Bu resim üzerine konuşan olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakma aslanlar bu kez rus kılığındaydılar. Avrupa’da Fenerbahçenin çeyrek finalde sergilediği oyun ve aldığı sonuç karşısında deliye döndüler. Şimdi ise umutları bayrak açıp ezikliklerini bir nebze olsun dindirmekten ibarettir.

Yaaa senin gibi çoluk çocuk yüzünden bu siteden banlanmak istemiyorum şimdi sana

bişey derdimde....Nedir bu kuyruk acısı nedir bu eziklik hissi kasa kasa soda gönderdik

febe spor kulübüne sana vermedilermi yoksa... Hazımsızlığa iyi gelir dedik...Neyse size

ne soda nede açılan şemsiyelet fayda etmiş...Senin çakma aslanlar dediğin oluşum

şu an Avrupa daki en iyi Türk taraftar oluşumudur...

b6y8ax.jpg

Al sana GS nin avrupada bi maçı ... 60 binden fazla aslan yürekli var stadda...

Bu resmi görüpye hala konuşacaksan Allah ıslah etsin seni ezik kardeşim..

hea helal olsun :)

dünya kupasına çArşı mı vardı aceba:)? helal olsun yıne takılıtlığınızı konuşturdunuz..

SENAT0R
kusura bakma ama acını anlayamıyorum, çünkü biz hiç ezik olmadık, halinizden anlamayız malesef, Allah kurtarsın ezik

SENAT0R
kusura bakma ama acını anlayamıyorum, çünkü biz hiç ezik olmadık, halinizden anlamayız malesef, Allah kurtarsın ezik

benim içim çok rahat biz çeyrak finalde adımızı dünyaya altın harflerle çiviledik bugün zidane gibi bir yıldız türkiyenin en tanınan takımı olarak fenerbahçeyi gösteriyor biz bayrağımızı stada 52 binle açtık sizin gibi ezikçe başka yerlerde kendimizi tatmin etmiyoruz

haaa bu arada o bayrak rusyada nerde bulundu merak ediyomusunuz içlerrrrr acısııııı

22guac.jpg

Babacan Buyuksun ıste Resımlı Kanıtı Her Zaman Her Yerde Cım Bom Bom

BUNLAR HIKAYE GECMISINIZE BI BAKIN NASI BIR TAKIM GORUCEKSINIZ ....

BIZ HURAFELERLE DEGIL KUPALARIJMIZLA OVUNUYORUZ AH SIZI AHHHHH ULAN BI CEYREK FINAL OYNADINIZ YOK DUNYA TANIYO YOK BU YOK SU HANI NERDE KUPA

Biz bahsettiğin şeyleri yıllar önce yaptık, hatta Şampiyon Kulüpler kupasında yarı final oynadık, görüldüğü üzere bizi geçmiş değilsiniz..
Bende burada senin Fenerbahçenin yakılan , yırtılan resimlerini koyabilirim,hatta zamanında arkadaşlar videosunuda koymuştu ama tarzım değil,
sen ezikliğini gösterip Galatasaray bölümünde tamamen Galatasarayla ilgili olan bi konuda Fenerbahçe resmi koydun,malesef bunun adı EZİKLİK'tir.

Bizler; Cesaret Edip Gösterdiğimiz Kahramanlıklarımızla Övünüyoruz,
Sizlerse; Photoshoptan, Şurda Burda Çekilmiş Değeri Olmayan Resimlerle Övünüyorsunuz..
İşte Kavrayamadığınız Fark Da Burda Gizlidir Fenerli Dostlarım!!
Anlayın Artık..

gereksiz tartışmalar bunlar gs orda bayrak açsa ne açmasa ne arkadaşlar lütfen tartışmalarımız daha bilinçli konular üzerine olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri