Bu resim üzerine konuşan olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komiksiniz ya yazık size :D biz oralarda oynar o kupa için mücadele eder çeyrek final oynarız işte sizde anca bayragınızı asarsınız oraya ancak :D bide bununla övünürsünüz muahhaha ne hale gelmişsiniz :)

komiksiniz ya yazık size :D biz oralarda oynar o kupa için mücadele eder çeyrek final oynarız işte sizde anca bayragınızı asarsınız oraya ancak :D bide bununla övünürsünüz muahhaha ne hale gelmişsiniz :)

Aynen kardeşim biz chelsea ile oynarken hiçbiri yoktu
hiç alakaları olmayan ingiltere ligine ait final maçında doluşmuşlar oraya

Canım benim Lafla Olmuyor,Belgelenir böyle işte baya şaşırmışa benziyon.

şaşırdım çünkü bırakında adamlar kendi takımlarının tezahuratlarını yapsınlar işiniz ne orda

ђєάVєηśįś;2935732' Alıntı:
BaNa o manchester arması gibi geldi...

aKŞAM SODAYI FAZLA KAÇIRMIŞSIN GÖZLERİN GÖRMEMİŞ.

ah zavallı kardeşim

montano hep düşünürüm niye bu futbolda herkes birbirine düşman diye hep aklıma senin açtığın konular geliyo nedense:clap
milleti birbirine düşürmeye bayılıyon dimi

tamam eyvallah kardeşim buna bi itirazımız yok bu sene gercekten çok iyi işler yaptınız Türkiyeyi iyi bir şekilde temsil ettiniz ancak bunları yazarken forumun bikaç yerinde sürekli galatasarayın başarıları görmemmzlikten geliniyor.ben hiç bir türk takımının avrupada başarısız olmasını istemem bunu belirtim ama unutmadan fenerbahçe galatasarayın avrupadaki başarıları sayesinde ön eleme oynamadan direk katıldıgını toplamda 6 tane takımla mücadele ettigimizi unutuyorsunzu galiba şimdi çeyrek fian oynama konusunu gelirsek galatasarayadan bir örnek verecegiz sadece herkese iyi forumlar

r1zj92.jpg

kaynak : wikipedia

ѕσηυη¢υ;2934023' Alıntı:
Moskova'da bir Gs lı maçtada bayrağı çekmiş ne var bunda :) Nikaragua milli bayragını çekseler ''oo her zaman her yerde'' mi olacak :goz:

aynen yha bu kadar adbartmaya gerek yok bi türk vatandaşımız açmış işte...

bende gs ile gurur duyuyorum helal olsun dunya markası oldu artık

ultraNataşa

Çakma aslanlar bu kez rus kılığındaydılar. Avrupa’da Fenerbahçenin çeyrek finalde sergilediği oyun ve aldığı sonuç karşısında deliye döndüler. Şimdi ise umutları bayrak açıp ezikliklerini bir nebze olsun dindirmekten ibarettir.

Çakma aslanlar bu kez rus kılığındaydılar. Avrupa’da Fenerbahçenin çeyrek finalde sergilediği oyun ve aldığı sonuç karşısında deliye döndüler. Şimdi ise umutları bayrak açıp ezikliklerini bir nebze olsun dindirmekten ibarettir.

montano BÖYLE YORUM YAPMADIĞI İÇİNMİ BANLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri