BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

Boyle Bı fotografa yorum bıle yapamassın..Keske Onların yasadıgı o gunlerı bende yasayabılsem..Bu vatan ıcın Ben kanımı verebılsem..

Bu mudur? işte vatanseverlik budur. Vatanseverlik öyle bıyıklar aşağı sarkıtılıp önüne gelene havlanarak olmaz, böyle olur.

Keşke banada nasip olsa...

ruhları şad olsun.eline emeğine sağlık arkadaşım...

vatan uğrunda ölen varsa varolur...
sahipsiz memlektinde batması haktır!

kankama öncelikli kutluyorum ve eklemek istiyorum

ispiyoncu arkadaşımın dediği gibi ba şeyleri sadece sölemekle olmuyo ne yazık ki bunu ilk önce kabul edelim TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK herkezsin dilinde aynı kelimeler fakat söledikleri ile yaptıkları aynı değil...
zaman birlik beraberlik zamanı ilk okulda söyle aptal bir gün vardı YERLİ MALI HAFTASI ve sadece 1 hafta yerli malı yicez sanki öyle lanse ediliyoıdu senin ilk önce kendi malına saygın olması lazım yabancılara hiç bir zaman güven olmaz...

Resimde Duygulandım az kalsın ağlatcaktın lan beni:(

emin ol bu resim amacına ulasacak
ben bir okulda öğretmenim 18 mart günü bu resmi tüm okuldaki öğrencilerim görecek
gercekten ibret alınacak resimler
daha sakalları bile cıkmamıs gencler kıs günü sade çorapla
bizim hoppa balkon cocukları sogukta kremli eller ve yüzlerle dolasıyorlar
utansınlar yüzsüzler
vatan sagolsun

samaras' Alıntı:
ben bir okulda öğretmenim 18 mart günü bu resmi tüm okuldaki öğrencilerim görecek
utansınlar yüzsüzler
vatan sagolsun
aynen katılıorum hocam çok doğru söledin
ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ!!!

gercekten tuyler urpertiyor.. insan neler yapıyor azim olunca.. ey turk milleti turk gencligi ataların babaların neler yapmıs sen neler yapıyosun.. sen atana.. babana layık olabiliyormusun.. bu resmi gordukten sonra yatagında rahat uyuyabiliyormusun?

samaras' Alıntı:
utansınlar yüzsüzler
vatan sagolsun
bundan mutluluk duyarım dostum ...

Sağolasın

Türkler çok özel bir millettir. Sıradan yasamda çok sakın etliye sütlüye karısmayan bir yapısı olmasına rağmen söz konusu vatan, bayrak, namus olduğu zaman tüm kalbinizle inanın ki bu topraklardan okadar kahraman nefer çıkarki.!!! Atatürk'ün dediği gibi MUHTAÇ OLUNAN KAN ZATEN DAMARLARIMIZDA DOLASIYOR BEYLER...
Çanakkalede o kahramanların çıkması gerekiyordu çıktılar. Yarın ihtiyaç olursa emin olun gene çıkar. Bizim geleneğimizde ölümden, savaştan korkulmaz ölürsek Şehit kalırsak gazı olma düşüncesi bile savaş kazandırır bize. ecdadın ruhu şaat olsun. onlara layık torunlar olalım...

dostum bunları yayınladığın için sağoll bu resimlere bakmakla yetinmemeli ve çanakkaleyi gezmeli ben gezdim ne zorluklarla kazanmışlar o savaşı bir görmeli

öncelikle bu fotoyu bizimle paylaştıgın için sana ne kadar tşk etsem azdır eline saglık dostum onlara baktıkca şimdiki askerlik hiç bişey ve halimize her zaman şükür etmemiz lazım dilerim ruhları şad olsun

ruhları şaad mekanları cennet olsun..

bi atalarımıza bakalım bir de kendimize. onlar bu vatana canları feda olsun diye yarışırken, bize 15 ay askerlik çok geliyo :(
tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun

şimdi nerdeee öle vatanı için seve seve canını verecek__?savaş olsa kaçacak delik ararlar.çok güzel ve anlamlı bi konu saolasın dostum

cook saolun arkadaslar

Geri