Bu ResimLeri GörenLer Dövme Yaptırmak İstemeyecektir !..

bunların allahı var mı ola?...

tövbe yarabbi tövbe.. harbiden ashole serseriler manyaklar

bakıyorumda hakikaten dünyanın sonunun gelmesi lazım bizmi çok abartıyoruz yoksa bunlar yeryüzünden birileri değillermi akıl almıyor insanın türk ve müslüman olduğum için çok mutluyum bunlar gibi olmadığıma ve ve benliğimin kültürümün buna müsait olmamasına herkese saygılar

saolll valla artıkkk istemiyor hatta nefret edıyorum!...bu ne ya iğrenc...oysakı dövme yaptırmayı ne kadar cokk ıstıyordum=S...nese ya gördugumm ıı oldu bunları...cokk saol=)

insanın daha cok canı cekio bnde yaptırcam yanımda salak bi arki war kendine yapcakmış :D

hakkaten berbatmışya yapılmaz vücuda bu zulüm

Allah akıl versin derinin doğal güzelliğini mahvetmişler, ilgi çekmek istiyorlar ise insanlığa faydalı bir şeyler yapsınlar böyle kolay bir yolla vücutlarını eninde sonunda bıkacakları bir şekle sokmasınlar. Uzun süre kullanıpta bıkmadığınız bir giysiniz olmuş mudur.Emek için teşekkürler epeyi aramış olmalısın.

İnsan zaten en mükemmel şekilde yaratılmış bi değişiklik yapmaya gerek yok. Manyaklık bu.

kendilerini rendelemiş havuçlar yaa helal olsun adam"@" işareti yapmış bari anlamlı bişi ossada içimiz yanmasa adam babasının ismini yazmaz oraya it resmi çizdirir işte mantık bu gerisini siz düşünün

bunlar deli deli

artık boya kesmeyince derilerini kazttırmaya başlamış beyin özürlüler

ya bunlar satanist değilse ben bişey bilmiyorum ya şeytanlar bunu yapmaz ....!

Geri