. fragda 3*5=15 oluyor haliyle

41-19= 22
37 - 22 = 15

aaa 15 = max sayı
yani ct tarafından alınan her elde bomb kurulmuş ve de defuse edilmiş(kaliteli bir maç olduğunun kanıtıdır)
ve de bombayı defuse eden şanslı,ballı,yetenekli ct her seferinde senmişsin :hhmanD

çok başarılı bir performans sergilemişin ayrıca tebrik ederim :goz:

dostum orda bi kere 5 el değil 5+8=13 el oynanmış :D:D:D

enterasan bi durum yok..

her el iki kişi vursan bile 13x2=26 kişi yapıyor zaten..3 kere bomba çözmüş olsan 9 da ordan..
26+9=35...kaldımı 2 eksik..demekki 2 eldede 3 kişi falan vurmussun..yani matematiksel olarak hersekilde mümkün..

olabilecek maximum frag su sekilde sanırım..

ct ler 5 el oyun alabildiğine göre aynı ct diğer bütün team i öldürse vede her el t ler bomba kurmayı basarsalar ve bombayıda aynı ct imha etse

5(el)x5(kişi teror)=25+[5x3=(bomba çözme)]15=40
yani ct lerin kazandığı ellerde ancak bi ct 40 sayı yapabilir..

onun dısındaki 8 eli t ler kazandığına göre diğer kahraman ct miz mutlaka t lerden bir ve ya bir kacını öldürememiş demektir..biz bi tanesini öldüremediğini düşünelim vede diğer ctlerin tatil yaptıklarını yada silaha tövbe ettiklerini:)

ct ler kaybettiği ellerde bile kahraman ct her el 4 kişiyi alıp ölürse 4x8=32 kişide ordan yapar..

daha önce 40 bulmustuk..şimdi bide 32 bulduk..40+32=72 kişilik katliam olur..hatta dahada abartalım..

bu 13 el boyunca ct her el butun t leri öldürüyor..

13x5=65

ellerin 5 tanesini ct kazandığı için 5 kere bomba imha 5x3=15 te ordan.. ettimi 65+15=80
diğer geri kalan ellerdede yani 8 elde bütün t leri öldürmüş olmasına rağmen bombayı çözmeye yetişemmeiş yada becerememiş.. .falan fişman:)

resim incelenince baska arkadaslarında adam öldürdüğpü göründüğünden bu tablo değil çok daha yüksek fraglı tablolar matematiksel olarak hesaplanıyor ve mümkün..

ama güzel frag yapmıs yinede arkadas..tebrikler..

enterasan bi durum yok..

her el iki kişi vursan bile 13x2=26 kişi yapıyor zaten..3 kere bomba çözmüş olsan 9 da ordan..
26+9=35...kaldımı 2 eksik..demekki 2 eldede 3 kişi falan vurmussun..yani matematiksel olarak hersekilde mümkün..

olabilecek maximum frag su sekilde sanırım..

ct ler 5 el oyun alabildiğine göre aynı ct diğer bütün team i öldürse vede her el t ler bomba kurmayı basarsalar ve bombayıda aynı ct imha etse

5(el)x5(kişi teror)=25+[5x3=(bomba çözme)]15=40
yani ct lerin kazandığı ellerde ancak bi ct 40 sayı yapabilir..

onun dısındaki 8 eli t ler kazandığına göre diğer kahraman ct miz mutlaka t lerden bir ve ya bir kacını öldürememiş demektir..biz bi tanesini öldüremediğini düşünelim vede diğer ctlerin tatil yaptıklarını yada silaha tövbe ettiklerini:)

ct ler kaybettiği ellerde bile kahraman ct her el 4 kişiyi alıp ölürse 4x8=32 kişide ordan yapar..

daha önce 40 bulmustuk..şimdi bide 32 bulduk..40+32=72 kişilik katliam olur..hatta dahada abartalım..

bu 13 el boyunca ct her el butun t leri öldürüyor..

13x5=65

ellerin 5 tanesini ct kazandığı için 5 kere bomba imha 5x3=15 te ordan.. ettimi 65+15=80
diğer geri kalan ellerdede yani 8 elde bütün t leri öldürmüş olmasına rağmen bombayı çözmeye yetişemmeiş yada becerememiş.. .falan fişman:)

resim incelenince baska arkadaslarında adam öldürdüğpü göründüğünden bu tablo değil çok daha yüksek fraglı tablolar matematiksel olarak hesaplanıyor ve mümkün..

ama güzel frag yapmıs yinede arkadas..tebrikler..

why anasını yememiş içmemiş matematiksel hesabını yapmış derslere böle çalışsanız bu ülke kurtulurdu bee !!

resme ne zamn baksam dikkatimi 13 elde adam öldüremeyen üye cekiyor :durdurun

_мαѕυм_;2863347' Alıntı:
resme ne zamn baksam dikkatimi 13 elde adam öldüremeyen üye cekiyor :durdurun

Lamagro o ueheheheheh :D
Clanımızın en iyi aim'ine sahip oyuncusu ^^

Neyse yorum yapan her arkadaşıma teşekkür ederim barış ( fletch) abi çok saol aydınlattın beni =)

işe bak ya maskara olduk iyimi :) laptopta oynuyorum dai fps 20 gelinde siz oynayın valla cok gucendim :(

Arkadaşlar
orda belirtmek istediğim Counter terörist teaminde 1.olan adam 5 elde o kadar frag kasabilirmi ben hesapladım ve yazayım sizlere.
Ct team'i 5 elde toplam resme göre 56 frag toplamış 37 si adama ait şimdii.
O adam tek başına 5 el de her el tüm adamları öldürdüğü zaman 5 * 5 = 25 frag eder + her el terörlerin kurduğu c4'ü çözerse 5*3=15 frag topLamında 5 elde kazanılacak toplam frag 40 çıkar.Adamın dışında 4 kişinin aldığı toplam frag 19 gerisini siz hesaplayın arkadaşlar.

Karmakarışık bi durum

Not : Photoshop'da düzenlenip konulan bir resim değildir.

belki siz servere girmeden o oynamıştır biraz?:melek

işe bak ya maskara olduk iyimi :) laptopta oynuyorum dai fps 20 gelinde siz oynayın valla cok gucendim :(

:D dai ole geyik amaclı soyledim..kusura bakma =)

ben HH serverlerine giremiyorum ping acayıp yukseliyor...500-600 artık sen hesap et ...ben de cok iyi oynamam zaten vasat bir oyuncuyum..

yhaw hesaplara göre fraglar yanlış buda olaya Ps'nin girdiğini gösteriyor yani Fake Resim !

bu tablo yalan Nİe derseniz 9 el oynanmıs 9 elde 5 er ksı 45 adam arkadasımız 37 kıs vurmus altında kı de 7 zaten bunların toplamı 45 edıo dıger ct nın vurdugu 4 kısı nerdee ve T lerın olum toplamı zar Zor 37 edıo zaten :D YALANNNNNN YALANNN yalann :'(

Geri