Bu Resimler Size Çok Şey Hatırlatacak...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Bu Resimler Size Çok Şey Hatırlatacak...

Zamane çocukları bizim zamanımızı yaşayamadı. Devir teknoloji devri ama bir de onlara sorun oyun oynamayı. Sizce bizim yerimizde olmak istemezler miydi?
Saklambaç, körebe, mendilim kimde, uzun eşek, ip atlama, birdir bir ve daha nice oyunlar. Şimdiki çocuklar bu oyunları bilmiyor bile... Şu anda need for speed, fifa, GTA gibi oyunlar almış bunların yerini. Sizce bilseler bu oyunları oynamazlar mıydı?

iwsq09s2vx.jpg

j1ciec8nhh.jpg

ugwvp6p1lm.jpg

a4jweb56u6.jpg

elrlnzc81.jpg

4wk1eq9kib.jpg

db1vmeaur.jpg

9p546xuf5u.jpg

r5plmfncw5.jpg

6iz0nuqllc.jpg

ham2gp3x5p.jpg

m79b0skzur.jpg

1e2tjho8w.jpg

Hey gidi günLer!

TeşekkürLer Konu için :goz:

bide horoz diye bir oyun vardı, 2 takım olur 6 şarlı ve 9 tane taş üstüste dizilir belirli bir uzaklıktan taşlara vurulur 1 takım ebe olurdu diğer takımın oyuncuları o taşları üst üste koymaya çalışırken top ile ebe takım rakipleri vurmaya çalışırdı.

bi oyun daha vardı eşlanka yapıyosun kaybedene istediğini yapıyon yanlız kızlar kaybederse arkasına geçip ..... anladınız :):):) güzel günlerdi ama

Çocukluğum ne de güzelmiş beee
tekrar cocukolsam yine aynı oyunları oynamak isterdim
Teşekkürler eline sağlık

ßenim hala misketlerim var saklarım.Geçen gün köpeğimi dışarı çıkardığımda çocuklar çizgi çizmişlerdi.Sabahın erken vakti olduğu için etrafta kimse yoktu.Biraz oynadım oyunun en heyecanlı yerinde kaba bir adam pencereyi açarak ayıp be bu ne gürüLtü ufalda cebime gir dedi.Çok utandım çokk.Ama o günlerde olmayı isterdim herşey geçici bu devirde sanal şimdiki çocuklar eskisi gibi içten kahkaha atmıyor maalesef.

O Zamanları Herhalde En Son Yaşayan Bizlerdik...Sonra Bilgisayalar Almaya Çalştı Yerlerini.. Ne Kadar Acı Değerlerini Kaybetmek...

Tebeşir getirirlerdi bir kutu sevine sevine bir hal olurduk... Şimdikilere ne alsan burun kıvırıyorlar...

şimdiki küçüklere biz bunları oynardık diye oyun anlatıyoz bebeler la abi bi git diyo :D metin2 cs dururken bunlar mı oynanır diyo

Geri