Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nasıl bi deli ki yaptığı resme bak atlar evler...:D böyle bir deli yok bence renkler ve biraz da cismi atın felan felsefe her cismi at diyor geriye kalan kar yani beyaz bir sayfa veya neyi yok sayarsanız bunu yorumlayanların hangi korkuları var onu açığa çıkarıyor cevap sizin korkularınız

tek tek yorumları okudum süperrr...

tabi delinin biri çıkarda resmi sahiplenirse karışmam :D:D

bence terkedılmekten korkuo yalnız kalmaktan sahıp olduğun seyler senı anlamlı kılarsa elındekılerı kaybedınce anlamsız mı olursun ? ole bısey yanı bence:D

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş.[/SIZE][/COLOR]

Henüz bulan olmamış arkadaşlar bizler doğru cevabı bulsak bile cevabın doğru olduğunu bilme şansımız bile yok bence daha fazla kafanızı yormayın cevabı olmayan yada bilinmeyen bir soru bu....

Bence bir yılan veya kurbağa fobisi var nerden anladın derseniz de biraz gözlerinizi şaşı yapar gibi veya da biraz kısarak resmi bulanıklaştırın o zaman atlar yılan(veya kırkayak) bütün resim de kurbağa oluyor inanmayan denesin

cevap veriyorum : delinin biri resim yapmış kırk profösör çözememiş :)

ıLqınc buLamadım kar deıLdıR aqacLaR yıLbası oLabıLıR yada yıLdızLaR

walla hepsini kaldırınca bembeyaz bi örtü kalıo.bembeyaz bi örtüden de akla fazla bişey gelmio :D:D:D

aklıma deli+taş+kuyu denklemi geldi :) prof. ların işi gücü kalmamış bunlamı uğraşıyolar hehehe desene prof larda kestaneyi çizmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri