BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

Ölüm ölüm dediğin nedirki ÜLKEM...Ben senin için yaşamayı göze alırım...

Cennet işte bu insanlar için var olmalı.

Korkmayın arkadaşlar bu vatanda mehmetler tükenmez!!!

bu vatan icin yasıyorum bu vatan icin olurum

vatanı vatan yapan sehıtlerdır ..gozyaslarımı tutamadım allah onlardan razı olsun..ruhları saad olsun cennet mekan olsun..canım kanım feda olsun.
....KANIMIZ AKSADA HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN...............

diyecek bişeymi kaldı çok duygulandım :(
o günün insanları ne zorluklarda vatanı için canlarını verirken
bu günün bizleri askerden yırtmanın peşindeyiz
yazık ne oldu bizeki bu kadar yozlaştık...

bir de bu aksam batmanda polisimiz sehıt oluyor arkasından falanca dıyor askerımızle mılletımızın arasını bozmak fıtne sokmaktan bahsedıyor ..chm bassavcısı bu aaa n.ne yaptıklarım...savcı TCK kanunları uyguluyor ..adam cıkmıs ne dıyor ..boyle olaylar gundeme getırilmemelı lafını utanmadan soyluyor..
yanlıs anlamayın boyle garıp bır memleket olamaz yokk..
sadece sıtemdı
-------------BURASI TURKİYE ..ne kurdıstan nede baska halt..dınımle mılletımle oynayanın CANINI ALIRIM HARBIYIM ...yaparım yapmadıgımı kımse soyleyemez...
okadar..

herkesin bir hassa noktası vardır.....işte benim en hassa noktalarımdan biri.Ben bu vatanı namusum gibi görüyorum. Eğer birgün bu vatan için canımızı kanımızı vermemiz gerekirse.... Gözümüzü bile kırpmadan görevimizi yaparız, bu vatan hepimizin lütfen ona sahir çıkalım... BÜTÜN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN...

Avrupa birligine girecegiz diye rüya gören insanlara göstermek lazım bu resimleri.
Avrupa rüyasıyla yanıp tutuşacagımıza kendi öz benliğimize TÜRKLÜĞÜMÜZE[/COLOR ]sahip çıksak yeter yeni yetişen gençliğimize avrupayı örnek göstermek yerine geçmiş günümüze nasıl geldiğimii anlatırsak geleceğimize daha iyi sahip çıkarız...
[NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ellerıne saglık kardesım cok sagol

çok saol böle fotoğraflar ve yazılar hep olmalı. ruhalrı şad olsun.. bence bu konu sabit olmalı ne dersiniz...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

BİZİ DİĞER ULUSLARDAN AYIRAN ÖZELLİK İMANIMIZIN YANINDA KANIMIZDAKİ MİLLİYETÇİ RUHUMUZDUR.İÇİMİZE İFAK SOKANLAR BİLMELİDİR Kİ VATANIMIZA GÖZ DİKİLDİĞİNDE BU MİLLET BEİŞKTEKİ BEBEĞİNİ BIRAKIP CEPHEYE KOŞAR.bAŞKA BİR HUSUSTA HERNE ŞARTLARDA OLURSAK OLALIM HİÇ BİR DEVLETİN ESARETİ ALTINDA YAŞAYAMAYIZ KABULLENEMEYİZ BİZİM EN BÜYÜK VARLIĞIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDÜR ESARET ALTINA BİZİ KİMSE ALAMAZ BUNA GÜCÜDE YETMEZ..

Hepsinin ruhları şad olsun.. mekanları cennet olsun...

Çok sagol kardeşim...

bu resim aslında şimdiki şerfsizlere verilecek en iyi cevaptır. vatanı bölmeye çalışan bir avuç çapulcuya cevaptır. biz bu vatanın bölünmez bütünlüğünü böyle kazandık, bu böyle biline........

her zmn dediğim gibi gece yatağımıza huzurla girebiliyorsak,bu o insanların sayesindedir.ruhları şad olsun...

Geri